NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Nane limon ve mandarina ye canim ve hic evden cikma 2 güne atlatdim ben öyle :)

Nanelimon fazla olmama sartiyla ve mandarina tüket canim bide 2 gün evde kal cikma ben 2 günde öyle atlatdim insallah sende en kisa zamanda iyi olursun

Kız portakal canavarı oldum günde iki tane portakal iki üç muz yiyorm
Zaten sürekli evdeyim cnm evim merkeze uzak çıkamıyorum otobüsle gitmeme eşim razı olmuyor maalesef..

Kız portakal canavarı oldum günde iki tane portakal iki üç muz yiyorm
Zaten sürekli evdeyim cnm evim merkeze uzak çıkamıyorum otobüsle gitmeme eşim razı olmuyor maalesef..

Ay bende portakala hastayim hamileligim boyunca kim bilir kac kilo yemisimdir ama 2 gündüe icim yaniyor uykudan kalkiyorum cok kötü yaniyor yiyemiyorum

Ay bende portakala hastayim hamileligim boyunca kim bilir kac kilo yemisimdir ama 2 gündüe icim yaniyor uykudan kalkiyorum cok kötü yaniyor yiyemiyorum
Hadi yaa banada sıcak basmaları çok oluyo bazen geliyolar resmen soyunuyorm hemen :)

Ayyyy verebildin mi onları sonra nasıl verdin az tiyo alalım :)
Abim korkutmuştu beni komidin gibi oldun 6 aydan sonra yerleşiyormuş kilolar verilmiyormuş diye bende dikkat ettim zaten benim bebeler pek yaramaz olur koşturmadan gitti ama şimdi zaten kilolu hamile kaldım nasıl verirm bilmiyorum abimde gaz vermiyo artık :)

Kız canım :) en son 30. Haftada gittim 1610 du boyda 41 cm bidaha 23 şubatta gideceğim çok merak ediyorm ne halde :) ama baya sertleşti hareketleti falan dizini bacağını çıkartıp duruyo habire :)
Masallah allah sagılıkla kucagına almayı nasip etsin cnm..sorma bizimkide baya hareketli masallah bazen birden bi sarsıyo beni noluyo diyorum e buyuyola tabi olcak okadar :)

Ayy deme gerçekten öylemişmi 6. Aydan sonra falan
Bende doğmdan snra Korse kullanmayı düşünüyorum göbek kalmaması için, ama kilolar için bişey yapmam lazm mutlaka boğazımı tutmam lazım

Masallah allah sagılıkla kucagına almayı nasip etsin cnm..sorma bizimkide baya hareketli masallah bazen birden bi sarsıyo beni noluyo diyorum e buyuyola tabi olcak okadar :)
Maşallah subhanallah cnm Allah razı olsn.
Benmde öyle uykumda bile sarsıyo ne oluyo diyorm :) senin bebişin durumu nasıl kuzum

Ayy deme gerçekten öylemişmi 6. Aydan sonra falan
Bende doğmdan snra Korse kullanmayı düşünüyorum göbek kalmaması için, ama kilolar için bişey yapmam lazm mutlaka boğazımı tutmam lazım
Öyleymiş canım maalesef süt olcak diye yemek doğru değil aslında aman boşver kendini nasıl iyi hissedersen öyle devam et sağlığın yerinde olsunda boşver

Maşallah subhanallah cnm Allah razı olsn.
Benmde öyle uykumda bile sarsıyo ne oluyo diyorm :) senin bebişin durumu nasıl kuzum
Cok iyi sukur en son gecen hafta kontrolum vardı 29+3 1 440 kilosu kızımın gelisimi herseyi cok iyi olması gerektigi gibi diyo doktorum :)

Öyleymiş canım maalesef süt olcak diye yemek doğru değil aslında aman boşver kendini nasıl iyi hissedersen öyle devam et sağlığın yerinde olsunda boşver
Ay kendimi kilolu hiç iyi hissedemem doğrsu :) o yüzden doğmdan sobra acilen kilo vermemlazım

Kızlar bu ara acayip duygusalım bide canım çok sigara istiyor

Ay demekki tek degilmisim hersey üstüme geliyor resmen ayni duygulari yasiyorum bende sigara konusundada kendimi zor tutiyorum hic aramazdim ara sira esim icince 1-2 firt cekiyorum ama haftada en fazla 2 defa falan nekadar tutsamda olmiyor

Kiz sicak basma degil midem yaniyor yine ifade edemedim kendimi reflümidir nedir uzanirken kendiliginden eksi bi su cikiyor oda acayip yakiyor bogazi falan
Kız içim yanıyor derken bende Ateş basıyo anladım :)
O bu ara bendede fazlaca var cnm, o su yüzünden bi gece hınk diye gidiyordum, uyurken Sırt üstü yatmıştım anlatmışımdır, birden o su geldi genzime kaçtı bide nasıl sıçradım bilemezsn. Aman dikkat et sende uyurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…