- 1 Mayıs 2016
- 98
- 67
- 18
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Ben de varim insallah bir sıkıntı olmazsa..Kızlar kimler var
ayyy bu ekip böyle komple zamanı gelince bebeklerin başka şeylerini de konuşur umarım :)
Ben de varim insallah bir sıkıntı olmazsa..
merhabalar bende varım inş. aksilik olmazsa tabi ki , sat 4 temmuzBurda buluşalım konuşalım dertleselim
Ay ne güzel ne güzel sürekli artıyor sayımız :)merhabalar bende varım inş. aksilik olmazsa tabi ki , sat 4 temmuz
Hosgeldin canim
inşallahhh :)
Hosbuldum kizlar:) sali gunu ogrendim 2 gun gecmisti 1972 cikti yarin tekrar bakcaklar.Senin degerlerin kac ne zamn ogrendin
Hosgeldin canim
inşallahhh :)
Hosbuldum kizlar:) sali gunu ogrendim 2 gun gecmisti 1972 cikti yarin tekrar bakcaklar.Senin degerlerin kac ne zamn ogrendin
Hosbuldum kizlar:) sali gunu ogrendim 2 gun gecmisti 1972 cikti yarin tekrar bakcaklar.
merhabalar bende varım inş. aksilik olmazsa tabi ki , sat 4 temmuz
Oh oh maşallah çok güzel değerin :)Hosbuldum kizlar:) sali gunu ogrendim 2 gun gecmisti 1972 cikti yarin tekrar bakcaklar.
Insallah canim:)Yarin bi kacimiz test yapiyoruz yani insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz
bilmiyorum ki canım bir araştır istersen doktoruna falan sor inşallah olmazArkadaşlar benim eşimin kan grubu b rh negatif ben 0 rh pozitif kan uyuşmazlığı olabilir mi
Arkadaşlar benim eşimin kan grubu b rh negatif ben 0 rh pozitif kan uyuşmazlığı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?