- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #3.141
o zamana suyun ve nisanın gelirse tatlım asagida inmiş sancida çıkmış ondan hurma yemem diye tutturmussun hissediyorsun anlaşılan gülüm. ayy adına heyecan yaptımKızlar benim kızı ben boşuna aşağılarda hissetmiyormuşum :) kanala girmiş yavrucağızım. Kilomuz 3430 olmuş, doktor normalde 28 demiştk ama o zamanı beklersek normal doğum gerçekleşebilir bebek çok iri riske atmayalım 23 mart perşembe günü öğleden sonra alalım dedi :) haftaya perşembe günü inşallah kızımız geliyor. Nts de bitane sancım çıktı, daha önce gelme olasılığı da varmış gelirse bişey yemeden gel dedi baktın sancın var yemeyi içmeyi kes hemen dedi :)
Çok garip bi hismiş gerçekten ne hisseceğimi bilmiyorum :) Çok şükür herşeyimiz tamam :)
Ben böyle bişey olacağını biliyordum kuzum bizim kız aceleci hissediyorum hiç durmuyor çnkü sancılarımda sıklaştı zaten geceleri çok zor oluyor özellikle. Anneler hissediyor gerçekten kuzum :) bide hurma yesem ben yarın çıkar gelir mazallah :)o zamana suyun ve nisanın gelirse tatlım asagida inmiş sancida çıkmış ondan hurma yemem diye tutturmussun hissediyorsun anlaşılan gülüm. ayy adına heyecan yaptım
sen öyle deyince bende bugün hurma yemedim dün gece zaten uyuyamadim doğru düzgün.Ben böyle bişey olacağını biliyordum kuzum bizim kız aceleci hissediyorum hiç durmuyor çnkü sancılarımda sıklaştı zaten geceleri çok zor oluyor özellikle. Anneler hissediyor gerçekten kuzum :) bide hurma yesem ben yarın çıkar gelir mazallah :)
Sancım veya suyum gelirse gideceğim canım hemen doktora haber verip alacaklar ne zaman olursa artık :) bu saatten sonra sezeryanla alınabilirmiş ciğerleri gelişmiştir artık dedi
Aynen bende öyleyim şuAn canım benim :) gece uyuyamıyorum artık sancıdan aşağı kısımda sürekli bi ağrı acı var. Yatarken yastık koy cnm bacak aranasen öyle deyince bende bugün hurma yemedim dün gece zaten uyuyamadim doğru düzgün.
dört defa da wc için kalkilmaz ki yataktan. a yyy bir de vajinamin içinde yara var sanki nasıl ağrıyor yatakta dönerken bile inliyorum.
bugün de öyle deniyeyim bakalım canimAynen bende öyleyim şuAn canım benim :) gece uyuyamıyorum artık sancıdan aşağı kısımda sürekli bi ağrı acı var. Yatarken yastık koy cnm bacak arana
Dene canm benmde ağrı var şuan bile yastık var bacak aramda iyi geliyor :)bugün de öyle deniyeyim bakalım canim
iki haftada 2 kg aldim canım daha 3 haftam var ne güzel gidiyordum son ay hızlı alıyorum sende durum nasıl ?Dene canm benmde ağrı var şuan bile yastık var bacak aramda iyi geliyor :)
Bende durum çok vahim :) 100 le girerim kesin doğuma şuan 97 zaten. 75 le hamile kaldım ilk 4 ay 3 kilo verdm ona rağmen yani. Bende çok aşırı besleniyorm tatlı krizlerim falan tutuyo Allahtan boyum uzunda çok kilolu durmuyorm. Canm bide son bir aydır şişiyorm ben ödem yani sendede öyle bi durum vardır muhtemeleniki haftada 2 kg aldim canım daha 3 haftam var ne güzel gidiyordum son ay hızlı alıyorum sende durum nasıl ?
ha bir de çok yiyorum zaten ama ben hep cok yiyordum bu kadar hizli almiyordum ;(
Bende durum çok vahim :) 100 le girerim kesin doğuma şuan 97 zaten. 75 le hamile kaldım ilk 4 ay 3 kilo verdm ona rağmen yani. Bende çok aşırı besleniyorm tatlı krizlerim falan tutuyo Allahtan boyum uzunda çok kilolu durmuyorm. Canm bide son bir aydır şişiyorm ben ödem yani sendede öyle bi durum vardır muhtemelen
Ben hala aynıyım kuzum ya çokta dikkat etmiyorum amaben gecen hafta sistim iki gün. sonra tuzlu yiyecekleri kestim şalgam ictim turşu yemistim bol keseden sonra biraktim mecbur tuzu da azalttik yemekte .
geri indim şükür canım.
Canm üç sancı az değil doktorun önlem için bişey yapmadımıIyi geceler 34 haftalik hamileyim.Bugun dr gittim nstde 20 dk 3 sancim cikti 50 seviyede.eve geldim karnim taş gibi oglen 1den beri patlicam sanki.korkmaya basladim.cocuk sanki kasigimdan bacagima giriomus gibi.midem yaniyor,bulaniyor boyle olan varmi arkadaslar.
Ben çoğu zaman böyleyim şu andada patlıycam sanki ptesi gittiğimde sancı yoktu bugün uyandığımdan beri adet sancısı çekiyorum sankiIyi geceler 34 haftalik hamileyim.Bugun dr gittim nstde 20 dk 3 sancim cikti 50 seviyede.eve geldim karnim taş gibi oglen 1den beri patlicam sanki.korkmaya basladim.cocuk sanki kasigimdan bacagima giriomus gibi.midem yaniyor,bulaniyor boyle olan varmi arkadaslar.
O adet sancisi bende de hep var.aricam yarin doktorumu.Ben çoğu zaman böyleyim şu andada patlıycam sanki ptesi gittiğimde sancı yoktu bugün uyandığımdan beri adet sancısı çekiyorum sanki
canim belinden karnına doğru yayılan bir sanci durdurmayacak şekilde olursa belki gerçek sancin başlamış demektir. öyle oluyor musun ? diğerleri hazırlık ve yalanci sancilar...Adalat verdi. Ama sanki biseye yaramio gibi ilactan da nefret ediyorum midem zaten bulanio.Gece icin endiselendim valla rabbim yardim etsin bize.
Hepsi ayri agriyor.yalanci bence ama bebektende korkuyor insan taş gibi karin.o sancilar cikinca aklimda cikti dogrusu.neyse dursun 2 hafta daha sonra napiyorsa yapsin bebisim.desteginiz ilginiz icin tesekkur ederim.canim belinden karnına doğru yayılan bir sanci durdurmayacak şekilde olursa belki gerçek sancin başlamış demektir. öyle oluyor musun ? diğerleri hazırlık ve yalanci sancilar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?