• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Canim akinti demissin bendede sürekli var doktor gebelikde artar zaten demisdi normal ama koku varsa doktoruna söyle ilthap olabilir. Benimde gecen sancim vardi doktora gittim ertesi gün nst e baglamadi hic artik normal olabilir vucud doguma hazirlaniyor dedi tek muane etti hersey yolunda dedi suan varmi sanci yok dedim ozaman sorun yok demisdi.

Ben gecen ay aman erken dogum olursa diye findik kurutulmus üzüm ceviz karisimi seyler yiyordum ve bi bardak süt ve bi yumurta olur ya erken gelirse kilolu olsun diye ondan midir bilmiyorum 1-2 hafta devam ettim öyle gitdigimde oglum baya kilo almisdi ise yaradi gibi yine baslamayi düsüniyorum 30+1 haftalikken 1780 gramdi.

Canim akinti demissin bendede sürekli var doktor gebelikde artar zaten demisdi normal ama koku varsa doktoruna söyle ilthap olabilir. Benimde gecen sancim vardi doktora gittim ertesi gün nst e baglamadi hic artik normal olabilir vucud doguma hazirlaniyor dedi tek muane etti hersey yolunda dedi suan varmi sanci yok dedim ozaman sorun yok demisdi.

Ben gecen ay aman erken dogum olursa diye findik kurutulmus üzüm ceviz karisimi seyler yiyordum ve bi bardak süt ve bi yumurta olur ya erken gelirse kilolu olsun diye ondan midir bilmiyorum 1-2 hafta devam ettim öyle gitdigimde oglum baya kilo almisdi ise yaradi gibi yine baslamayi düsüniyorum 30+1 haftalikken 1780 gramdi.
Ben o dediklerinin hepsini karıştırıp kek yapıyorum anca öyle tüketebiliyorm haha:)
Tahin pekmez kaşar peyniri ve bulgur da bebeğe çok kilo aldırıyor :)

Akıntı dediğin gibi devamlı oluyorda işte canım kokusu rahatsız ediyor bende doğal yollarla geçirmeyi araştırıyorum sirkeli su falan yazıyo ama denemedim yumurta hiç yiyemiyorum bende kek yaparak tüketmeye çalışıyorum bi ay daha sabredebilsek en azından kurtarırız gibime geliyor değilmi?

Ay bide muz unutmussum :) yok kiz bende senin dediklerini yiyemiyorum zaten süttü zar zor iciyorum son 2 haftadir belki 1 bardak icmisimdir
Bende nerdeyse hergün kakaolu süt içiyorum haha :) ay inşallah yine kilosu boyu iyidir bende 23 ünde gitçem nasip olrsa

ZelGN ZelGN insallah canim ben taaaaa 6 martta gitcem yine 1 ay sonra verdi artik 2 haftada bir verir diye düsüniyordum ama yok :)

Bayan sorunlu Bayan sorunlu bende doktor 12 haftadan sonra vitamin hapi verdi hepsi bir arada elevit gibi bisey sanirim ve magnezyum baska ilac yok zelgn in dedigi gibi magnezyumu ihmal etme doktor kasilma sancin falan cogalirsa günde 2 tane kulan demisdi. Bide bu aralar kalzyumlu seyler tükketmeye özen gösterin bebislerimiz depoliyormus bu aralar

ZelGN ZelGN insallah canim ben taaaaa 6 martta gitcem yine 1 ay sonra verdi artik 2 haftada bir verir diye düsüniyordum ama yok :)

Bayan sorunlu Bayan sorunlu bende doktor 12 haftadan sonra vitamin hapi verdi hepsi bir arada elevit gibi bisey sanirim ve magnezyum baska ilac yok zelgn in dedigi gibi magnezyumu ihmal etme doktor kasilma sancin falan cogalirsa günde 2 tane kulan demisdi. Bide bu aralar kalzyumlu seyler tükketmeye özen gösterin bebislerimiz depoliyormus bu aralar
Kaç kilo aldınız kızlar ben 7 kilo almışım daha çok alırdımda nefesim daralıyor hazımsızlık problemi var anca bu kadar alabildim :)

Benimde öyle yaa 30. Haftada gittim bir ay sonra gel dedi sonra daha sık çağırcam nts için dedi. Bi tanıdığın öyle sancısı fazla çıkmışta verdiği günden bir hafta erken almışlar bebeği.
Dün gece ateşim çıkmş galiba benim eşim yanıyodu her yern dedi sabah bi uyandım zaten ağzım.gözüm ellerm şişti ve çok keyifsiz öksürüyodum üşüttüm herhalde.

Ben bolca peynir yoğurt süt devam ediyorm inşallah işe yarıyodur :)

Benimde öyle yaa 30. Haftada gittim bir ay sonra gel dedi sonra daha sık çağırcam nts için dedi. Bi tanıdığın öyle sancısı fazla çıkmışta verdiği günden bir hafta erken almışlar bebeği.
Dün gece ateşim çıkmş galiba benim eşim yanıyodu her yern dedi sabah bi uyandım zaten ağzım.gözüm ellerm şişti ve çok keyifsiz öksürüyodum üşüttüm herhalde.

Ben bolca peynir yoğurt süt devam ediyorm inşallah işe yarıyodur :)

Ay atesin varsa mutlaka doktora git canim bende gecen hafta hafif üsütmüsdüm doktor ates ve kusma yoksa skinti olmaz demisdi atesini ölctür varsa git ihmal etme. Insallah canim bende kendime bugün süt aldim bakalim nekadar icecem :D

Ay atesin varsa mutlaka doktora git canim bende gecen hafta hafif üsütmüsdüm doktor ates ve kusma yoksa skinti olmaz demisdi atesini ölctür varsa git ihmal etme. Insallah canim bende kendime bugün süt aldim bakalim nekadar icecem :KK70:
Kuzum gece uykumda çok sıcakmışm işte eşimde uyuyorm diye ellememiş bidaha olursa farkedersen uyandır dedm bugün yoktu canım ateşim ama öksürük ve boğaz ağrısı vardı işte.
İçersin içersin kız benim canm bazen sıcak süt istiyo ısıtıp içiyorm valla :)

Back