NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Aman dikkat et kendine diyene bak benmde annemler yanimda onlar yarn gidince bende komple temizlige girecegm bisey olmaz insallah allaha emanetler
canım bak ne kadar bekledin o yüzden yavaş yavaş yap 1 günde bitirme 1 saat iş yapiyosan 2 saat uzan dinlene dinlene yap

Aman dikkat et kendine diyene bak benmde annemler yanimda onlar yarn gidince bende komple temizlige girecegm bisey olmaz insallah allaha emanetler
İnşallah canım aynen bende senin gibiyim. Duramıyorum annem de bişey olmaz daha kuvvetli olur diyor :)
İlk gebeliğimde hiç bi işe elimi sürmemiştm bütün gün yatmıştım ama yinede düştü. Olacağı varsa bütün gün yatsan da iş yapsan da olur. Tabi yinede kendimizi çok aşırı yormamamız lazım..

Aa evet canim dogru 2 gundur hic yemiyorum peynir sut zaten dun aksamdan beri mide bulantilarim basladi hicbirsey canim istemiyor gece cikardim tum yediklerimi
Benim öğrendiğimden beri bulantı devam ediyor canım inan ağzıma süt yoğurt yumurta koyasım gelmiyor :) ama zar zor akşamları yatmadan 2 ceviz bi bardak süt içiyorum. Oda hemen uyuyorum sonra mide bulantısı hissetmiyorum :) sende öyle yapabilrsn cnm istersen.

O
Ne zaman başlıyor mide bulantıları acaba biz melegimle daha 4 hafta 4 günlügüz.
Oyy minişler sizi :) ben tam 5. Haftada öğrendim. Daha öncesinden de başlamıştı mesela çikolata tatlı görünce yiyince midem bulanıyodu ama ogünden snra daha yoğun oldu. Ara ara öğürme tarzında geliyo ama bastırmak için bişeyler yapıyorum

Sagol canim verdigin bilgiler icin peki suan bulantimi gecirmek icin napiyim

Kızlar 5+4 te, 2000 üstü betayla kese görülür mü? Kalp atışı beta kaç olunca duyulur?

Ya ben birsey sorucam 5 haftaligiz ve cok sik sik adet sancisi gibi kramplar oluyor ve bel agrim var bunlar normalmi acaba yardimci olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…