NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

bilmiyorum ki canım bir araştır istersen doktoruna falan sor inşallah olmaz
Arkadaşlar benim eşimin kan grubu b rh negatif ben 0 rh pozitif kan uyuşmazlığı olabilir mi
Uyuşmazlık var tabiki.Bizde de vardı.Çok arastrm bu konuyu bazı doktorlae gebelik esnasında da igne yspyrdu ama benim doktorum sadece dogumdan sonra iğne yaptrdı.İlk gebelikte sorun olmuyr zrn.İkinci gbelik için iğne yspıyrlar

Arkadaşlar benim eşimin kan grubu b rh negatif ben 0 rh pozitif kan uyuşmazlığı olabilir mi
canım eğer senin rh faktörün negatifse eşinin rh faktörü pozitifse kan uyuşmazlığı oluyo ama korkma onun için iğne yapıyolar .korkulacak bişey yok doktoruna danışırsın o anlatır sana canım yanlış anlamışım bu arada pardon düzelttim

Hosgeldin senin degerlerin kac
ben 24. gün idrar testinde öğrendim 3 gün sonra kanda hcg 9oo küsürdü, iki gün sonra da 4ooo küsür oldu.bu artş beni korkuttu ama keseyi dün gördüm bi de kalp atışını duyarsak inş o zman anlicam sanırım .Uykudan başka bişey anlamadım hala ..

çoğul gebelikte böyle artış olur

Yoksa iki günde 4 kat artmaz diye biliyorum tek gebeliklerde kısmet artık haber edersin tatlim

Akıntı sizin de çok mu ya çamaşır dayanmıyor günlük Ped ne kadar sağlıklı pamuk mu kullansam bilemedim

Namaz kalınca günde en az 5 defa )) Allah im sen yardım et yarın çıkıp biraz daha iç çamaşırı alcam bir de kasintim var peçete falan katamiyorum Ped falan napicam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…