- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Ay ne kadar duygulandım. Valla kimseye açamıyorum derdimi. Herkesle konuşulmuyor. Burada Nasıl teselli buluyorum bilsenizMrsu ikiz hamile olabilirsin bu aralar kendini hiç yorma tutunacak bebek beslenmene dikkat et ve en önemlisi kendini sakin üzme sonra bize güzel haberler ver
Benim eşim devlet memuru tatil çok zorBen de bu ay tatil yaptım bir ay esimle gez toz kafa rahat olmalı zaten o zaman geliyor miniklerimiz
Bende osmaniye ama suan tuncelide gorev yapiyo esim tuncekideyzKızlar nerelisiniz bu arada ben Adana
Ben İstanbul Can'ımKızlar nerelisiniz bu arada ben Adana
Cok yakiniz canm cok sevindim ben okuldan kacar esimle hep adanaya gelirdik gezmeye :)Can
Bende osmaniye ama suan tuncelide gorev yapiyo esim tuncekideyz
Ben de bu ay tatil yaptım bir ay esimle gez toz kafa rahat olmalı zaten o zaman geliyor miniklerimiz
belirtiler bende de var inş vardır cnmKızlar MEB benim adetim dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır
Kızlar nerelisiniz bu arada ben Adana
Kızlar mrb benim adetim dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır
bellirtiler gebeliğe işaret bence hemen test yapmalısın :)Kızlar mrb benim adetim dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır
Canm bendede suan batmalar sanci falan var göguslerimde hassasiyet var insallah sen hamilesindir aramıza gelirsin test yaptn mi cikar kandaKızlar mrb benim adetim dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır
daha önünde uzun yıllar uzun zamanlar var, daha yeni de evlisin, neden bu kadar kendini üzüp canını sıkıyorsun? akışına bırak biraz. bak ben 31 yaşımdayım eşim de 38, mesela bizim biraz acelemiz var artık :) sen biraz kafanı rahat bırakırsan bence her şey yoluna girer :)Ağzınızdan bal damlıyor maşallah ama korkuyorum 10 aylık evliyim her ay düşünüp her ay uğraşıyorum hiç aklımdan çıkmıyor ama bu ay farkından olmadan unutmuşum bir baktım ki adet günüm gelmiş test yapmaya korkuyorum erken sanki daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?