- 1 Mayıs 2016
- 98
- 67
- 18
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Cogul gebelikler genelde 4.aydan sonra kesinlesirmis canim arastirmistim bi ara her yerde oyle yaziyordukeseyi gördük ama tek kese vardı
sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi bi şekilde olur inş.,ama beklemesi çok zor ben de 5. haftadayım yakınmışızCogul gebelikler genelde 4.aydan sonra kesinlesirmis canim arastirmistim bi ara her yerde oyle yaziyordu
Kan uyuşmazlığı denilen şey annenin negatif babanın pozitif olmasından kaynaklı canım. Sende kan uyuşmazlığı yok korkmaArkadaşlar benim eşimin kan grubu b rh negatif ben 0 rh pozitif kan uyuşmazlığı olabilir mi
Anladm canm cok sagol.. arkadslar benm degerim dün 46 çıkmıştı2 gune bir iki kati oluyomus. Bugun yime vercem 70 falan olmasi mi gerekiyorKan uyuşmazlığı denilen şey annenin negatif babanın pozitif olmasından kaynaklı canım. Sende kan uyuşmazlığı yok korkma
inşallah canım Allah hakkında hayirlisini versinArkadaşlar bana dua edin bugun hcg degerime yine bakacak doktor yükselmis olsun
canım bende 61 gibi değerle öğrendim bana da doktor biraz olumsuz konuştu ama hiç takmadim 5 gün sonra sağlık ocağına git dedi folik asite başla beta hcg ve diğer tahlillerini yaptım gel dedi 5 gün geçince gittim hesap ta yaptım kafamda en az 360 falan olacak dedim sonuçta 427 çıktı Elhamdulillah doktor iyi sonuç dedi ultrasondan gorunmedi daha küçük kese görünmüyor bir hafta sonra gidecem yineDoktor yarn gel dedi canm bende gitmek istemedm çünkü cok olumsuz konusuyo pazartesi gidim dedm.. ama araya hafta sonu falan giriyo hadi bisey olursa korkuyorm baksn yinede ama 2 gun gecmedigi icin bana yine degerin düşük artiyo dicek ama arkadaslrm bizede oyle soyledi takma falan dedi simdi hepsinin bebegi oldu bisey olmaz insllah allahn izni ile
Mesela bizde var kan uyuşmazlığıKan uyuşmazlığı denilen şey annenin negatif babanın pozitif olmasından kaynaklı canım. Sende kan uyuşmazlığı yok korkma
Rengi ve kokusu nasıl akıntının cnm?Akıntı sizin de çok mu ya çamaşır dayanmıyor günlük Ped ne kadar sağlıklı pamuk mu kullansam bilemedim
Amin amin canm.. ay ne guzel bebegini göreceksin allahm sag sağlim hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alırız inşllahZaten 10 un üzerindeyse hamilelik başlangıcı ama bazı gebeliklerde sağlıksız olarak giden şeyler olduğu için değer dusebiliyor ve adına kimyasal gebelik diyorlar Allah im hepimize güzel sağlıklı gebelikler ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?