• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

neden geceleri azıyor ağrılar acaba? doktordan çıkınca bana da yaz canım merak ettim şimdi
insanın acı eşiği gece ortaya çıkıyor canım o yüzden. gündüz kafa o kadar farklı duygu ve düşünceler içinde hareketli olduğu için beyin odaklanamiyrmus acıya ben de yeni öğrendim bunu

su an hasanedeyim kontrolum vardi net ye girdim sonuç öğleden sonraya kaldı. doktor çatı muayenesi yapar sanıyordum sanci gelip rahatsız edene kadar haftaya bakıp çatı muayenesi yapılmıyor dedi doguracak zaman yapacaklar sanirim baska yerlerde 38 haftalikken yapildigini soylediler dedim o sezeryanda oluyor dedi her doktor baska bir sey diyor ...

su an hasanedeyim kontrolum vardi net ye girdim sonuç öğleden sonraya kaldı. doktor çatı muayenesi yapar sanıyordum sanci gelip rahatsız edene kadar haftaya bakıp çatı muayenesi yapılmıyor dedi doguracak zaman yapacaklar sanirim baska yerlerde 38 haftalikken yapildigini soylediler dedim o sezeryanda oluyor dedi her doktor baska bir sey diyor ...
Benim 34. Haftada gittiğimde hemen açılmam varmı diye baktı doktorum sanırım çatı muayeneside yaptı çünkü çok canım yandı ve kemik yapın müsait dedi doktorum herhalde baktı

Selam arkadaşlar dün çok stresli bi gün geçirdim bugün karnım çok sert ve bebeğin hareketleri çok yavaş napıyım bilmiyorum :(

Evet kuzum maşallahı var bizim kızın ama yediğim muzun haddi hesabı yok zaten çok seviyorm dokunmaynca iyice gömdüm kendimi muza :) etkisi olduğunu düşünüyorum.
Ağrılar ve sancılar o haftada başlıyor cnm ben o haftada gitmiştim sancım olduğu için açılmama kadar baktı doktor ama yoktı çok şükür. Korkma kuzum benimki daha iki hafta sabretti öyle inşallah dahada sabreder
Ayy inşallah canım :) bir yandan dursun diyorum diğer yandan hadi artık zaman gecsin :)

bugün nst ye girdim benim bebis az hareketli olunca kantine git neskafe ic çikolata ye dediler yaptim sonuc guzel cikti normal dedi doktor. bebisim de ortalama 3 kg olmus maşallah ya.
eve geldim. sanirim yedigim ictigimin etkileri sonra cikti bebis masaallah hic durmadi sonra yogurt yedim uyudu.kisaca kizlar nstbye gitmeden once yogurt sut tuketmeyin bana oyle soylediler sekerli seyler yemeden gitmeyin

bugün nst ye girdim benim bebis az hareketli olunca kantine git neskafe ic çikolata ye dediler yaptim sonuc guzel cikti normal dedi doktor. bebisim de ortalama 3 kg olmus maşallah ya.
eve geldim. sanirim yedigim ictigimin etkileri sonra cikti bebis masaallah hic durmadi sonra yogurt yedim uyudu.kisaca kizlar nstbye gitmeden once yogurt sut tuketmeyin bana oyle soylediler sekerli seyler yemeden gitmeyin
Birde karnımz açken gidincede çok hareket etmiyor uyuyor sanırım :) benm ilk tokken gittiğimde aşırı hareketli ve kalp atışı yüksek çıktı. Açken gittim ebe dürttü hareket etsin diye :) etti ama çok şükür

Kızlar bugün nasılsınız? Varmı bi gelişme bizim yarın kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle gelirim :)

iyiyim canım bugün maşallah çok hareketliydi artık azalması gerekmez mi hareketleri anlamadım kuru hurma yedim o mu hareketlendirdi acaba çikolata da yedim.

iyiyim canım bugün maşallah çok hareketliydi artık azalması gerekmez mi hareketleri anlamadım kuru hurma yedim o mu hareketlendirdi acaba çikolata da yedim.
Aman diyim hurmayı fazla kaçırma anında doğuruverirsin anlamazsın :)
Büyük ihtimalle onlardan cnm ama ben bişey yemediğimde bile çok hareketli maşallah ebe de günde iki kez falan hareket ediyor olmalı eskisi gibi değildir dedi yooo dedim alakası yok ne ikisi günde iki kez duruyorsa iyi dedm :)

Aman diyim hurmayı fazla kaçırma anında doğuruverirsin anlamazsın :)
Büyük ihtimalle onlardan cnm ama ben bişey yemediğimde bile çok hareketli maşallah ebe de günde iki kez falan hareket ediyor olmalı eskisi gibi değildir dedi yooo dedim alakası yok ne ikisi günde iki kez duruyorsa iyi dedm :)
aaa günde iki kez mi olur mu ya bir şey oldu sanariz. hurma 3 tane yedim iki gündür ara vermiştim ;)

Ayy ben hiç yemiyorm ödüm kopuyo zaten çıkıvercek diye :)
kız öyle deme ben de geri birakirim yoksa ;)
az hersek bir sey olmaz herhalde yaa iki gün öncesine kadar günde 6 . 7 tane yiyordum gece ağrılarım başlayınca ara verdim bugün tekrar başladım 3 tane ye düşürdüm

kız öyle deme ben de geri birakirim yoksa :KK66:
az hersek bir sey olmaz herhalde yaa iki gün öncesine kadar günde 6 . 7 tane yiyordum gece ağrılarım başlayınca ara verdim bugün tekrar başladım 3 tane ye düşürdüm
Ay kız doğumu hızlandırıyor diye biliyoem ben o yüzden ağzıma koymuyorm çokta korkuyorum :)

Ay kız doğumu hızlandırıyor diye biliyoem ben o yüzden ağzıma koymuyorm çokta korkuyorum :)
bende öyle biliyorum ama gene de yiyorum ;)
geç yazıyorum biraz kanal d deki evlat kokusu dizisine bakiyorum tatlim

Kızlar benim kızı ben boşuna aşağılarda hissetmiyormuşum :) kanala girmiş yavrucağızım. Kilomuz 3430 olmuş, doktor normalde 28 demiştk ama o zamanı beklersek normal doğum gerçekleşebilir bebek çok iri riske atmayalım 23 mart perşembe günü öğleden sonra alalım dedi :) haftaya perşembe günü inşallah kızımız geliyor. Nts de bitane sancım çıktı, daha önce gelme olasılığı da varmış gelirse bişey yemeden gel dedi baktın sancın var yemeyi içmeyi kes hemen dedi :)
Çok garip bi hismiş gerçekten ne hisseceğimi bilmiyorum :) Çok şükür herşeyimiz tamam :)

Back