NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Doktor yarn gel dedi canm bende gitmek istemedm çünkü cok olumsuz konusuyo pazartesi gidim dedm.. ama araya hafta sonu falan giriyo hadi bisey olursa korkuyorm baksn yinede ama 2 gun gecmedigi icin bana yine degerin düşük artiyo dicek ama arkadaslrm bizede oyle soyledi takma falan dedi simdi hepsinin bebegi oldu bisey olmaz insllah allahn izni ile

canım bende 61 gibi değerle öğrendim bana da doktor biraz olumsuz konuştu ama hiç takmadim 5 gün sonra sağlık ocağına git dedi folik asite başla beta hcg ve diğer tahlillerini yaptım gel dedi 5 gün geçince gittim hesap ta yaptım kafamda en az 360 falan olacak dedim sonuçta 427 çıktı Elhamdulillah doktor iyi sonuç dedi ultrasondan gorunmedi daha küçük kese görünmüyor bir hafta sonra gidecem yine

Zaten 10 un üzerindeyse hamilelik başlangıcı ama bazı gebeliklerde sağlıksız olarak giden şeyler olduğu için değer dusebiliyor ve adına kimyasal gebelik diyorlar Allah im hepimize güzel sağlıklı gebelikler ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin amin canm.. ay ne guzel bebegini göreceksin allahm sag sağlim hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alırız inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…