- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #3.181
geçen bir hafta ben de mide eksimesi oldu. ben sana sıcak soğan buharina tut burnuna buhar ver demiştim yapmadın mi gülümKızlar şu son 1 haftadır mide bulantısı yaşıyorum ara ara. Gribim tamamen olmasa da büyük bi kısmı geçti burnumda akmıyor ama tıkanıklık var hissediyorum.
Neden oluyor acaba mide bulantısı sizde de oluyor mu
Mide yanması her zaman var zaten bu arada uykumdan uyandırıyor Allahtan gaviscon yasak değilde hemen geçiriyor.geçen bir hafta ben de mide eksimesi oldu. ben sana sıcak soğan buharina tut burnuna buhar ver demiştim yapmadın mi gülüm
Bulantı ara ara bende de oluyo. Neden oluyo anlamadmKızlar şu son 1 haftadır mide bulantısı yaşıyorum ara ara. Gribim tamamen olmasa da büyük bi kısmı geçti burnumda akmıyor ama tıkanıklık var hissediyorum.
Neden oluyor acaba mide bulantısı sizde de oluyor mu
Bazen öğürtü falanda geliyor o derece midemizi mi üşütüyorz dicemde hepimizde aynı anda mı üşütçexBulantı ara ara bende de oluyo. Neden oluyo anlamadm
Nasılsın canım az kaldı bende seninle heyecanlanıyorum saat verdimi doktorun...Bazen öğürtü falanda geliyor o derece midemizi mi üşütüyorz dicemde hepimizde aynı anda mı üşütçex
Ayy canım benim :) bildiğin gibiyim son anlarımı yaşıyorum kızımla :)Nasılsın canım az kaldı bende seninle heyecanlanıyorum saat verdimi doktorun...
Ohhh afiyet olsun bende hep rüyamda yiyorum herşeyi herşeyin tamamsa yat dinlen artık gerçi yatması kalkması dönmesi bir mesele Allah hayırla kurtarsın inşallah...Ayy canım benim :) bildiğin gibiyim son anlarımı yaşıyorum kızımla :)
Bugün çok zorlu bir görevi başardım çok şükür :) ben kişisel temizliğimi kendim yapıyorm hiç kimseye yaptırmıyorum ama böyle zor bi temzlik ömrüm boyunca yapmadım. Vücudum arazi olmuş resmen her yerim boğum boğum ve çatlak içinde kendi vücudumu tanıyamadım inceleyince. Her yerim şiş. Yaklaşık 2 saat sonunda pam pak oldum :) şimdi sancımda gelse korkmam :)
Bide bu işin arasında hamur tuttum mayalı puaça yaptım afedersin. Dün gece rüyamda yiyodm nasıl tatlı tatlı o kadar güzeldi ki sabah eşime aldırdım iki tane yok kesmedi bende kalktım kendim yaptım doğurcam hala gırtlak peşindeyim :) yemekti bulaşıktı derken yine çok yoruldum belim ve kaburgalarım çok ağrıyor.
Sabahtan gideceğim 8 de yatışm olacak doktorm gelince ameliyathane ilk vaka olarak beni alacakmış :)
Aynen öyle bitanem valla oturamıyorum yatamıyorm kalkamıyorm yürüyemiyorum :) amin inşallah hepimizin minikleri sağlıkla gelsinOhhh afiyet olsun bende hep rüyamda yiyorum herşeyi herşeyin tamamsa yat dinlen artık gerçi yatması kalkması dönmesi bir mesele Allah hayırla kurtarsın inşallah...
Valla vücut doğuma hazırlıyo diye okumuştum geçen gün.Bazen öğürtü falanda geliyor o derece midemizi mi üşütüyorz dicemde hepimizde aynı anda mı üşütçex
Benm baya bi hazırladı maşallah kendini :) kanalda şuan taa orda hissediyorm kafasını artıkValla vücut doğuma hazırlıyo diye okumuştum geçen gün.
Ama senin baya az günün kalmış 20 gün var nerdeyse aramızda normal yani artık senin :) hadi aman sağlıkla gelsinler inşallah :) bizde bugğn kontrolümüze gittik şülür herşey yolunda :)Benm baya bi hazırladı maşallah kendini :) kanalda şuan taa orda hissediyorm kafasını artık
Oyy çok sevindim canım benim :) nasıl boyu kilosu :)Ama senin baya az günün kalmış 20 gün var nerdeyse aramızda normal yani artık senin :) hadi aman sağlıkla gelsinler inşallah :) bizde bugğn kontrolümüze gittik şülür herşey yolunda :)
Ayyy çok heycanlııııı :))) bi sürü yeğenimiz oldu hepimiz teyze oldukk :) 2636 gr 46.9 cm çıktı canım. Maşallah koca yanaklı köfte dudaklı dedi doktor :) suratı sırf yanak çene gözükmüyo nerdeyseOyy çok sevindim canım benim :) nasıl boyu kilosu :)
Evet bizim çok az kaldı perşembe günü inşallah :)
maşallah ya kac boyutlu ultrason o canım bizimkinin boyu hakkında net bilgi veremem deyip duruyor hiç bir sey demiyor doktor senin doktor dudagina kadar ayrıntı vermişAyyy çok heycanlııııı :))) bi sürü yeğenimiz oldu hepimiz teyze oldukk :) 2636 gr 46.9 cm çıktı canım. Maşallah koca yanaklı köfte dudaklı dedi doktor :) suratı sırf yanak çene gözükmüyo nerdeyse
Canm bacak boyunu ölçüp 7 ile çarpıyorz ya orda boyu çıkıyo. Snra başka bi uca geçip 4 boyutluyla bakıyo bu zamana kadar yüzünğ göstermiyodu bugün babannesini götürdük ona hemen gösterdi yüzünü. :) ama gercekten siyah beyaz halde bile komple yanak dedi doktor renkliye bş geçirdi bizde gördük dudakları yanakları :))maşallah ya kac boyutlu ultrason o canım bizimkinin boyu hakkında net bilgi veremem deyip duruyor hiç bir sey demiyor doktor senin doktor dudagina kadar ayrıntı vermiş
oy oy yerim ben onuCanm bacak boyunu ölçüp 7 ile çarpıyorz ya orda boyu çıkıyo. Snra başka bi uca geçip 4 boyutluyla bakıyo bu zamana kadar yüzünğ göstermiyodu bugün babannesini götürdük ona hemen gösterdi yüzünü. :) ama gercekten siyah beyaz halde bile komple yanak dedi doktor renkliye bş geçirdi bizde gördük dudakları yanakları :))
Canm inşallah bende normal istiyorum. Şuanlık aksi bi durum yok bakalım kısmet. Hayırlısıyla olsunda bakalım hangi türlü olucakkoy oy yerim ben onu. biz daha tam net yüzünü göremedik ve şurada iki haftam kaldı normal doğum düşündüğüm için. artık dogunca gorecez napalım senin doğum şeklin nasıl olacak canim
Dadecw kilo ve başkalarının dediğine göre değil de bebeğinin ve senin sağlığın hakkında en iyisi ne olucaksa ona göre karar vermelisin. Bence dpktorunla açık açık konuşmalısın bu durumuKizlar size bisey daniscam ben hamile kalir kalmaz hep normal dogum yapcam diyordum hicde korkmiyorum agridan falan tuaf bisey ama kac gündür kaynanam tuturmusda sezeryan yap diye iki kaybim olmusdu riske atma falan bide ben yurtdisindayim neymis doktorlar cok ugrastiriyiiormus kolundan kafasindan falan cekip duriyorlarmis bebegin bi tanidigi öyle anlatmis o kisi oyüzden sezeryan olmus sezeryanda olurum sorun degil korkmiyorum hatta avantajlarida var benim icin ama sezeryanda göbek kalir diyorlar bide bel agrisi göbek alt kisim agrisi olur diyorlar cok kararsizim ya günlük igne vuruliyorum sezeryan olsam onuda vaktinde ona göre ayarlarim 1 gün önceden birakilcak igne bide acaba acaba kalmaz randevu gibi tarihi beli olur oda baya rahatlatici ama bu kilolar sonraki kesim izi agrilar sizce napayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?