- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #3.201
canim normal doğum kadar sağlıklısı var mi ya keşke herkese nasip olsa çoğu insan mecburen sezeryan oluyor vücut normal doguma izin vermiyor.Kizlar size bisey daniscam ben hamile kalir kalmaz hep normal dogum yapcam diyordum hicde korkmiyorum agridan falan tuaf bisey ama kac gündür kaynanam tuturmusda sezeryan yap diye iki kaybim olmusdu riske atma falan bide ben yurtdisindayim neymis doktorlar cok ugrastiriyiiormus kolundan kafasindan falan cekip duriyorlarmis bebegin bi tanidigi öyle anlatmis o kisi oyüzden sezeryan olmus sezeryanda olurum sorun degil korkmiyorum hatta avantajlarida var benim icin ama sezeryanda göbek kalir diyorlar bide bel agrisi göbek alt kisim agrisi olur diyorlar cok kararsizim ya günlük igne vuruliyorum sezeryan olsam onuda vaktinde ona göre ayarlarim 1 gün önceden birakilcak igne bide acaba acaba kalmaz randevu gibi tarihi beli olur oda baya rahatlatici ama bu kilolar sonraki kesim izi agrilar sizce napayim?
doktor sana ne diyor bebeğin duruşu falan nasıl catin da iyiyse her hangi bir rahim sorunun yoksa bir normal doğum yapmayasin ki ? Ben böyle çok müdahale eden insanları da anlamıyorum. herkes normal doğum yapmak ister korkmasa ya da sağlık problemi olmasa bence..
inşallah ben de normal istiyorum kimseye de bu konuda taviz vermedim. doktor her şey güzel normal dedikten sonra bence gerisi boş