- 26 Nisan 2016
- 654
- 415
- 33
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Canim oncelikle allah saglikla sihhatle kucagina almayo nasip etsin ins benim de degerim yuksek sen bu degeri kacinci haftadayken öldürdünkızlar ben 29 temmuzda gittim 2155 di deger neden fazla sizce ve bi gün durup bi gün 2 kat artıo
Ay keske pek severiz:) o kadar sikintili bi tedavi sureciydi ki bu ay da olmasa asilamaya baslicaktik zaten. Simdi bi sıkıntı cikcak diye de cok korkuyorum..Kız üç günde resmen üçe katlamış. Çoğul olmasın :)
Ay keske pek severiz:) o kadar sikintili bi tedavi sureciydi ki bu ay da olmasa asilamaya baslicaktik zaten. Simdi bi sıkıntı cikcak diye de cok korkuyorum..[/
Allahlın izniyle ins hiçbir sıkıntı yaşamazsınız
Ben bu değeri okuduğumda arkadaşlar tam bilmem ama ikiz mi die dusunmedim değil sağlıklı olsunda ins hepimizin
Sen bebişine güven o gümbür gümbür gelmek istiyor sana baksana :) bizde bu ay olmasaydı hormon testleri yaptıracaktıkAy keske pek severiz:) o kadar sikintili bi tedavi sureciydi ki bu ay da olmasa asilamaya baslicaktik zaten. Simdi bi sıkıntı cikcak diye de cok korkuyorum..
Canım ton balığının içinde çinko varmış çok fazla oda hamilelikte zararlıymış doktorlar önermiyo ama yeme diye söylemiyoda :) bide salam sucuk sosis te bunlara dahil..Ton balığıyla ilgili bisi demedi bana doktor? Neden yasakmis ki?
Ay çok sevindim :) tam birlikte olacak herşey :)Benim 2 temmuz 4+6 1 gün arayla takip ediyoruz birbirimizi resmen
Allah i m ya bu sayfaya girip doğum siralarimizi da yazmayı nasip et sağlıklı bir şekilde çok güzel maşallahAy çok sevindim :) tam birlikte olacak herşey :)
Afiyet bal şeker olsun yarasın hem sana hem meleğineKızlar ben bugün işlendim biraz. Ortalığı toparladım mutfağı falan sildm süpürdüm. İnşallah kötü bişi olmaz ama yapmam lazımdı. Şmdi dinleniyorum ama hem acıktım hem midem bulanıyor :) kendime cacık yapayım diyorum hem kalsiyum hem midem rahatlasın.
Oyy canım sağol.. Biraz fazla yormşm kendimi galiba ağrı girdi :)Afiyet bal şeker olsun yarasın hem sana hem meleğine
Aman dikkat et kendine diyene bak benmde annemler yanimda onlar yarn gidince bende komple temizlige girecegm bisey olmaz insallah allaha emanetlerOyy canım sağol.. Biraz fazla yormşm kendimi galiba ağrı girdi :)
Ben 2 yıllık evliyim çikolata kistleri nden ameliyat oldum bir ay önce doktr doğal yolla olmasını beklicez 6 ay dedi olmazsa tüp bebek dedi ben ameliyattan öncede tüp bebek yaptırdim tutmadı malesf zamanı değilmiş diyorum inşallah Allahin izniyle kendiliğinden gelir mucizem:-(
Oyy canım sağol.. Biraz fazla yormşm kendimi galiba ağrı girdi :) dinlen şimdi bol bol o kadar is yaparsan dinlenmek için de çok zaman ayirman gerek ben de yapıyorum 1 saat yapiyosam 2 saat yatyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?