NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

o zamana suyun ve nisanın gelirse tatlım asagida inmiş sancida çıkmış ondan hurma yemem diye tutturmussun hissediyorsun anlaşılan gülüm. ayy adına heyecan yaptım

o zamana suyun ve nisanın gelirse tatlım asagida inmiş sancida çıkmış ondan hurma yemem diye tutturmussun hissediyorsun anlaşılan gülüm. ayy adına heyecan yaptım
Ben böyle bişey olacağını biliyordum kuzum bizim kız aceleci hissediyorum hiç durmuyor çnkü sancılarımda sıklaştı zaten geceleri çok zor oluyor özellikle. Anneler hissediyor gerçekten kuzum :) bide hurma yesem ben yarın çıkar gelir mazallah :)
Sancım veya suyum gelirse gideceğim canım hemen doktora haber verip alacaklar ne zaman olursa artık :) bu saatten sonra sezeryanla alınabilirmiş ciğerleri gelişmiştir artık dedi

sen öyle deyince bende bugün hurma yemedim dün gece zaten uyuyamadim doğru düzgün.
dört defa da wc için kalkilmaz ki yataktan. a yyy bir de vajinamin içinde yara var sanki nasıl ağrıyor yatakta dönerken bile inliyorum.

Aynen bende öyleyim şuAn canım benim :) gece uyuyamıyorum artık sancıdan aşağı kısımda sürekli bi ağrı acı var. Yatarken yastık koy cnm bacak arana

Dene canm benmde ağrı var şuan bile yastık var bacak aramda iyi geliyor :)
iki haftada 2 kg aldim canım daha 3 haftam var ne güzel gidiyordum son ay hızlı alıyorum sende durum nasıl ?
ha bir de çok yiyorum zaten ama ben hep cok yiyordum bu kadar hizli almiyordum ;(

iki haftada 2 kg aldim canım daha 3 haftam var ne güzel gidiyordum son ay hızlı alıyorum sende durum nasıl ?
ha bir de çok yiyorum zaten ama ben hep cok yiyordum bu kadar hizli almiyordum ;(
Bende durum çok vahim :) 100 le girerim kesin doğuma şuan 97 zaten. 75 le hamile kaldım ilk 4 ay 3 kilo verdm ona rağmen yani. Bende çok aşırı besleniyorm tatlı krizlerim falan tutuyo Allahtan boyum uzunda çok kilolu durmuyorm. Canm bide son bir aydır şişiyorm ben ödem yani sendede öyle bi durum vardır muhtemelen

ben gecen hafta sistim iki gün. sonra tuzlu yiyecekleri kestim şalgam ictim turşu yemistim bol keseden sonra biraktim mecbur tuzu da azalttik yemekte .

geri indim şükür canım.

ben gecen hafta sistim iki gün. sonra tuzlu yiyecekleri kestim şalgam ictim turşu yemistim bol keseden sonra biraktim mecbur tuzu da azalttik yemekte .

geri indim şükür canım.
Ben hala aynıyım kuzum ya çokta dikkat etmiyorum ama

Iyi geceler 34 haftalik hamileyim.Bugun dr gittim nstde 20 dk 3 sancim cikti 50 seviyede.eve geldim karnim taş gibi oglen 1den beri patlicam sanki.korkmaya basladim.cocuk sanki kasigimdan bacagima giriomus gibi.midem yaniyor,bulaniyor boyle olan varmi arkadaslar.

Canm üç sancı az değil doktorun önlem için bişey yapmadımı

Ben çoğu zaman böyleyim şu andada patlıycam sanki ptesi gittiğimde sancı yoktu bugün uyandığımdan beri adet sancısı çekiyorum sanki

Adalat verdi. Ama sanki biseye yaramio gibi ilactan da nefret ediyorum midem zaten bulanio.Gece icin endiselendim valla rabbim yardim etsin bize.

benim kasık ağrısı cekmedigim bir gece yok zaten bir haftadır. yine ki nst de sancim çıkmadi çıksa kesin doğuruyorum derdim

Adalat verdi. Ama sanki biseye yaramio gibi ilactan da nefret ediyorum midem zaten bulanio.Gece icin endiselendim valla rabbim yardim etsin bize.
canim belinden karnına doğru yayılan bir sanci durdurmayacak şekilde olursa belki gerçek sancin başlamış demektir. öyle oluyor musun ? diğerleri hazırlık ve yalanci sancilar...

canim belinden karnına doğru yayılan bir sanci durdurmayacak şekilde olursa belki gerçek sancin başlamış demektir. öyle oluyor musun ? diğerleri hazırlık ve yalanci sancilar...
Hepsi ayri agriyor.yalanci bence ama bebektende korkuyor insan taş gibi karin.o sancilar cikinca aklimda cikti dogrusu.neyse dursun 2 hafta daha sonra napiyorsa yapsin bebisim.desteginiz ilginiz icin tesekkur ederim.

Kızlar ne durumdasınız? Benim sancılar arttı baya artık ne yürüyebiliyorm ne iş yapabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…