NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ay nerde canim ya gerizekali ta 9 gün sonrasina cagirdi sezeryana 2 gün kala öyle yapcam artik canim
Ohaa nasıl yaa. Cidden bidahakine buna gitme. İnsanı strese sokar bu. Beni bile şuan 10 günde bir çağırıyor doktorum. Ki sen iğne kullanan ve yolun sonuna gelmiş biri olarak bu kadar boşlaması tuhaf. Sen ağrım var de git arada kontrole :)

Zaten son 2 defa öyle gidiyom adam cagirmiyor bende acil ayagina yatiyom adama kalsa ta en son 6 marta gittim 27 martta gidicekdim yine cok rahat bi insan aksina birak kafasinda :)

salı günü kontrolum var 39 haftalik olacaz heyecan artıyor kızlar bugün esimle akşam üzeri yürüyüşe çıktık. çok yoruldum ah ah bebisim benim sağlıcakla bir gelsin de annesi seve seve katlanıyor su an her şeye

Hayırlısıyla kurtulunca çok rahatlıcaksın canım benim hepsi geçecek unutçaksın bile :) onu kucağına aldığında kokusunu çektiğinde inan bütün herşeyin boş olduğunu herşeyin ona değdiğini düşünceksin daha fazlasını bile yapabilirim diceksin o kadar güzel ki rabbim hayırlısıyla o günü nasip etsin hepinize inşallah

inşallah canım .

GÜNAYDIN

ZelGN nasıl gidiyor bebisli günler biraz anlatsan da biz de bilsek gülüm
Hergünümüz farklı geçiyoorr :)
Maalesef ki herkeste olduğu gibi yenidoğan sarılığına yakalndık 13 çıktı değerimiz cumaya kadar bana uyku yok full emzirme.
Meme ucum olmadığı için sol mememle kavga ediyordu sürekli sağıda çok nadir emiyordu mecburen sağma makinasıyla sağıp uçlarını biraz daha çıkardım. Çıkan sütü de kaşıkla verdik. Bugün doktor kontrolümüz vardı, sarılık ve şekerimiz düşük çıktı ve kilosuda 3400 e düşmüş bir haftada 400 gram vermiş
Bende bugün kontrol oldum bandajım çıkarıldı sanki hiç ameliyat olmamışm gbi hiç iz yok belli bile olmuyor maşallah subhanallah. Aklınızda bulunsun ameliyat izi ve çatlaklar için CONTRACTUBEX diye bi jel var, doktor yazamıyor özel alınıyor 89 tl ama kullanan herkes dehşet memnun bende aldım yarın başlayacağım inşallah. Kilo içinde göbek bölgesi için cırtcırt korse aldım doktorum dikişlerin acımazsa takabilirsin şmdiden dedi bende hemen gidip aldım taktım çok rahat ettim, hem toparladı hemde dikiş yerlerime baskı yaptığı için çok rahatlattı. Çıkarınca yürürken göbiş lömbür lömbür sallanıyor acı veriyor dikiş yerine ama korsede öyle bi problem yok. Bi süre sadece uyurken çıkarcam toparlanması için.
Kızım içinde tekrar cuma gidip topuktan kan aldırcaz yine o ağladıkça benm canm yanıyor.
Bu arada çok çabuk toparlandım ben maşallah subhanallah ilk günden hem kızımı emzirdim giydirdim altını ben alıyorum herşeyiyle ilgileniyorum tek ameliyattan sonraki ilk saatler çok ağrım oldu oda ağrı kesiciden sonra yavaş yavaş geçti hiçte öyle gözünüzde büyütmeyin sakın çok kolay toparlanılıyor. Ayrıca belden iğneyi kesinlikle vurulduğunu bile hiasetmiyosunz. Vurulduktan snra bacaklar sıcaklaşıyor sonrasını hissetmiyosunz. Siz daha örtülerle uğraşılıyo sanarken doktor çoktan kesmiş oluyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ama lohusalığım var mesela kızım kucağımda hıçkıra hıçkıra ağladım bugün neden? Rabbim bana bu duyguyu nasip ettiği için. Şükrede Şükrede ağladım. Çok garip bi psikoloji :)

ayy gülüm benim ya inşallah bebisimi bende kucağıma sağ salim sağlıkla alır şükürler ederim. onu izlemeye doyamazsin . sarılık için gülüm şekerli su içirdin mi ilk gün faydası oluyor diyorlar ya da damağına medine hurmasini surecekmissin

Canımm gözün aydın Allah ayırmasın inşallah...

Kızlar cnm kızımın sarılığı yükseldi dün gece yoğunbakıma alındı ışık tedavisi için. Nolur dua edin biran önce iyileşsin hayırlısıyla bi gece bile ayrı kalmak o kadar zordu ki. Rabbim beterinden korusun pamuk kızım iyi olsun inşallah

Allah iyilik versin canım genelde bebeklerde görülen bi durum üzülme inşallah hemen iyileşir... Banada gün verdi doktorum 13 nisan ama erkende olabilir gibi artık çürüdüm Sanki heryerim ağrıyo yürümekte zorlanıyorum nasıl geçecek çok sıkıntılıyım Allah herkesi sıkıntısından kurtarsın inşallah....

Ah kuzumm insallah hemencik toparlanir bugün durumu nasil daha iyidir insallah?

Ay hic deme canim ya artik görende diyor senin dogumun yakin vucudum su topladi baya son 1haftadir cok bitkinim heryerim agriyor oturup kalkmaya bile halim yok karnimda baya düsmüs resmen bacak aramda cok sükür 4 günümüz kaldi artik dogurayimda rahatlayim modundayim

Ah kuzumm insallah hemencik toparlanir bugün durumu nasil daha iyidir insallah?
Çok şükür bugün daha iyi 10 a düşmüş değerimiz ama ne olur ne olmaz diye pazartesiye kadar yatcak daha. En çokta birden kucağımdan alınması koydu iyi olsunda rabbim beterinden korusun

Bende artık şişmekten patlıycam keşke daha önce alsa nefesimi zor alıyorum sen sezaryen olacaksın genelmi düşünüyorsun...

Çok şükür bugün daha iyi 10 a düşmüş değerimiz ama ne olur ne olmaz diye pazartesiye kadar yatcak daha. En çokta birden kucağımdan alınması koydu iyi olsunda rabbim beterinden korusun
Amin canım benim korkma daha iyi gözetim altında olduğu sen nasılsın peki ?

Amin canım benim korkma daha iyi gözetim altında olduğu sen nasılsın peki ?
Evet canım iyi bakılmış belli keyfi yerindeydi canım kızımın. Ben dün çok kötüydüm ama bugün iyi olduğunu öğrendikten sonra daha iyiyim ama çok büyük bi boşluktaym resmen çok özlüyorum rabbim evlatlarımızı ayırmasın yanımızdan.

Amin canım benim inşallah Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum şunu yap bunu yap diyeceğin bişey varmı bize ha birde hastanede bişey ikram ettinizmi çikolata lokum vs.

Amin canım benim inşallah Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum şunu yap bunu yap diyeceğin bişey varmı bize ha birde hastanede bişey ikram ettinizmi çikolata lokum vs.
Kesinlikle sütün yetse bile mama verin. Ben çok direttim vermemek için eğer emmiyosa sütünüzü sağıp biberona koyun verin. Memeden vazgeçer diye düşünmeyin yoksa benim yaşadıklarımı yaşamanız çok olası. Şekeri bile düşmüş şekerli su vermeme rağmen. Emmemekte diretti bende mama vermemekte direttim doktorumda verme dedi ama keşke verseydik.
Hastanede kokulu taş ve lokum kutusunda lokum verdim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…