NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

kızlar, ben okumayı çok severim, çok da merak ederim. ancak internette bildiğiniz üzere hep felaket senaryoları var bu hamilelikle ilgili, insanın içi sıkılıyor. gelin size benim de aldığım bir kaç kitabı tavsiye edeyim. okumayı sevenler için biçilmiş kaftan hem de yazarları doktor olduğu için güvenilir kaynaklar :)

1. Hamilelik Rehberi - 9 Ay 10 Gün /Dr. Kağan Kocatepe http://www.dr.com.tr/Kitap/9-Ay-10-...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000129937

2. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler? / Heidi E. Murkoff, Sharon Mazel http://www.dr.com.tr/Kitap/Bebegini...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000100014

şimdilik bunlar var bende, aldıkça da paylaşırım :)

ben ogrendm dkka sıgara yaktım :) sacmaladım abla kac senedır ıcıyordun nasl bıraktın ya bende bant alaam kendıme bırakmak ıcın

cok ıyıymıs kıtaplar netten mı aldınız magzadan mı ??

ben ogrendm dkka sıgara yaktım :) sacmaladım abla kac senedır ıcıyordun nasl bıraktın ya bende bant alaam kendıme bırakmak ıcın
nikotinin vücuda girmemesi lazım şekerim, nikotin bandını kullanmayı da doktora sormalı :) annem beni de kardeşimi de püfür püfür sigara içerek doğurmuş, bende nefes darlığı var. ki ben sigara kullanmıyorum. sen yine de bırakmaya çalış :)

bi paketı 2gnde ıcıyorum abla suan bebek yok kı ama sadece kese var

Bende öyle iciyordum. Kiz sacmalama yinede hamilesin sonucta o bebek gelisme asamasinda kendine sinir koy günde 3 tane diye ama sabah oldukca gec icmeye bak cünkü o ilki ictinmi artik zor oliyor ister 1 tanesini bi seferde ic istersen yari yari ic ben öyle yapiyordum 2.gün zaten sigara ihtiyacin biraz daha azalcak :)

ablaaaaa cidden nefes darlıgı mı var ya sigaradan dolayı demı annenızın ıcıtıgı ıcın

ay kıızmayın ama ben ac karınıma gozumu actıgım gbı ıcmeyınce kendıme gelemıyorum 4den baslayım baklım yarım yarım saten burada bakkalda yok almam 4 tane bırakıyım kendıme cok sınırlı oluyorm vuruyor kafama ama yaacak bırsey yok malesef

Kiz ne diyim ozaman insallah bulantilarin asiri olur icemezsin bedua gibi oldu da ne yapalim affet artik bende suan bulantida var belki onunda faydasi vardir

Kiz ne diyim ozaman insallah bulantilarin asiri olur icemezsin bedua gibi oldu da ne yapalim affet artik bende suan bulantida var belki onunda faydasi vardir
ınsllah ınsllah baslar bende ne bulantı var nede baska bırsey sadece cokk basım donuyor gozumun onu kararıyor bırkere dusmustum hatta o derece kotu oluyor bıde halsızlık ınsllah baslar su bunaltı yaa

ınsllah ınsllah baslar bende ne bulantı var nede baska bırsey sadece cokk basım donuyor gozumun onu kararıyor bırkere dusmustum hatta o derece kotu oluyor bıde halsızlık ınsllah baslar su bunaltı yaa

Simdi öyle diyorsunda bi baslasin görürüm seni beni canimdan bezdi keyfime göre su bile icemiyorum o derece yani bütün gün bisey yiyemiyorum temizlik bile yapamiyorum ilac kokusundan cok kötüüüü

Simdi öyle diyorsunda bi baslasin görürüm seni beni canimdan bezdi keyfime göre su bile icemiyorum o derece yani bütün gün bisey yiyemiyorum temizlik bile yapamiyorum ilac kokusundan cok kötüüüü
bende bılemedım napıyım o zman :) baslamasın ceken bılır tabı ırademle bırakcam kafaya koydum artık

Aynennnn öyle bugün kafamı kaldıramıyorum kusçam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…