NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Mrsu ikiz hamile olabilirsin bu aralar kendini hiç yorma tutunacak bebek beslenmene dikkat et ve en önemlisi kendini sakin üzme sonra bize güzel haberler ver

Bizde 7 aylık evliyiz hep istedik en başından beri kismet bu zamanaymis ama ben bu ay hic dusunmedim onceden aklimdan cikmiyodu.. hatta esim noldu sen bu ay hic hamilelik konusmuyosun yok mu falan dedi bende cokdüşününce olmazmis bosverdim dedm ve bu ay hamile kaldm

Mrsu ikiz hamile olabilirsin bu aralar kendini hiç yorma tutunacak bebek beslenmene dikkat et ve en önemlisi kendini sakin üzme sonra bize güzel haberler ver
Ay ne kadar duygulandım. Valla kimseye açamıyorum derdimi. Herkesle konuşulmuyor. Burada Nasıl teselli buluyorum bilseniz şuan gözlerim doldu

Kızlar mrb benim adetim dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır

Aynı
belirtiler bende de var inş vardır cnm

Kız test yapsana ))

bellirtiler gebeliğe işaret bence hemen test yapmalısın :)

Canm bendede suan batmalar sanci falan var göguslerimde hassasiyet var insallah sen hamilesindir aramıza gelirsin test yaptn mi cikar kanda

Ağzınızdan bal damlıyor maşallah ama korkuyorum 10 aylık evliyim her ay düşünüp her ay uğraşıyorum hiç aklımdan çıkmıyor ama bu ay farkından olmadan unutmuşum bir baktım ki adet günüm gelmiş test yapmaya korkuyorum erken sanki daha

daha önünde uzun yıllar uzun zamanlar var, daha yeni de evlisin, neden bu kadar kendini üzüp canını sıkıyorsun? akışına bırak biraz. bak ben 31 yaşımdayım eşim de 38, mesela bizim biraz acelemiz var artık :) sen biraz kafanı rahat bırakırsan bence her şey yoluna girer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…