NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

benmde ılk ustten baktı bana eylul 8nde yda 9nda gel kalp atıslarınıda duyarız demıstı hayırlısı olsun ya

son bırsey sorcam ben sızee :)) ablalar dıyorum yanlıs anlamayın olur mu ?? ::)) bıraz fazla konusurum ben her neyse konumuza donelım sıgara kullanan var mı aranızda

dimi abla benle beraber buyuyup gıder saten olacak ha 5 sene sonra ha smdı :) smdıde gozlerım dolmuştu morel verdın tessekur edrm allah senden razı olsun
senden de razı olsun cnm ben 1 sene istedm olmadı mesela hamile oldugum ay doktora tedavi olmaya başlıcaktım ki Rabbim vermiş zaten umudumun bittiği yerde şükret mutluluktan ağla evin neşesi olcak eminim :)

dimi abla benle beraber buyuyup gıder saten olacak ha 5 sene sonra ha smdı :) smdıde gozlerım dolmuştu morel verdın tessekur edrm allah senden razı olsun
annem de beni 21inde doğurmuş. ben doğuramazdım mesela 21de ohoooo kafamda kavak yelleri. zaten öğrenciydim. 31im şimdi. küçük yaşta anne olmanın tek iyi yanı çocuk büyüdüğünde aranda çok yaş farkı olmuyor :) büyütürsün büyütürsün sıkma canını :)

bak yıne ben dogurmazdım mesala demiş :)))) anladım tmam arkadas gbı oluruz bızde napalım :)

Ilk gün 2 tane ictim ögrendigim gün 2. Gün1 sonra birakdim bebisini düsün canim yazik falan kendi kendine vicdan yapdir sen kulaniyormusun hala? Ama dogum yapacagim günü 4 gözle bekliyorum
bi paketı 2gnde ıcıyorum abla suan bebek yok kı ama sadece kese var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…