- 30 Mayıs 2015
- 1.181
- 1.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
canım tahmini değerin 1000 falan olmasi gerekiyor. Yakını da olabilir. Aramızda 2 gün var o zaman benim pazartesi yaptirdigim 427 hcg ydi. Seninle herseyi aynı zamanlarda ogreniriz
Kizlar aldim sonucu 831 cikti 4 gun once 218 di :) nasil sizce
cnm benm değerler bi gün durup bi 2 kat oluyor en son 29 temmuzda 2155 di 17000 lerde artışa bakarsakesma senin şu an tahmini hcg kactir?
çok iyi canm maşşalh kat kat sağlıklı şeklde arttsn ultrasona girdn miKizlar aldim sonucu 831 cikti 4 gun once 218 di :) nasil sizce
kızlar ben geldim doktordan, keseyi gördük vajinal ultrasonla :) önümüzdeki hafta doktorum senelik izinde olacağı için 2 hafta sonra da kalp atışını duyacağız bir mani olmazsa :) hcg istemiyor doktorum artık benden, keseyi gördük, olay bitmiştir dedi :)
çok iyi canm maşşalh kat kat sağlıklı şeklde arttsn ultrasona girdn mi
Canlarm ben doktordan geldim degerim dun 46 çıkmıştı bugün 82 doktor sali gunu yine gel tekrar test yapalm dedi yükselmiş mi sizce :)
ne güzeeelll tebrikler tatlım rabbim kucagına almayı nasip etsinkızlar ben geldim doktordan, keseyi gördük vajinal ultrasonla :) önümüzdeki hafta doktorum senelik izinde olacağı için 2 hafta sonra da kalp atışını duyacağız bir mani olmazsa :) hcg istemiyor doktorum artık benden, keseyi gördük, olay bitmiştir dedi :)
2 katı tabiki iyi bişey buCanlarm ben doktordan geldim degerim dun 46 çıkmıştı bugün 82 doktor sali gunu yine gel tekrar test yapalm dedi yükselmiş mi sizce :)
amin amin cümlemize inşallah :)ne güzeeelll tebrikler tatlım rabbim kucagına almayı nasip etsin
cok sevindim adina darısı bize inşllahkızlar ben geldim doktordan, keseyi gördük vajinal ultrasonla :) önümüzdeki hafta doktorum senelik izinde olacağı için 2 hafta sonra da kalp atışını duyacağız bir mani olmazsa :) hcg istemiyor doktorum artık benden, keseyi gördük, olay bitmiştir dedi :)
amin amin, sıra kalp atışında o minik kalbin gümbürdediğini duymadan rahat olmayack içimcok sevindim adina darısı bize inşllah
Ovülasyondan ne kadar sonra oluyorBen adete 5 gün kala öğrendim
10-12 gün olması lazımOvülasyondan ne kadar sonra oluyor
Ayyy Nasıl sevindim10-12 gün olması lazım
Böyle kasılma, bicak saplanması gibi di mi? Valla ben de hapsuruyorum oyle inşallah bi sakıncası yoktur :)[/QUOTE
hamileligin ilk aylarinda hapsurma cok yogun oluyor gunde en az 15 kes hapsuruyoum benkasiklarimda hala adet sancim gibi sancilarim oluyor doktora gittim bunlar normal dedi bu aylar cok onemli dikkat edin kendinize canlarim saglikla alalim kucagmiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?