NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

benimki de öyle canım. güya yerleri daraldi bizimki gece o harektleri yapıyorsa daha yeri geniş diyorum ama bizim haftalardaki herkes bu durumda canım.
o yuzden herşey yolunda ve guzel ilerliyor Masaallah
En fazla iki gün daha tepinirsin diyorum bende sonra kucağımda tepin :)

Yaa kızlarr çok soru soruyorm ama. Benm 1 aydır sütüm geliyodu. İki gün önce kötü bi haber aldım. İki gündür gelmiyo acaba doğumda falan gelirmi? Komple kesilmemiştir dimii

Yaa kızlarr çok soru soruyorm ama. Benm 1 aydır sütüm geliyodu. İki gün önce kötü bi haber aldım. İki gündür gelmiyo acaba doğumda falan gelirmi? Komple kesilmemiştir dimii
aslında gelmemesi gerek değil mi canım.bebek dogunca ağzını oraya degdirince zaten hormonlar gelmesi için harekete geçiyor. inşallah korktuğun bir durum olmaz . sen içini rahat tut olumsuza sartlandirma kendini. bazen olumsuz düşünceler bile hastalığa davetiye çıkarıyor biliyorsun. o yuzden normali bu dogunca zaten gelecek diye kendini telkin et gülüm. doktora gidince yine de sor.

canm gelmesi normal aslında. çoğu kadında da gelir. benm korkum gelip de üzüntü yaşadıktan sonra kesilmesi

canm gelmesi normal aslında. çoğu kadında da gelir. benm korkum gelip de üzüntü yaşadıktan sonra kesilmesi
Canım daha bebek doğmadığı için gelip gitmesi çok normal. Benimde öyle oluyor bazen geliyor bazen gelmiyor ama bebek çekmeye başlayınca açılıyor kanallar. Telaş etme yani üzüntünle bi alakası olduğunu sanmıyorum

Doğum içinmi panik yaptın :) ayy öncedende iki kez tecrüben var cnm neden panikledin böyle :)
Tecrübem olduğundan korktum heralde :) şimdi senin gününü sayıyorum inşallah bi kurtul sıradaki kim olur aceba onu bekleriz çok heyecanlıyım kime benziycek çok merak ediyorum gerçi dr aynı baba diyo ama banada benzesin yaa

G
Güzel geçmedi galiba doğumlar :)
Ayy bende çok merak ediyorum bizimkide babasına benziyor ya nedir bu bizim çocukların babaya benzeme hevesi :)

G

Güzel geçmedi galiba doğumlar :)
Ayy bende çok merak ediyorum bizimkide babasına benziyor ya nedir bu bizim çocukların babaya benzeme hevesi :)
Haliyle Doğum yapıyoruz canım benim canından can çıkıyor kolay değil aman onlar iyi olsunda napalım anne baba olması kolay değil hadi bakalım iki günümüz kaldı Zümra kime benziyorrrr :)

Haliyle Doğum yapıyoruz canım benim canından can çıkıyor kolay değil aman onlar iyi olsunda napalım anne baba olması kolay değil hadi bakalım iki günümüz kaldı Zümra kime benziyorrrr :)
Ultrasonda hep babasına benziyordu benim gördüğüm ama mesela dudakları bana benziyor çenesi babası yanakları ben burnu babası gibi gibi sanırım ikimizden de almışlar :)

Kizlar dün soriyordum sezeryan mi normalmi diye doktora gittim bugün doktorda sezeryani daha mantikli buldu kan phtilasmamdan dolayi bir gün önceden igneyi birakmaliyim aksi halde acil bi durumda müdahale edemiyorlarmis riske atmak istemedim bende allah izin verirse 05.04.2016 de alicagim oglumu kucagima insallah erken gelmeye kalkmazda :)

Hayırlı olsun btnm hakkında bencede sezaryen en mantıklısı. Günler hiç geçmex artık sana :)

hakkında hayırlısı olsun gülüm doktorun yönlendirmesi daha iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…