NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ay demekki tek degilmisim hersey üstüme geliyor resmen ayni duygulari yasiyorum bende sigara konusundada kendimi zor tutiyorum hic aramazdim ara sira esim icince 1-2 firt cekiyorum ama haftada en fazla 2 defa falan nekadar tutsamda olmiyor
Bide acayip arabesk falan takılıyorum evde sigara içen Yok şükür bıraktık biz ama çoook istiyo canım kokuncada midem bulanıyo aslında değişik bi durum...

Mide yanması için ilaç kullanıyormusunuz peki bana gaviscon yazdı dr ama ben ısrarla direniyorum ilaç almayım diye delimiyim ne :)

Mide yanması için ilaç kullanıyormusunuz peki bana gaviscon yazdı dr ama ben ısrarla direniyorum ilaç almayım diye delimiyim ne :)
Banada gaviscon verdi ben nerdeyse şişeyi bitirdim kız :) bebeğe geçmeyen anneyi rahatlatan bi şurupmuş. O yüzden hiç direnmiyorm çok aşırı yandığında içiyorum ben napaym yani

benim kullandığım sadece decavit ve maltofer var. onlar da yeni bitti gidip yazdiricam tekrardan başka da lazım olmadı şükür

Ne güzel canm. Aslında kasılmalar için magnezyum veriyo doktor ama sana vermemiş sanırı
katılmam bazen çok oldu o zamanlar yoğurt ve süt çok tükettik geçti. doktora ağrım ya da kasilmam var şikayetiyle gitmedigim için onlar da vermedi canim

katılmam bazen çok oldu o zamanlar yoğurt ve süt çok tükettik geçti. doktora ağrım ya da kasilmam var şikayetiyle gitmedigim için onlar da vermedi canim
Anladm cnm benm içmeme rağmen kasılmalarım devam ediyor mesela hayırlısı bakalım

Komple kaşınıyorum gözlerimin içinden beri neyden oluyo anlamıyorum bebek yağını deneyim bi olmazsa krem ne olabilir nemlendirici falanmı
Evet canm normal nemlendirici benm kollarm bacaklarm çok kaşınıyodu duştan snra Bebek yağı sürmeye başladım geçti biraz

Kızlarr bugün uyandığımdan beri başım dönüyor neden olabilir açtım kahvaltı yaptım yinede geçmedi hala.

Canim benimde 3 gündür basim döniyordu kalziyum eksikliginden bence dün bol süt ictim gecti bence onunla alakali
Allah Allah ne alaka ki acaba. Evde de yoğurt kalmadı dün yiyemedim muhtemelen bugünde yiyemicem market evime uzak, eşimde geç gelecek peynirde çok yiyemedim. Süt içeyim bari ben :)

Allah Allah ne alaka ki acaba. Evde de yoğurt kalmadı dün yiyemedim muhtemelen bugünde yiyemicem market evime uzak, eşimde geç gelecek peynirde çok yiyemedim. Süt içeyim bari ben :)

Okudum bu haftlarda bebis kalzyum depoliyor dogumdan sonrasi icin yani vucud daha cok ihtiyac duyiyor ben ondandir diye düsüniyorum süt ictim ise yaradi valla demekki dogruymus :) benimde midem bulaniyor hic bisey yiyesim yok nedendir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…