- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.961
Bide acayip arabesk falan takılıyorum evde sigara içen Yok şükür bıraktık biz ama çoook istiyo canım kokuncada midem bulanıyo aslında değişik bi durum...Ay demekki tek degilmisim hersey üstüme geliyor resmen ayni duygulari yasiyorum bende sigara konusundada kendimi zor tutiyorum hic aramazdim ara sira esim icince 1-2 firt cekiyorum ama haftada en fazla 2 defa falan nekadar tutsamda olmiyor
Mide yanması için ilaç kullanıyormusunuz peki bana gaviscon yazdı dr ama ben ısrarla direniyorum ilaç almayım diye delimiyim ne :)Kız içim yanıyor derken bende Ateş basıyo anladım :)
O bu ara bendede fazlaca var cnm, o su yüzünden bi gece hınk diye gidiyordum, uyurken Sırt üstü yatmıştım anlatmışımdır, birden o su geldi genzime kaçtı bide nasıl sıçradım bilemezsn. Aman dikkat et sende uyurken
Banada gaviscon verdi ben nerdeyse şişeyi bitirdim kız :) bebeğe geçmeyen anneyi rahatlatan bi şurupmuş. O yüzden hiç direnmiyorm çok aşırı yandığında içiyorum ben napaym yaniMide yanması için ilaç kullanıyormusunuz peki bana gaviscon yazdı dr ama ben ısrarla direniyorum ilaç almayım diye delimiyim ne :)
Ne güzel canm. Aslında kasılmalar için magnezyum veriyo doktor ama sana vermemiş sanırıbenim kullandığım sadece decavit ve maltofer var. onlar da yeni bitti gidip yazdiricam tekrardan başka da lazım olmadı şükür
katılmam bazen çok oldu o zamanlar yoğurt ve süt çok tükettik geçti. doktora ağrım ya da kasilmam var şikayetiyle gitmedigim için onlar da vermedi canimNe güzel canm. Aslında kasılmalar için magnezyum veriyo doktor ama sana vermemiş sanırı
Anladm cnm benm içmeme rağmen kasılmalarım devam ediyor mesela hayırlısı bakalımkatılmam bazen çok oldu o zamanlar yoğurt ve süt çok tükettik geçti. doktora ağrım ya da kasilmam var şikayetiyle gitmedigim için onlar da vermedi canim
Bende bikaç gündür düzenli magnezyum içtim deli gibi kaşınıyorum ne yapıcam bilmiyorumAnladm cnm benm içmeme rağmen kasılmalarım devam ediyor mesela hayırlısı bakalım
Kaşınan yerlerine krem veya Bebek yağı sür çok iyi geliyo cnmBende bikaç gündür düzenli magnezyum içtim deli gibi kaşınıyorum ne yapıcam bilmiyorum
Komple kaşınıyorum gözlerimin içinden beri neyden oluyo anlamıyorum bebek yağını deneyim bi olmazsa krem ne olabilir nemlendirici falanmıKaşınan yerlerine krem veya Bebek yağı sür çok iyi geliyo cnm
Evet canm normal nemlendirici benm kollarm bacaklarm çok kaşınıyodu duştan snra Bebek yağı sürmeye başladım geçti birazKomple kaşınıyorum gözlerimin içinden beri neyden oluyo anlamıyorum bebek yağını deneyim bi olmazsa krem ne olabilir nemlendirici falanmı
Gerçekten çok korkuyorum altından ciddi bişey çıkmasından tahliller falan temiz ama neden bu kaşıntı anlayamıyorumEvet canm normal nemlendirici benm kollarm bacaklarm çok kaşınıyodu duştan snra Bebek yağı sürmeye başladım geçti biraz
magnezyum ilacının içindeki bir maddeye alerjin olabilir iki gün birak bir dene bakalım tatlimGerçekten çok korkuyorum altından ciddi bişey çıkmasından tahliller falan temiz ama neden bu kaşıntı anlayamıyorum
Bütün ilaçları bıraktım canım kasılma için sadece magnezyum iç dedi bıraktığım zaman geçiyor ama üç gün içiyim vitamin ilaçlarını yine başlıyor napıcam bilmiyorum...magnezyum ilacının içindeki bir maddeye alerjin olabilir iki gün birak bir dene bakalım tatlim
Tansiyonunu ölçtünmü canım ara ara bendede oluyor dengemi kaybediyorum...Kızlarr bugün uyandığımdan beri başım dönüyor neden olabilir açtım kahvaltı yaptım yinede geçmedi hala.
Yok ölçmedim canm aletim yok evde. Biraz daha iyi gibiyim ama hafif var yineTansiyonunu ölçtünmü canım ara ara bendede oluyor dengemi kaybediyorum...
Kızlarr bugün uyandığımdan beri başım dönüyor neden olabilir açtım kahvaltı yaptım yinede geçmedi hala.
Allah Allah ne alaka ki acaba. Evde de yoğurt kalmadı dün yiyemedim muhtemelen bugünde yiyemicem market evime uzak, eşimde geç gelecekCanim benimde 3 gündür basim döniyordu kalziyum eksikliginden bence dün bol süt ictim gecti bence onunla alakali
Allah Allah ne alaka ki acaba. Evde de yoğurt kalmadı dün yiyemedim muhtemelen bugünde yiyemicem market evime uzak, eşimde geç gelecekpeynirde çok yiyemedim. Süt içeyim bari ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?