NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

O bulantı bendede var gastrit var bide çok fena

O bulantı bendede var gastrit var bide çok fena

Ay kac gündür bendede vardi gibi sari eksi su cikip duriyordu yakiyordu iki gündür yok cok sükür ama bende 1 haftadir grip gibiyim bi iyim bi kötüyüm dünden beri yine cok kötüyüm bebisde cok yaramaz hareketleri cok sertlesdi canimi yakiyor ah ah bitmiyor sikayetlerimiz iyice cöktük :)

Ya bende şimdi düşünüyordum ne şanssızım her aksilik beni buluyor diye demekki genelde aynı şeyler yaşanıyor birde ben bunda çok zorlanıyorum yaştan diycem ama sizler bana bakarak hem gençsiniz hem ilk yada ikinci bebekleriniz ben diğerlerinde koşup zıplıyordum bunda adım atamıyorum elhamdülillah....

Genellikle sorunlar ayni ya canim ama cok sükür simdiye kadar hamileligim cok rahatti ilk 3 ay haric mide bulantisindan simdide yavas yavas doguma yaklasiyoruz bukdarda olsun artik da bu gribi nasil gecircem ya bitürlü gitmedi bigün iyim iylesdim saniyorum ertesi gün yine ayni gecmek bilmedi bünye hamilelikden dolayi zayif ondanmidirki

Evet canım malesef bünyemiz zayıflıyor bol c vitamini al tam zamanı şimdi bide ballı zencefilli ılık su iç iyi gelmişti bana geçer inşallah...

Bendede mide yanması var bikaç gündür çok fena. Başım geçti çok şükür

Bütün ilaçları bıraktım canım kasılma için sadece magnezyum iç dedi bıraktığım zaman geçiyor ama üç gün içiyim vitamin ilaçlarını yine başlıyor napıcam bilmiyorum...
ben yerinde olsam birakirim sut urunlerine ağırlık verirdim

Hergün portakal yiyorum nerdeyse ondan herhalde.
asitli olduğu için mide eksimesi yapiyor olmali canim. gunde kac tane tuketiyosun ? ben genelde portakal suyunu taze taze sıkıp icmesini seviyorum onu da iki gune bir ve bir bardak içiyorum. bir de sut olsun portakal suyu olsun gece 11 den sonra tuketmeyin yarardan cok zarari olur

Ben portakalı gündüz yiyorum canım. Bazen iki bazen üç tane yiyorm bugün üç yedim

ben yerinde olsam birakirim sut urunlerine ağırlık verirdim
Mecbur bıraktım canım iki bardak süt içiyorum bi kase yoğurt yemeye çalışıyorum zorla peynirde tüketiyorum ay daha napim bilmiyorum zaten çok iştahım Yok nefesim çok daralıyor kaburga kemiklerim ağrıyo baskı yapıyo o yüzdennhazımsızlık var

Sütün zararı ney canım ben gece yanıma koyuyorum uyanınca acıkınca içiyorum içmeyimmi ?

Sütün zararı ney canım ben gece yanıma koyuyorum uyanınca acıkınca içiyorum içmeyimmi ?
Gece içilen süt karaciğerde hararet yaratır
Gece içilen süt karaciğerde hararet yaratarak, vücudun uykuda toksin atmasını olumsuz etkilemenin yanı sıra, insanı susatıp ağız kuruluğu yapar ve gece su içmek için kalkmasına de neden olabiliyor. Bu da tabii olarak uyku üzerinde olumsuz bir etki yaratmış oluyor. Ayrıca süt kendisi bir alerji kaynağı olup, sindirimi zorlaştırır.

A
ay inanmıyorum bende yatarken faydalıdır diye içiyorum ne çok şeyi yanlış biliyormuşuz teşekkür ederim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…