NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

İLK ÖĞRENDĞİMDE 72 Dİ DEĞERİM ÇARŞAMBA GÜNÜYDÜ CUMA GÜNÜ YİNE VERDİM KAN 145 OLDU BENDE ÇOĞUL DİYE ŞÜPHE ETTİM 2 GÜNDE Bİ DEĞİLDE 1 GÜN DURUP 1 GÜN ARTIO 2 KATINA DEĞERLERİM VE İLK ÖĞRENDGMDE 5 GÜN VARDI ADET OLMAMA

ben beklenen regl günü 347,5'ğu gördüm geçtiğimiz pazartesi, 2 gün sonra yani dün de 1032 oldu birden. hayırlısı bakalım :)

Arkadaslr simdi 2 gunde artiyosa ben yarn tekrar gitcem doktor demesin hic artmamis falan arayada haftasinu giriyo pazartesiye kaliyo napim sizce

Ben daha doktora gitmedim yarin test yaptirdigimda 900 e yakin bi deger cikmasi gerekiyo insalah cikmistir cikmissa pazartesi gidecem keseye bakmak icin

Ben daha doktora gitmedim yarin test yaptirdigimda 900 e yakin bi deger cikmasi gerekiyo insalah cikmistir cikmissa pazartesi gidecem keseye bakmak icin

canım, değerler herkese göre değişir. küçük küçük de artabilir, büyük büyük de. 900e yakın bir değer çıkması gerektiğini nasıl düşündün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…