NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Gece yattigimda kafama takılan nasıl yatmam gerekir zarar verirmiyim şimdi ona baktım nasil rahatsaniz o şekilde yatın dio bide bunu paylaşmak istedim sizlerle istirahat gerektiği zamanlarda annenin sol tarafının üzerine yatması tavsiye edilmektedir. Bu pozisyon içerisinde kan akım seviyesi gayet iyi olduğundan dolayı, vücut içerisinde birikmiş olan fazla sıvının en etkin bir şekilde uzaklaştırılacağı bildirilmektedir

Canim ben mol gebelik gecirdim yaklaşık 6 ay once o yuzden cok korkutorum bugun olctum deger 2200 aglaya aglaya dr kostum cok da yulsek değil dedi kese karnımdan gözükmedi ama vajinal muayenede gozuktu hayirlisi kalp atimini duymadan bana rahat yok insan gebe kaldigina bile sevinemiyor allahin takdiri benim elimden birsey gelmiyor
Ben bu değeri okuduğumda arkadaşlar tam bilmem ama ikiz mi die dusunmedim değil sağlıklı olsunda ins hepimizin

Ay keske pek severiz:) o kadar sikintili bi tedavi sureciydi ki bu ay da olmasa asilamaya baslicaktik zaten. Simdi bi sıkıntı cikcak diye de cok korkuyorum..
Sen bebişine güven o gümbür gümbür gelmek istiyor sana baksana :) bizde bu ay olmasaydı hormon testleri yaptıracaktık

Ton balığıyla ilgili bisi demedi bana doktor? Neden yasakmis ki?
Canım ton balığının içinde çinko varmış çok fazla oda hamilelikte zararlıymış doktorlar önermiyo ama yeme diye söylemiyoda :) bide salam sucuk sosis te bunlara dahil..

Yatarken hep yana yatmaya çalışıyorum dizlerimi de bukuyorum bazen sağ bazen sol )

Kızlar ben bugün işlendim biraz. Ortalığı toparladım mutfağı falan sildm süpürdüm. İnşallah kötü bişi olmaz ama yapmam lazımdı. Şmdi dinleniyorum ama hem acıktım hem midem bulanıyor :) kendime cacık yapayım diyorum hem kalsiyum hem midem rahatlasın.

Afiyet bal şeker olsun yarasın hem sana hem meleğine

Oyy canım sağol.. Biraz fazla yormşm kendimi galiba ağrı girdi :) dinlen şimdi bol bol o kadar is yaparsan dinlenmek için de çok zaman ayirman gerek ben de yapıyorum 1 saat yapiyosam 2 saat yatyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…