- 1 Mayıs 2016
- 98
- 67
- 18
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
Ben de bekliyorum ogleden sonrayi hakkimizda hayirlisi olsun.hoşgeldiniz hastaneye gidenler mutlaka dönsünler yazsınlar ne olurrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bekliyorum ogleden sonrayi hakkimizda hayirlisi olsun.hoşgeldiniz hastaneye gidenler mutlaka dönsünler yazsınlar ne olurrrr
Hemdeee çoook :)Güzel hamileler yol arkadaşlarım kader arkadaşlarım maşallah çoğalıyoruz. Hepimiz aynı duygular psikolojiler yaşıyoruz bedenlerimiz aynı tepkiler veriyor çok güzel bir duygu bu.
Hosgeldin canim hadi hayirlisi:)Ben de varim kızlar ins bir aksilik cikmazsa ins dun idrar testinde cok belirgin cikti bugun kan tahlili verdim ogleden sonra da sonucunu alacam bakalim hayirlisi ins allahim hayirli evlatlar nasip etsin hepimize
Hastaneden sonuç alanlar naptiniz
Bende sabah vermiştim aksama doğru 5 gibi çıktı sağlık ocağında. Özelde olunca hemen çıkıyor sen nerde yaptirdin
canım tahmini değerin 1000 falan olmasi gerekiyor. Yakını da olabilir. Aramızda 2 gün var o zaman benim pazartesi yaptirdigim 427 hcg ydi. Seninle herseyi aynı zamanlarda ogrenirizYa hala alamadim 11 de sordum cikmadi 1 saat sonra dediler 1 saat sonra sordum yine cikmamis
esma senin şu an tahmini hcg kactir?bende gidince yazacam buraya :)