- 30 Mayıs 2015
- 1.181
- 1.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.101
cok ıyıymıs kıtaplar netten mı aldınız magzadan mı ??kızlar, ben okumayı çok severim, çok da merak ederim. ancak internette bildiğiniz üzere hep felaket senaryoları var bu hamilelikle ilgili, insanın içi sıkılıyor. gelin size benim de aldığım bir kaç kitabı tavsiye edeyim. okumayı sevenler için biçilmiş kaftan hem de yazarları doktor olduğu için güvenilir kaynaklar :)
1. Hamilelik Rehberi - 9 Ay 10 Gün /Dr. Kağan Kocatepe http://www.dr.com.tr/Kitap/9-Ay-10-...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000129937
2. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler? / Heidi E. Murkoff, Sharon Mazel http://www.dr.com.tr/Kitap/Bebegini...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000100014
şimdilik bunlar var bende, aldıkça da paylaşırım :)
nikotinin vücuda girmemesi lazım şekerim, nikotin bandını kullanmayı da doktora sormalı :) annem beni de kardeşimi de püfür püfür sigara içerek doğurmuş, bende nefes darlığı var. ki ben sigara kullanmıyorum. sen yine de bırakmaya çalış :)ben ogrendm dkka sıgara yaktım :) sacmaladım abla kac senedır ıcıyordun nasl bıraktın ya bende bant alaam kendıme bırakmak ıcın
ben ikisini de mağazadan aldım, ancak sizlerin bulunduğu yerlerde böyle bir şansınız olmazsa diye, internetten satın alabileceğiniz linkleri de ekledim.cok ıyıymıs kıtaplar netten mı aldınız magzadan mı ??
bi paketı 2gnde ıcıyorum abla suan bebek yok kı ama sadece kese var
ablaaaaa cidden nefes darlıgı mı var ya sigaradan dolayı demı annenızın ıcıtıgı ıcınnikotinin vücuda girmemesi lazım şekerim, nikotin bandını kullanmayı da doktora sormalı :) annem beni de kardeşimi de püfür püfür sigara içerek doğurmuş, bende nefes darlığı var. ki ben sigara kullanmıyorum. sen yine de bırakmaya çalış :)
ay kıızmayın ama ben ac karınıma gozumu actıgım gbı ıcmeyınce kendıme gelemıyorum 4den baslayım baklım yarım yarım saten burada bakkalda yok almam 4 tane bırakıyım kendıme cok sınırlı oluyorm vuruyor kafama ama yaacak bırsey yok malesefBende öyle iciyordum. Kiz sacmalama yinede hamilesin sonucta o bebek gelisme asamasinda kendine sinir koy günde 3 tane diye ama sabah oldukca gec icmeye bak cünkü o ilki ictinmi artik zor oliyor ister 1 tanesini bi seferde ic istersen yari yari ic ben öyle yapiyordum 2.gün zaten sigara ihtiyacin biraz daha azalcak :)
ablaaaaa cidden nefes darlıgı mı var ya sigaradan dolayı demı annenızın ıcıtıgı ıcın
evet evet, ben içmediğime göre o sebeple olması lazım :)ablaaaaa cidden nefes darlıgı mı var ya sigaradan dolayı demı annenızın ıcıtıgı ıcın
tamam yarn baslıyorm 4 taneyle burayada yazarm saten her gun buradayım haber veririmBendede annem bana hamileyken icmisdi 6 aylik hastanelik olmusdum canim kanim azdi diye kendi kendime üretdigim yetmiyordu sakin icme yavruna günaj
ay kıızmayın ama ben ac karınıma gozumu actıgım gbı ıcmeyınce kendıme gelemıyorum 4den baslayım baklım yarım yarım saten burada bakkalda yok almam 4 tane bırakıyım kendıme cok sınırlı oluyorm vuruyor kafama ama yaacak bırsey yok malesef
ınsllah ınsllah baslar bende ne bulantı var nede baska bırsey sadece cokk basım donuyor gozumun onu kararıyor bırkere dusmustum hatta o derece kotu oluyor bıde halsızlık ınsllah baslar su bunaltı yaaKiz ne diyim ozaman insallah bulantilarin asiri olur icemezsin bedua gibi oldu da ne yapalim affet artikbende suan bulantida var belki onunda faydasi vardir
ınsllah ınsllah baslar bende ne bulantı var nede baska bırsey sadece cokk basım donuyor gozumun onu kararıyor bırkere dusmustum hatta o derece kotu oluyor bıde halsızlık ınsllah baslar su bunaltı yaa
bende bılemedım napıyım o zman :) baslamasın ceken bılır tabı ırademle bırakcam kafaya koydum artıkSimdi öyle diyorsunda bi baslasin görürüm seni beni canimdan bezdi keyfime göre su bile icemiyorum o derece yani bütün gün bisey yiyemiyorumtemizlik bile yapamiyorum ilac kokusundan cok kötüüüü
Bende hep genç anne.olmak istedim, Rabbim.nasip etti çok şükür. Tahminen nisanın 7-8 i cnm ilk haftasısagol genc bır anne olacagım :) sanada masllah nazarlar korusun allahım :)
bende bılemedım napıyım o zman :) baslamasın ceken bılır tabı ırademle bırakcam kafaya koydum artık
Aynennnn öyle bugün kafamı kaldıramıyorum kusçam diyeSimdi öyle diyorsunda bi baslasin görürüm seni beni canimdan bezdi keyfime göre su bile icemiyorum o derece yani bütün gün bisey yiyemiyorumtemizlik bile yapamiyorum ilac kokusundan cok kötüüüü
aynen öyle wallaha delı olurum suan bıle bas dönmesınden sıkayetcıyım 5 dkka kendıme gelemıyorum bı donugu zmanSen en iyi kendi iradenle birakda bulanti falan karismasin ise :)))
ahaaa demek sende gecn anne olmak ıstemıstın ne kadar guzell :) sewındım bunaBende hep genç anne.olmak istedim, Rabbim.nasip etti çok şükür. Tahminen nisanın 7-8 i cnm ilk haftası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?