• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

kızlar ben geldim doktordan, keseyi gördük vajinal ultrasonla :) önümüzdeki hafta doktorum senelik izinde olacağı için 2 hafta sonra da kalp atışını duyacağız bir mani olmazsa :) hcg istemiyor doktorum artık benden, keseyi gördük, olay bitmiştir dedi :)

Ayy cok sevindim canimm ne guzel ya guzel haberler aliyoruz bugun cok sukur

kızlar ben geldim doktordan, keseyi gördük vajinal ultrasonla :) önümüzdeki hafta doktorum senelik izinde olacağı için 2 hafta sonra da kalp atışını duyacağız bir mani olmazsa :) hcg istemiyor doktorum artık benden, keseyi gördük, olay bitmiştir dedi :)
ne güzeeelll tebrikler tatlım rabbim kucagına almayı nasip etsin

cok sevindim adina darısı bize inşllah :KK46:

Böyle kasılma, bicak saplanması gibi di mi? Valla ben de hapsuruyorum oyle inşallah bi sakıncası yoktur :)[/QUOTE
hamileligin ilk aylarinda hapsurma cok yogun oluyor gunde en az 15 kes hapsuruyoum benkasiklarimda hala adet sancim gibi sancilarim oluyor doktora gittim bunlar normal dedi bu aylar cok onemli dikkat edin kendinize canlarim saglikla alalim kucagmiza

Back