NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Selaaamm kizlaaaarr hepinize masallah.insallah saglikli bi sekilde bebislerinizi alirsiniz kucaginiza bende sizin gibiyim nisanda gelecek insalah guzel giderse ben 1 hafta once ogrendim beta 44 tu 2 gun sonra 107 .2 gun sonra 218 3 gundur yapmiyorum yarin tekrarlayacam sizce nasil

Ya ağzınızdan bal damlıyor
Dogru söylüyorsun ablacım daha 21 yaşındayım ama insan istiyor işte etrafında bitane bile minik istiyor

Ya ağzınızdan bal damlıyor

Dogru söylüyorsun ablacım daha 21 yaşındayım ama insan istiyor işte etrafında bitane bile minik istiyor

bir değil bir sürü miniğin olur. sen evliliğin tadını çıkar önce bi, kocanla gönlünce gez, tatil yap, eğlen :) çocuk olunca hiç birini yapamıcaksınız zaten. daha yaşın çok küçük ve bence kendin için yaşaman gereken zamanlardasın, sabırlı olmalısın bence biraz. Vakti gelince zaten verir kucağına hemen bi tane :)

çok güzel gidiyor 2şer 2şer maşallah :)

YOK CNM EN SON 22 TEMMUZDA GİTTİM EN SON KAN DEĞERİMDE 2155 Dİ ŞÖYLE ACCIK BÜYÜSÜNDE GİDEYİM D,YORUM AYIN 15 İNE DOĞRU SABIRSZLANIYORUM AMA DAYANACAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…