• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

selam kızlar dün gece sol kasıgımda bi ağrı başladı durdurmuyor değil sadece hafif ağrı bacaklarıma vurdu sadece sebep ne olablr acaba kasıkları ağrıyan varmı?

O düşük tehlikesi bende de var, 2 hafta önce bi kanamam oldu o gün bugündür kahverengi akintilarim devam ediyor. Hayırlısı diyorum Allah'tan hiç bulantim yok :)
İnsallah hayırlısı ile kucagina alırsın ben hiç bi iş yapmadan sadece yattim o zamanlarda. Allahtan tatile denk geldi. Bulantilarim cok fazlaydı ama şimdi sorsan unuttum bile o günleri:) kucagima aldigimda kokusu herşeye deger:))

İnsallah hayırlısı ile kucagina alırsın ben hiç bi iş yapmadan sadece yattim o zamanlarda. Allahtan tatile denk geldi. Bulantilarim cok fazlaydı ama şimdi sorsan unuttum bile o günleri:) kucagima aldigimda kokusu herşeye deger:))
inaşallah :) aman gebelik nasıl geçerse geçsin, bebeğim sağsalim gelsin de :)

Kızlaar nasılsınız?
Benim göbişim çıkmaya başladı garip.bi şekilde hatta sert :)
İdrara çok çıkmaya başladım her gece aynnı saatte saat 3 te.kalkıyorm wc giriyorm :) sizde benm gibimisiniz :)

Kızlaar nasılsınız?
İdrara çok çıkmaya başladım her gece aynnı saatte saat 3 te.kalkıyorm wc giriyorm :) sizde benm gibimisiniz :)

Slmm canim benim zaten gobegim oldugu icin pek farketmiyorum ama bende gece tuvalete kalkiyorum :)

Kızlaar nasılsınız?
Ayy benim de ya siskinlik var bugun tartildim 1 kilo falan almisim

Kızlaar nasılsınız?

Merhaba canim :) benimde göbisim cikmis gibi kücücük ve sert tabi ben ve esim tek fark ettik :) bende hergün kacta yatsamda sabah 6 da kalkmak adet oldu :)

Kızlaar nasılsınız?
Ben de göbekli olduğum için şu anda hiç biseyim farkında değilim. Bugün akintilarim oldukça azaldı sukurler olsun ki :) bi de ben Zaten çok çiş yapardım, arada çok da fark eden bisi olmadı gibi :) gece kalkmiyorum çise ama bi kaç gündür de uyuyamiorum sabah 4-5i buluyor uyumam. Yarın kontrolum var, çok heyecanliyim :)

merhabalar arkadaşlar ,epeydir giremiyorum herkes iyidir umarım ,bebekler rahattır,anneler mutludur...ben fenayım bulantılarım başladı işe de başlıyorum bu hafta nolur bilemiyorum sürekli öğürüyorum kusmak yok :kızgın: mide bulantısı hapı da kullanıyorum ama ona rağmen zor geçiyo...dün ben de kontrole gittim normal dedi her şey ,bir ay sonra tekrar gidicem inş.:dua: testler filan yapılacak o zamana kadar sabırsızlıkla bekliycem ..

Ben de göbekli olduğum için şu anda hiç biseyim farkında değilim. Bugün akintilarim oldukça azaldı sukurler olsun ki :) bi de ben Zaten çok çiş yapardım, arada çok da fark eden bisi olmadı gibi :) gece kalkmiyorum çise ama bi kaç gündür de uyuyamiorum sabah 4-5i buluyor uyumam. Yarın kontrolum var, çok heyecanliyim :)
Oyy kıyamam sana ben :) hadi.bakalım hayırlı haberlerle.gel inşallah. Benim.kontrol eylülün 22 sinde. İkili taramaya giricez gidişimde

Merhaba canim :) benimde göbisim cikmis gibi kücücük ve sert tabi ben ve esim tek fark ettik :) bende hergün kacta yatsamda sabah 6 da kalkmak adet oldu :)
Benimde annemle.eşim.diyodu ben fark etmiyordm ama batmalar ve ufak sert bi göbişim olduğunu fark.ettim bugn :) Bende gece erken yatmalarım var gece eşimi bıraktım.ben yatıyorm.dedm ilk defa :) ben gece sürekli uyandığımdan gündüz.10 A kadar uyuyorum

merhabalar arkadaşlar ,epeydir giremiyorum herkes iyidir umarım ,bebekler rahattır,anneler mutludur...ben fenayım bulantılarım başladı işe de başlıyorum bu hafta nolur bilemiyorum sürekli öğürüyorum kusmak yok :kızgın: mide bulantısı hapı da kullanıyorum ama ona rağmen zor geçiyo...dün ben de kontrole gittim normal dedi her şey ,bir ay sonra tekrar gidicem inş.:dua: testler filan yapılacak o zamana kadar sabırsızlıkla bekliycem ..
Ah canm çok iyi anlıyorum seni benim kusmalarda başladı çok fena oluyor Allah yardımcımız olsun. Bende bulantı hapı kullanıyordum bugün yeni doğum yapan kuzenim aradı kullanma dedi bebeğe zararlı bi madde mi.ne varmış ben 6. Aya kadar kustum ama.kullanmadım dedi. Bende zaten içsemde hiç bi.fayda etmiyor yine kusuyorum o yüzden içmiyorm bıraktım. Söyleym dedm kuzum

Back