• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kızlar bebişlerinizin hareketleri her zaman kuvvetlimi yoksa bazen hafifliyormu ?
Sabah benmki çok korkuttı beni :) hareket etmedi bi türlü ne yaptıysam en sonunda babası konuştı hareket etti.
Gün içinde sürekli bi hareket halinde ve çok gergin karnım bazen canımı yakıyo herketleri.

Sabah benmki çok korkuttı beni :) hareket etmedi bi türlü ne yaptıysam en sonunda babası konuştı hareket etti.
Gün içinde sürekli bi hareket halinde ve çok gergin karnım bazen canımı yakıyo herketleri.
Hareket varda canım çok kuvvetli olmuyo bazen o yüzden pozisyon değştiriyorda olabiliyormuş gerçi ama işte hemen evham yapıyorum

Hareket varda canım çok kuvvetli olmuyo bazen o yüzden pozisyon değştiriyorda olabiliyormuş gerçi ama işte hemen evham yapıyorum
Bende öyle dedm by sabah eşime hareket etmiyo rahat bıraksana etmesimi lazım her zaman dedi :) pıt attı hemen bizim kız tekmeyi :) çok babacı şimdiden :)

gunaydin kızlar erkenden uyandım uyku dağıldı bebisim de uyanmış . ne ruYa gördüm ya çok ama çok zengin misim iki tane hizmetcim varmis ama ruyaymis:KK61::uykucu:

Günaydın canım bende uyyamadım bugün direniyorum hala rüyanda iyiymiş hayırlara çıksın inşallah :)
amin inşallah canım. aslında hiç de öyle bir hayatta olmadı gözüm. Allah im huzur versin sağlık versin karnımız doysun kimseye muhtaç olmadan yaşadıktan sonra fazlası olsa nolacak . Hayat orta yollu güzel inişi de cok yükseği de sevemiyorum en güzeli orta yolda yürümek :halay:

Kizlar iki üc gündür idrarimda cok keskin pis bi koku var anlamadim niye pek degisen bi durumda yok acaba gripdim onunla alakasi varmidir yada normalmi en son 2 hafta önce gittim doktora idrara bakmisdi bisey cikmdi ilthap falan her gitdigimde bakiyor

Kizlar iki üc gündür idrarimda cok keskin pis bi koku var anlamadim niye pek degisen bi durumda yok acaba gripdim onunla alakasi varmidir yada normalmi en son 2 hafta önce gittim doktora idrara bakmisdi bisey cikmdi ilthap falan her gitdigimde bakiyor
usuttuysen olabilir canım ben ayaklarımı usutunce akintim bile geliyor ayaklarını sıcak tut

kızlar merhabaa telefonum ağrızalandığı için yokum bi süredir. uzun bi sürede olamıcam galiba. kızımı gördüm bugn güzel yüzünü maşallah subhanallah bana benzemiyr gibi çoğunlukla babasına benziyor :) 2300 grm çıktı haftasındaymışben daha fazla bekliyodum braz ona cnm sıkıldı ama çok şükr sağlıklı kızımm :) kasılmalarım arttı, ağrılar aynen devam.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kizlar napiyorsunuz bebisler nasil? (Üyelik ismimi degisdirdim ben ebka)

Benim bu aralar yalanci sancilarim skilasdi gibi ayaklarim cok agriyor uzun süre ayakda durunca ve iki gündür akintida cogalma var gibime geliyor Siz nasilsiniz?

kızlar merhabaa telefonum ağrızalandığı için yokum bi süredir. uzun bi sürede olamıcam galiba. kızımı gördüm bugn güzel yüzünü maşallah subhanallah bana benzemiyr gibi çoğunlukla babasına benziyor :) 2300 grm çıktı haftasındaymışben daha fazla bekliyodum braz ona cnm sıkıldı ama çok şükr sağlıklı kızımm :) kasılmalarım arttı, ağrılar aynen devam.
Masallah canim saglikli olsunda gerisini bosver kilosuda gayet iyimis sikma canini :)

Kizlar napiyorsunuz bebisler nasil? (Üyelik ismimi degisdirdim ben ebka)

Benim bu aralar yalanci sancilarim skilasdi gibi ayaklarim cok agriyor uzun süre ayakda durunca ve iki gündür akintida cogalma var gibime geliyor Siz nasilsiniz?
Canım bi an şekerpare istedi :)) Ben aynı devam sancı kaşıntı kramplar idare ediyorum işte bugün dışarı çıkıyım dedim arabayı süremedim çok ağırlaşmışım bide böbreklerim çok rahatsız edecek kadar ağrıyo Allah büyük ne diyelim sen kaçıncı haftadasın canım ?

. Maşallah kuzuna kilosu falan gayet iyi canım hiç dert etme sağlıklı olsun önemli olan o 36. Haftayı bir görebilsek demi inşallah...

Canım bi an şekerpare istedi :)) Ben aynı devam sancı kaşıntı kramplar idare ediyorum işte bugün dışarı çıkıyım dedim arabayı süremedim çok ağırlaşmışım bide böbreklerim çok rahatsız edecek kadar ağrıyo Allah büyük ne diyelim sen kaçıncı haftadasın canım ?

Ay vicdan yapdim simdi keske baska bi isim koyaydim :) suan tam 32+5 haftaligiz canim aynen bende cok agirlasmisim ya dün banyo mutfak temizledim error verdim resmen ya hic biseye halim kalmadi kac kilo aldin sen? Akinti falan varmi?

benim de dun kontrolum vardi senin ki benden 100 gr fazla cikmis canim maşallah aynı zamanlara denk gelecek sanirim dogurmamiz ;))

Ay vicdan yapdim simdi keske baska bi isim koyaydim :) suan tam 32+5 haftaligiz canim aynen bende cok agirlasmisim ya dün banyo mutfak temizledim error verdim resmen ya hic biseye halim kalmadi kac kilo aldin sen? Akinti falan varmi?
eski isme alışmıştık tatlım ama bu da güzel olmuş . Bu aralar çok midem yanıyor kızlar :((

Back