NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kızlar haklısınız iyi düşünmek lazım ki iyi olsun herşey :)
Bi yandan iyi düşünrken bi yandan hep aklımıza geliyor işte kötü düşünceler.. Birde beni korkuttukları için tedirgin oluyorm hep.
Mueter canım senin kanaman ne durumda geçti mi?
Çarşamba günüde bizim Günümüz inşallah görürüm meleğimi.
Kızlar benm telde bi ağrıza var bugn garantiye verebilirim yazamazsam merak etmeyn :)

Siz ne zaman gideceksiniz kalbini duymak icin kizlar. Benim kuzenim bir gitmis kalbini bile duymus nasil sabretti hayret ediyorum ve gipta ediyorum oyle insanlara

Siz ne zaman gideceksiniz kalbini duymak icin kizlar. Benim kuzenim bir gitmis kalbini bile duymus nasil sabretti hayret ediyorum ve gipta ediyorum oyle insanlara
Ne kadar beklemişte gitmiş xanım? Bir ay mı acaba :)
Bende normalde bu hafta değil diğer hafta gidecektim 7. Haftanın içinde ama perşembe gereksiz korkuttular bide toksoplazma çıkınca bi gideym göstereym dedm ne olur ne olmaz. Çarşamba gidiyoruz Allâhın izniyle

tatlım geçti geçti, tuvalette arada çok az selpağa geliyo ama eser miktarda var yok arası, bebeğim büyüyo herhalde diyip şükredip çıkıyorum ben de :) benim doktorum da yarın dönüyo tatilden bu hafta gidicem bakalım. inşallah görürsün tatlım :)

sen kacinci haftandasin canim

kızlar bu arada bu sene kız senesı pek çok kişiden duydum daha yenı arkadasım geldı onun da kızmıs sağlıklı olsunlarda kız ya da erkek farketmez hatta ben kız daha cok sevıyprum

Aynen öyle düşün canım bozma hiç moralini ağrın yoksa problem yok :)
İnşallah görürsünn bitanem inşallah

Kızlar bi türlü bulamadım nette. Geçen ay eşim kullanıyordu evde keçiboynuzu özü var. Bende de kansızlık başladı. Hamileler keçiboynuzu özü içebilir mi ki??

Kızlar bi türlü bulamadım nette. Geçen ay eşim kullanıyordu evde keçiboynuzu özü var. Bende de kansızlık başladı. Hamileler keçiboynuzu özü içebilir mi ki??
ben her gün yemeye çalışıyorum bi kaç kaşık canım ,özü vardı daha öncede yiyodum bitti, şimdi pekmezine başladım .ben bu sitede bi bayan yazmıştı bebeğin gelişimine iyi diye orda okumuştum ama sen yine de doktoruna danış tabi canım

Pekmezi yeniyor biliyorm canım ama özünü duymadım tedirgin oldum napsam diye en iyisi sorayım doktora onuda öyle yiyim :) ayy varya sorcağım o kadar çok şey birikti şmdi hiç birini hatırlamıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…