NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Pekmezi yeniyor biliyorm canım ama özünü duymadım tedirgin oldum napsam diye en iyisi sorayım doktora onuda öyle yiyim :) ayy varya sorcağım o kadar çok şey birikti şmdi hiç birini hatırlamıyorm
küçük bir defter tutup yaz herşeyi hem sonra anı olur :)

küçük bir defter tutup yaz herşeyi hem sonra anı olur :)
İlk gebeliğimde herşeyi yazıyodum, sonradan çok zor oldu okurken. Şimdi hiç öyle planlar içine girmedim :) çok özenmemeye çalışıyorum :)
Sadece doktora soracaklarımı not edeceğim bi defter olsa fena olmaz gerçi :)

Kızlar hangi kitapları aldınız? Biz bebeğinizi beklerken sizi neler bekler ve şimdi adını hatırlamadığım sarı küçük bir kitap takvim gibi günlük gibi bir şey aldık. İlki çok güzel baya açıklayıcı bir nevi başvuru kitabı. Bugün de aynı seriden bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler aldım. Bunda da bebek bakımı ve özelikle şimdiden almamın sebebi olan köpeğinizi veya kedinizi bebeğe hazırlamak diye bir bölüm var. Sizin öneriniz beğendiğiniz kitaplar neler?

ben 3. haftayı doldurup düşük riski en aza inene kadar sanırım pek bişi almıcam ama kitaplar konusunda kendime dur diyemiyorum ben de. evet ya köpek-bebek ilişkileri ve kurulacak denge çok önemli. bir de babalıkla ilgili bir kitap avr çok övülen (adını hatırlayınca yazıcam) ama hiç bi yerde bulamıyorum. eşimi de kitaplara boğmak istiyorum. zaten bana kızmaya başladı kadınlarkulübünde bişiler okuyup okuyup başına ekşidiğim için :)

Bu akşam arkadaşlarımın çocuklarıyla biraz koşuşturup oyun oynadım, disardaydik ve biraz da usudum, şimdi evdeyiz ve hafif agrim ve kahverengi akintim var biraz. Canım sıkıldı aptal gibi davrandigim icin

BENDE PERŞEMBE GİDİCEM KALP ATIŞI DİNLEMEYE ÇOK KORKUYORUM DÜŞÜK RİSKİMDE VAR HAYIRLISI HAKKIMIZDA

Canım yol arkadaşlarım yüzünüz sizin de çok yağlaniyor mu saç deriniz ben bu konuda biraz dertliyim

timegideceğim 47681825 .!.:
BENDE PERŞEMBE GİDİCEM KALP ATIŞI DİNLEMEYE ÇOK KORKUYORUM DÜŞÜK RİSKİMDE VAR HAYIRLISI HAKKIMIZDA
Bende yarin gidecegim bende tedirginim benimde riskim vardı inşallah birşey olmaz.
Benim yatarken karnim gerilmeye başladı sanirim bebisim bbüyüdü:)

Ilk gebeliğimde de yoktu tabi o gebeliğim 6 ay sürdü kaybettim bu gebeliğimde var demekki her hamilelik aynı değil benim derdimde olan kimse yok mu

ah be tatlım, emin misin düşük yaptığına? benim de 2 gündür rahatsız edici bi ağrı var karnımda. hayırlısı olsun.
Evet canm malesef düşük yaptm hic bise anlamadm birden oldu hersey ve bitti kan degerim 373 ken 5 gun once dun gece 38 bugun sabah 29 çıktı doktor 1 2 gune biter degerin düşer dedi normalde yarn bebegimizi ilk defa gormeye gidecektik kismet degilmis allahn takdir ilahisi hakkimizda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…