NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Sagol canim insallah hepimiz sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza

HİÇ KORKMANA GEREK YOK SUAN 4 HAFTALIK GİBİSİN O ADET TARİHİNE GÖRE SÖYLÜYO TAM BİLMEDİĞİN İÇİNDE OLUR ÖYLE HAFTAYA FALAN GÖREBİLİR DİE DÜŞÜNÜYORUM KESEYİ HİÇ DE ÜZÜLME BOŞ YERE BEBEĞİDE ÜZME:)

sagol ablacım suan 4 haftalıksa 2 hafta sonra 6 olacak 2 hafta sonra hastaneye gıdecegım keseyı görebılırmıyım kalp atıslarını bırde keseyı gorunce kesın hafta orenmıs olacagım saten :) sabır edıp beklemem lazım

BENİM 3 YIL BİTTİ 4 YIL BİTİMİNDE COCUGUM İNŞ. KUCAGIMDA OLUCAK
BİRAZ SABRET HEPSİ SIRAYLA GELİCEK KESE SONRA KALP ATISI ÖYLE ÖYLE GİDİCEK:) 6. HAFTANIN SONU GİBİ 7 HAFTA DA KALP ATISLARI ÜSTTEN DUYDUK BENİMKİNİ VALLA ALTTAN HİÇ BAKTIRMADIM

ewet esim yası var bıraz o yuzden yapalım dedık rabbım gonlume göre verdi sizce erken mı ya 2 gun once oturdum bayaa agladm cok erken daha yasım kucuk nasıl bakacam ben dıye aılemde uzakta
vala evet küçük ama ha deyincede olmuyormuş en iyisini yapmışsın hem ailende yannda yoksa can yoldası olur yoklugunu aramazsn ailenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…