- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.241
İyiyim ben şükür btnem biraz midem.yanıyor sen nasılsın :)Kizlarr merhaba ne yapiyorsunuz bakalim
Oh maşallah kuzum benimde.aynı :) mide bulantısı yok.galibaa sende :)Iyiyim canim dun dr a gittim cok sukur simdilik hersey yolunda dedi bir rahatsızlığım yok uykum cok geliyor o ayri. Karnimin da sertlestigini hissediyorum
Amin canim insallah gebelik gectikten sonrasi cok guzel:)))inaşallah :) aman gebelik nasıl geçerse geçsin, bebeğim sağsalim gelsin de :)
yok canım mşde bulantısı şimdilik bugun 8. haftama gırdım ıns da olmazOh maşallah kuzum benimde.aynı :) mide bulantısı yok.galibaa sende :)
İnşallah canım benim inşallah olmaz çok zor oluyo çünkü Allah olanların yardımcısı olsun :)yok canım mşde bulantısı şimdilik bugun 8. haftama gırdım ıns da olmaz
Amin canim . Biliyo musun normalde benim o kadar herseye midem bulanirdi ki esim derdi sen hamile kalirsan bizim senden cekecegimiz var diye seytanin kulagina kursun simdilik birsey yokİnşallah canım benim inşallah olmaz çok zor oluyo çünkü Allah olanların yardımcısı olsun :)
Kizlar sabahlari benimde fena midem bulaniyo hic bisey istemiyo canim ama zorla yiyorum ondan sonra duzeliyorum insallah daha da ilerlemez
Ahh kuzum aynıyız yaa şekerlerle geciştiriyorun mide bulantısını Allah yardımcımız olsun inşallahKizlar sabahlari benimde fena midem bulaniyo hic bisey istemiyo canim ama zorla yiyorum ondan sonra duzeliyorum insallah daha da ilerlemez
ayy ben de mi bır tuhaflık var ya herkeste mide bulantısı hat safhada daha dun dr gıtmesem korkardım valla
kızlar sık aralıklarla yiyin eskıden oldugu gibi 3 ögün yapayın arada meyvenızı yogurdunuzu yıyın ac kalınca daha cok mıdeniz bulanır
Canim nasil oldun hic gozukmuyosun umarim bi sikinti yokturKızlar ben de mantar yoktu hamilelikten dolayi oldu sanırım beyaz sarı peynir gibi akıntı geliyor yardimci olur musunuz bu durumu yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?