NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kızlar sonuçlara çok sevindim inanın. Herkesin değer beklediği gibi. Bende pazartesi gideceğim hcg den sonra 4. Gün olacak 2000 lerde bi değer bekliyorum. İlk değerim 516.1 :) sizce pazartesi kese görünür mü dersiniz?

Alttan gorunebilir bence canim ama ultrasyonda gorunecegini sanmiyorum

BENDE PAZARTESİ GİDİCEM DOKTORA ALTTAN BAKMASA ULTRASONDA GÖZÜKSE COK MUTLU OLUCAM SİZİNDE KASIK AĞRILARINIZ VAR MI İKİ GÜNDÜR ASIRI OLUYO BİRAZDA YORULDUM GERÇİ

BENDE PAZARTESİ GİDİCEM DOKTORA ALTTAN BAKMASA ULTRASONDA GÖZÜKSE COK MUTLU OLUCAM SİZİNDE KASIK AĞRILARINIZ VAR MI İKİ GÜNDÜR ASIRI OLUYO BİRAZDA YORULDUM GERÇİ
Ara sıra sizliyor benim de. Ama kısa sürüyor goguslerim aciyo ve cooook uykum var.

Kızlar ben ultrasona 5+1 de gittim biraz sıkışık gittim kese göründü benim öncesinde iki kez hcg ölçüldü ilk bata 4 gün kala 289 bundan üç gün sonra 1251 çıktı ondan da tam bir hafta sonra ultrasonda göründü kese. Sanırım üstten görünmesi için değerin 3000 üzeri olması lazım.

Alttan gorunebilir bence canim ama ultrasyonda gorunecegini sanmiyorum
Alttan baktırmayı düşünmüyorum canım. Görünmezse 6. Haftada giderim ama pazartesi beta baktırmam lazım. Ama o beta değeri ile ilgili değil mi görünüp görünmemesi canım? 2000 den fazla olması gerekli dimi kese için

Ara sıra sizliyor benim de. Ama kısa sürüyor goguslerim aciyo ve cooook uykum var.
Aynıyız canım yaa benim bugün iki kez şiddetli batar girdi :) göğüslerede giriyor ara ara. Uyku çok kötü yaa sabah uyku tutmuyor sonra ayakta uyuyorum btün gün :)

Yememiz yasak olanlar;
Çiğ et, az pişmiş yumurta, pastörize edilmemiş süt, gazlı içecekler, ketçap mayonez, nar, adaçayı, maydonoz, hazır gıdalar, cips, ton balığı..
Daha bildiğiniz var mı kızlar?

Ton balığıyla ilgili bisi demedi bana doktor? Neden yasakmis ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…