- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #3.201
canim normal doğum kadar sağlıklısı var mi ya keşke herkese nasip olsa çoğu insan mecburen sezeryan oluyor vücut normal doguma izin vermiyor.Kizlar size bisey daniscam ben hamile kalir kalmaz hep normal dogum yapcam diyordum hicde korkmiyorum agridan falan tuaf bisey ama kac gündür kaynanam tuturmusda sezeryan yap diye iki kaybim olmusdu riske atma falan bide ben yurtdisindayim neymis doktorlar cok ugrastiriyiiormus kolundan kafasindan falan cekip duriyorlarmis bebegin bi tanidigi öyle anlatmis o kisi oyüzden sezeryan olmus sezeryanda olurum sorun degil korkmiyorum hatta avantajlarida var benim icin ama sezeryanda göbek kalir diyorlar bide bel agrisi göbek alt kisim agrisi olur diyorlar cok kararsizim ya günlük igne vuruliyorum sezeryan olsam onuda vaktinde ona göre ayarlarim 1 gün önceden birakilcak igne bide acaba acaba kalmaz randevu gibi tarihi beli olur oda baya rahatlatici ama bu kilolar sonraki kesim izi agrilar sizce napayim?
Dadecw kilo ve başkalarının dediğine göre değil de bebeğinin ve senin sağlığın hakkında en iyisi ne olucaksa ona göre karar vermelisin. Bence dpktorunla açık açık konuşmalısın bu durumu
inşallah canım Allah hepimize gonlumuze göre versin...Canm inşallah bende normal istiyorum. Şuanlık aksi bi durum yok bakalım kısmet. Hayırlısıyla olsunda bakalım hangi türlü olucakk
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ne iğnesi acaba?Her iki ihtimaldede iyi yönleri var sezeryan olsam ignemi ayarlarim kolay olur dogum planli olur vs. Normal dogumdada daha cabuk toparlanirim bebis icin normalide daha iyidir diye düsüniyorum ama isin icinden cikamadim ya
canim normal doğum kadar sağlıklısı var mi ya keşke herkese nasip olsa çoğu insan mecburen sezeryan oluyor vücut normal doguma izin vermiyor.
doktor sana ne diyor bebeğin duruşu falan nasıl catin da iyiyse her hangi bir rahim sorunun yoksa bir normal doğum yapmayasin ki ? Ben böyle çok müdahale eden insanları da anlamıyorum. herkes normal doğum yapmak ister korkmasa ya da sağlık problemi olmasa bence..
inşallah ben de normal istiyorum kimseye de bu konuda taviz vermedim. doktor her şey güzel normal dedikten sonra bence gerisi boş
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ne iğnesi acaba?
kayiplarin ne kadarlikti canim ben de bir kayip yasadim 22 haftaliktiYa daha dogrusu benim 2 tane kaybim oldu doktorum cok vurdum duymaz birisi sebebini arastirmadi bile bu arada ben yurtdisindayim kizip türkiyeye gelip tahlilerimi yapdirdim kan phtilasmam cikti adama gelip söyledim ee peki tamam igne kulanirsin diyip gecti randevulari 6 haftada bir veriyor simdi ise 3 haftada bir utanmasa doguma cagircak bidahakine ama baska doktorada gitme ihtimali yok kafana göre degisdiremiyorsun burda adamda prof. Dr. Yani demekki baskasina gitsem daha kötü olcak kaynanamda bundan dolayi riske atma diyor bunlar böyle umursamaz oldugu icin bi yandan hakli ama bi yandanda sanki bu ülkede herkez sezeryanmi yapiyor normal yapanda coktur yani. Off isin icinden cikamiyorum
kayiplarin ne kadarlikti canim ben de bir kayip yasadim 22 haftalikti
plsenta ondeydi ve bitmek bilmeyen kanamam vardi canım aslında doktorlar kaybedince yüzde 99 bir sebep gosteremiyoruz dediler. ömrü o kadarmış demekki Allah im onların açısının sabrının mükafatı olarak sana da bana da yeniden bebekler nasip etti inşallah bunlarla çok mutlu olarak mükafatını alırız sabrimizin canim.8 haftalik ve 10 haftalik canim kan phtilasmadan dolayi gelismleri durdu öldüler kürtaj yapmak zorunda kaldim. Seninkinin sebebi neydi canim?
plsenta ondeydi ve bitmek bilmeyen kanamam vardi canım aslında doktorlar kaybedince yüzde 99 bir sebep gosteremiyoruz dediler. ömrü o kadarmış demekki Allah im onların açısının sabrının mükafatı olarak sana da bana da yeniden bebekler nasip etti inşallah bunlarla çok mutlu olarak mükafatını alırız sabrimizin canim.
ben mecbur kalmazsam doktorum da normal doğum icin uygunsun derse normal doğum yapardim ama riskli falan derse sezeryan olurdum canim tamamen doktorun yonlendirmesine göre karar verirdim.Insallah canim demekki hayirlisi buymus diyorum hep.
Sen olsan hangisini yapardin canim 1 haftaya kararimi bildirmeliyim stress oldum cok ya.
tansiyon birden o kadar değişmez sanıyorum canım yanlış olcmuş olabilir yeri geliyor kg tartisi bile sasirabiliyorİyi geceler kızlar biraz önce tansiyonumu ölçtüm 14/7 çıktı biraz sonra ölçtüm 10/6 çıktı yanlışmı ölçtü aceba bilmiyorum ki dijital olduğu için pekte güvenemiyorum ama...
Günaydın canım :) senin tırtılda mı seni uyutmuyor :) benimki yine değişik hallerde eli kasığımda bacağı kaburgamın ta arkasında sanırım öyle rahat ediyor dürttüm biraz düzelldi sonra yine aynı şekli aldı yine her ne kadar canm acısa da ellemiyorm Artık :)GUNAYDIN GUZELLİKLER
aynen canım benimde öyle. ya bugünlerde dört defa falan wc ye kalkar oldum sizde durum nasıl ?Günaydın canım :) senin tırtılda mı seni uyutmuyor :) benimki yine değişik hallerde eli kasığımda bacağı kaburgamın ta arkasında sanırım öyle rahat ediyor dürttüm biraz düzelldi sonra yine aynı şekli aldı yine her ne kadar canm acısa da ellemiyorm Artık :)
Bende iki üç kez kalkıyorm kesin gündüzde çok gidiyorm çok fazla baskı var orda bazen yaparken birden kesiliveriyo bizim kız hareketleniyo tak diye kalıveriyo içerde ee kalkıyorm haliyle bu sefer pozisyon değiştirince yind geliyor haydii yine git öyleyim yanş :)aynen canım benimde öyle. ya bugünlerde dört defa falan wc ye kalkar oldum sizde durum nasıl ?
seninle haftalarımız aynı ya yaşadıklarımız da aynıBende iki üç kez kalkıyorm kesin gündüzde çok gidiyorm çok fazla baskı var orda bazen yaparken birden kesiliveriyo bizim kız hareketleniyo tak diye kalıveriyo içerde ee kalkıyorm haliyle bu sefer pozisyon değiştirince yind geliyor haydii yine git öyleyim yanş :)
Ay evet geçen bende öyle oldm birsz bekledim suyummu geliyo acaba diye ama değilmiş çok şükür bide gece 11 olunca bizim kız coşuyo yaseninle haftalarımız aynı ya yaşadıklarımız da aynı
geçen gün gittim bir sürü varmış gibi yaptım kesiliverdi sonra kalkacakken yine geldi yine yaptım saka gibiydi üç defa devam etti bu . noluyor bebis mi geliyor dedim tedirgin oldum
benimki de öyle canım. güya yerleri daraldi bizimki gece o harektleri yapıyorsa daha yeri geniş diyorum ama bizim haftalardaki herkes bu durumda canım.Ay evet geçen bende öyle oldm birsz bekledim suyummu geliyo acaba diye ama değilmiş çok şükür bide gece 11 olunca bizim kız coşuyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?