- 19 Mayıs 2013
- 908
- 480
- 303
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #3.341
Çok şükür bugün daha iyi 10 a düşmüş değerimiz ama ne olur ne olmaz diye pazartesiye kadar yatcak daha. En çokta birden kucağımdan alınması koyduiyi olsunda rabbim beterinden korusun
Bende artık şişmekten patlıycamkeşke daha önce alsa nefesimi zor alıyorum sen sezaryen olacaksın genelmi düşünüyorsun...
Etkiliyor canım hemde çok dün gece 25 cc bile çıkmadı. Bugün daha iyi çok şükür. Ama kızım daha çok istiyomş süt daha fazla vermem gerekiyormş üç saatte bir götürüyorz. Bi uyusam pazartesi uyansam ne güzel olr :)Ay masallah cok güzel toparlanmis annesi üzülme sütünü etkiler. Gözetim altinda olmasi daha iyi canim onlar cok iyi bakiyorlardir insallah en yakin zamanda alirsin yine kucagina minik zümrayi.
Etkiliyor canım hemde çok dün gece 25 cc bile çıkmadı. Bugün daha iyi çok şükür. Ama kızım daha çok istiyomş süt daha fazla vermem gerekiyormş üç saatte bir götürüyorz. Bi uyusam pazartesi uyansam ne güzel olr :)
Sütümü her zaman götüremiyorz cnm az çıkınca biriktiriyorz bidahaki verişe o öğünde mama veriyorlar ayrıca serumda veriyorlarmış. İnşallah çıkar daha fazla götürürüm cnm.Ay ne güzel iste canim sütün varsa ve minigin istiyorsa bol bol ver :) ek mama takviyesi yapiyormusun canim? Bende hemencik carsamba olsun istiyorum ogluma kavusayim artik
Sütümü her zaman götüremiyorz cnm az çıkınca biriktiriyorz bidahaki verişe o öğünde mama veriyorlar ayrıca serumda veriyorlarmış. İnşallah çıkar daha fazla götürürüm cnm.
Ayy seninde çok az kalmş günler geçmiyor o halde inşallah sağlıkla kucağına alırsın sakın kasma kendini hiç zor değil o an gördüğün an kucağına aldığın an bütün acılar geçiyor muhteşem bişeyi yaşıcaksın Allahın izniyle hiç korkma kendini kasma sakn
Çok şükür ben hayırlı haberlerle geldim :)hayirli ve huzurlu geceler güzel haberler getirsin her yeni gün Bize...
Oh oh maşallah yerim ben onu yaa iyice kokla annesi benim yerime bende çok özledim artık oğlumuÇok şükür ben hayırlı haberlerle geldim :)
Normalde bugün saat 10 da alacaktık kızımı dün saat 12 de aradılar beni eğer emerse zümranızı alabilirsiniz dediler :) çok şükür hemen koşa koşa gittim emdi kızım çok özlemiş annesini. Çıkardık kızımı eve geldik şükürler olsun. Rabbim kimseyi evladından ayırmasın düşmanımı bile. En zor imtihan sanırım. Şmdi hasret gideriyorz bol bol emişiyorz bakışıyorz koklaşıyorz :) sarılığımız düzelmiş iki günde 90 gram almış maşallah kızım. Ama süt yetmiyor onu anladık emiyor bide üstüne mama yiyorz yine aranıyorz :) rabbim sizede tez vakitte yavrunuza kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bugünde tekrar işitme testi ve ultrasonumuz var. İnşallah onlarda temz çıkar :)
oh çok şükür canım Allah im bir daha ayirmasin prensesinden. Benim de zamanim doldu bebisin "artik geliyorum" demesini bekliyoruz dua et gülüm artik hayirlisiyla gelsin onu cok özledik. karnim cok rahat geldiÇok şükür ben hayırlı haberlerle geldim :)
Normalde bugün saat 10 da alacaktık kızımı dün saat 12 de aradılar beni eğer emerse zümranızı alabilirsiniz dediler :) çok şükür hemen koşa koşa gittim emdi kızım çok özlemiş annesini. Çıkardık kızımı eve geldik şükürler olsun. Rabbim kimseyi evladından ayırmasın düşmanımı bile. En zor imtihan sanırım. Şmdi hasret gideriyorz bol bol emişiyorz bakışıyorz koklaşıyorz :) sarılığımız düzelmiş iki günde 90 gram almış maşallah kızım. Ama süt yetmiyor onu anladık emiyor bide üstüne mama yiyorz yine aranıyorz :) rabbim sizede tez vakitte yavrunuza kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bugünde tekrar işitme testi ve ultrasonumuz var. İnşallah onlarda temz çıkar :)
Allah razı olsun kızlar şükürler olsun kavuştuk rabbm sizi de tez zamanda evlatlarınıza kavuştursun.
Zumrutas canııımm son günün artık sende yarın kavuşaksın yavruna hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah minik yavrunu Allahm yardımcın olsun inşallah
Ayyy çok heyecanlı Allah hayırla kurtarsın canımm öyle bi güç kuvvet veriyoki Rabbim İnan dünyayı karşına alabilecek güçte oluyorsun haberdar et bizi inşallah canımSagol canim insallah.
son saatlerimiz esimle utanmasak kalan dakikalari saycazsabah saat 6 da hastaneye giris yapcaz 8 de sezeryana alincam insallah :) bu gece nasil yatcam hic fikrim yok cok tuaf düsünceler var aklimda anne olcam o cocuk benim olcak ufacik bisey ömür boyu artik var olcak da olcak say say bitmiyor..
Ayyy çok heyecanlı Allah hayırla kurtarsın canımm öyle bi güç kuvvet veriyoki Rabbim İnan dünyayı karşına alabilecek güçte oluyorsun haberdar et bizi inşallah canım
Seni en iyi ben anlarım şuan o düşünceler çok güzel bz 5 te uyanıp uyuyamamştık çok güzeldi herşey. Herşey güzel olacak diye gie doğuma güçlü ol canm herşey çok çabuk ilerliyor zaten sabret orada seni herkes yönlendirecek zaten sen kendini onlara bırak panik yapma hiçSagol canim insallah.
son saatlerimiz esimle utanmasak kalan dakikalari saycazsabah saat 6 da hastaneye giris yapcaz 8 de sezeryana alincam insallah :) bu gece nasil yatcam hic fikrim yok cok tuaf düsünceler var aklimda anne olcam o cocuk benim olcak ufacik bisey ömür boyu artik var olcak da olcak say say bitmiyor..
kolay bir doğumun olsun hemen iyi olasin inşallah canım. bebisinle kavuşup öpüp koklarken sende bize dua et tatlım . bol sütlü ve emismeli gunleriniz olsunKizlar hastaneye gidiyoruz cok heycanliyim birazdan düsüp bayilcam herhalde :) duanizi eksik etmeyin
Amin inşallah canım herkes hayırla kurtulsun inşallah en sona ben kalıyorum heralde :) dualarda unutmayalım birbirimizi...GÜNAYDIN KIZLAR ...
benim de doğum cuma günü Allah izin verirse.
suni sanci verilecek günüm bitti diye. şimdiden bir telaş sardı içimi ah ay . Allah im hepimize yardım etsin
Bende varım aona kalanlardan :) sanki herkes doğuruyo benim günüm bile yaklaşmıyoAmin inşallah canım herkes hayırla kurtulsun inşallah en sona ben kalıyorum heralde :) dualarda unutmayalım birbirimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?