NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Aynen sancılarla uğraşıyorum iki adım atsam bi saat dinleniyorum daha bana çok var senin ne zmn canım gün vermişmiydi sana doktorun..
Bu perşembe canım ama perşembeye kadar sabredecek mi hiç bilmiyorum korkuyorum bişey olacakta erken gelecek diye inşallah bekler 4 güncük daha biraz önce çok fenaydı ya resmen bütün kemiklerini hissediyorum kafasını aşağıda oynatıyor nasıl canım yanıyor

Sizde de kaburga ağrısı kemik ağrısı oluyor mu ki ben bu sabah kaburga ağrısından uyuyamadm bi süre
Ay bende çok fena ayaklarıyla delecek sanki varya baş ağrısı çok fazla oluyor bende dayak yemiş gibiyim çok ağırlaştım ben napıcaksam daha bir yıl var gibi

Bende de 4 gün var ama dediğin gibi bir yıl gibi
canım çok az kalmış zamanın dayanır inşallah yat dinlen devamlı gülüm . zaten yatiyosundur eminim . bacaklarını hafif kaldır agrin azalır tatlım

canım çok az kalmış zamanın dayanır inşallah yat dinlen devamlı gülüm . zaten yatiyosundur eminim . bacaklarını hafif kaldır agrin azalır tatlım
Artık yatmaktan ağrıyor kemiklerim :)
İllahaki ev koşuşturması oluyor Allah razı olsun kocam bulaşığımı bile yıkıyor ama illahaki yemek bana bakıyor salı günü annem gelecek inşallah çarşamba da kuaför işlerimi halledicem perşembe sabah yolcuyuz Allahın izniyle inşallah anlamadan biter geçer hepsi ama artık gerçekten zorluyor oda kilo aldıkça benfe şiştikçe ödemden ağrıdan Allahım beterinden korusun inşallah hepimizin çektiği acılar ağrılar günahlarımıza kefaret olur

canim artık yemek sen yapma kocan yapsin son 4 gunun kalmis

canim artık yemek sen yapma kocan yapsin son 4 gunun kalmis
Canım gececi olduğu için uyuyor bütün gün bende öyle bütün gün yatıp bide yemeği yapmasını beklemek içime sinmiyor zaten yapınca biraz fazla yapıyorm iki gün yiyoruz yarında yapıcam öbür gün annem gelecek o yapar zaten

anladım canim o zaman kendini yormayacak yemeklerden yapmaya çalış tatlım bu enerjin 4 gün sonra bebisine lazım olacak ayy heyecanlandım vaktin çok azalmış ayy

anladım canim o zaman kendini yormayacak yemeklerden yapmaya çalış tatlım bu enerjin 4 gün sonra bebisine lazım olacak ayy heyecanlandım vaktin çok azalmış ayy
Aynen acayip heyecanlanıyorum bende oğlum hatırlatıp duruyo hamilelik takvimine bakıp anneee 35 günün kaldı diye :)

Aynen acayip heyecanlanıyorum bende oğlum hatırlatıp duruyo hamilelik takvimine bakıp anneee 35 günün kaldı diye :)
zaman gecsin gitsin bebislerimiz in emmesinden gazından bahsedelim inşallah niye uyumuyor niye ağlıyor altını yeni değiştirmiştim yine yapmış
diye şikayet mi edicez biz de ya ama ben onu sevmek istiyorum şikayet etmesek bu bebek cok tatlı desek olmaz mi kızlar ne olursa olsun bebisimizle dertleriyle zevk alarak ilgileniriz inşallah bakalım nolacak

Emin ol ki öyle olacak canım o uyanmadan sen kalkacaksın zaten izleyeceksin uykuda her haline aşık olup şükredeceksin inşallah

Emin ol ki öyle olacak canım o uyanmadan sen kalkacaksın zaten izleyeceksin uykuda her haline aşık olup şükredeceksin inşallah
Allah im hepimizin bebeğini korusun sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde kucagimiz a almayı nasıp etsin canım eşim benden daha heyecanlı ya beni kim doğum zamanı sakinlestirecek bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…