- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Kızlar sonuçlara çok sevindim inanın. Herkesin değer beklediği gibi. Bende pazartesi gideceğim hcg den sonra 4. Gün olacak 2000 lerde bi değer bekliyorum. İlk değerim 516.1 :) sizce pazartesi kese görünür mü dersiniz?
Alttan gorunebilir bence canim ama ultrasyonda gorunecegini sanmiyorum
BENDE PAZARTESİ GİDİCEM DOKTORA ALTTAN BAKMASA ULTRASONDA GÖZÜKSE COK MUTLU OLUCAM SİZİNDE KASIK AĞRILARINIZ VAR MI İKİ GÜNDÜR ASIRI OLUYO BİRAZDA YORULDUM GERÇİ
Ara sıra sizliyor benim de. Ama kısa sürüyor goguslerim aciyo ve cooook uykum var.BENDE PAZARTESİ GİDİCEM DOKTORA ALTTAN BAKMASA ULTRASONDA GÖZÜKSE COK MUTLU OLUCAM SİZİNDE KASIK AĞRILARINIZ VAR MI İKİ GÜNDÜR ASIRI OLUYO BİRAZDA YORULDUM GERÇİ
Alttan baktırmayı düşünmüyorum canım. Görünmezse 6. Haftada giderim ama pazartesi beta baktırmam lazım. Ama o beta değeri ile ilgili değil mi görünüp görünmemesi canım? 2000 den fazla olması gerekli dimi kese içinAlttan gorunebilir bence canim ama ultrasyonda gorunecegini sanmiyorum
Aynıyız canım yaa benim bugün iki kez şiddetli batar girdi :) göğüslerede giriyor ara ara. Uyku çok kötü yaa sabah uyku tutmuyor sonra ayakta uyuyorum btün gün :)Ara sıra sizliyor benim de. Ama kısa sürüyor goguslerim aciyo ve cooook uykum var.
Aynıyız canım yaa benim bugün iki kez şiddetli batar girdi :) göğüslerede giriyor ara ara. Uyku çok kötü yaa sabah uyku tutmuyor sonra ayakta uyuyorum btün gün :)
Aynen sabahın bi korunde zinkkk ayaktayim sonra bütün gün zombi :)Aynıyız canım yaa benim bugün iki kez şiddetli batar girdi :) göğüslerede giriyor ara ara. Uyku çok kötü yaa sabah uyku tutmuyor sonra ayakta uyuyorum btün gün :)
Ayy yavrum bizim herşeyimiz ayno gidiyorr resmen :) senin sat kaçtı :) benim 1 temmuzdu 5+1 im şuan :)Aynen sabahın bi korunde zinkkk ayaktayim sonra bütün gün zombi :)
Kız üç günde resmen üçe katlamış. Çoğul olmasın :)Kizlaar bugunki sonucum da cok iyi cikti sali gunu 1972ydi bugunki 7923 olmus pazartesi ultrason cekilcek hadi hayirlisi:)
Benim 2 temmuz 4+6 1 gün arayla takip ediyoruz birbirimizi resmenAyy yavrum bizim herşeyimiz ayno gidiyorr resmen :) senin sat kaçtı :) benim 1 temmuzdu 5+1 im şuan :)
Ton balığıyla ilgili bisi demedi bana doktor? Neden yasakmis ki?Yememiz yasak olanlar;
Çiğ et, az pişmiş yumurta, pastörize edilmemiş süt, gazlı içecekler, ketçap mayonez, nar, adaçayı, maydonoz, hazır gıdalar, cips, ton balığı..
Daha bildiğiniz var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?