- 29 Temmuz 2016
- 263
- 212
- 18
- 30
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Dogru söylüyorsun ablacım daha 21 yaşındayım ama insan istiyor işte etrafında bitane bile minik istiyordaha önünde uzun yıllar uzun zamanlar var, daha yeni de evlisin, neden bu kadar kendini üzüp canını sıkıyorsun? akışına bırak biraz. bak ben 31 yaşımdayım eşim de 38, mesela bizim biraz acelemiz var artık :) sen biraz kafanı rahat bırakırsan bence her şey yoluna girer :)
Ya ağzınızdan bal damlıyor
Dogru söylüyorsun ablacım daha 21 yaşındayım ama insan istiyor işte etrafında bitane bile minik istiyor
Selaaamm kizlaaaarr hepinize masallah.insallah saglikli bi sekilde bebislerinizi alirsiniz kucaginiza bende sizin gibiyim nisanda gelecek insalah guzel giderse ben 1 hafta once ogrendim beta 44 tu 2 gun sonra 107 .2 gun sonra 218 3 gundur yapmiyorum yarin tekrarlayacam sizce nasil
Ayni zamanda adaş mıyız benimde adım esma :) hayırlı olsn :)bende sanırım nisan annesiyim :) SELAM
bende sanırım nisan annesiyim :) SELAM
Aaaaa cok sevindim insallh :)HOŞBULDUK CANLAR ADIM ESMA DEĞİL İNŞ KIZIM OLURSA ADI ESMA :)
erkek olur sa da umut galiba :)HOŞBULDUK CANLAR ADIM ESMA DEĞİL İNŞ KIZIM OLURSA ADI ESMA :)
AYNEN MUHAMMED UMUTerkek olur sa da umut galiba :)
KESE GÖRÜP KALP ATIŞI DUYAN VAR MI ACABA ARAMIZDA ??
YOK CNM EN SON 22 TEMMUZDA GİTTİM EN SON KAN DEĞERİMDE 2155 Dİ ŞÖYLE ACCIK BÜYÜSÜNDE GİDEYİM D,YORUM AYIN 15 İNE DOĞRU SABIRSZLANIYORUM AMA DAYANACAM
İNŞ CNM :)Bende görmedim zaten şuan cok yeni hcg 46 çıktı yarn kan icin tekrar gidecgm insallah en kisa zamanda görürüz hepimiz
28 HAZİRAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?