NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ya tabiki alsalar madi degilde manevi yöneden cok sevinirim ama yapmiyorlarsa yapmiyorlar zorlamaya gerek yok zorlan aldirsan cokmu mutlu olican yada kendi agzinla istediginde anlami kalmaz bence

Sanirim onun icin bende herseyi ailemden gordum hep destek.olurlar bebege de cogu alisverisi ailem yapacak insan diger taraftan da bekliyo haliyle olmayinca da sinirlerim bozuluyor

Ya tabiki alsalar madi degilde manevi yöneden cok sevinirim ama yapmiyorlarsa yapmiyorlar zorlamaya gerek yok zorlan aldirsan cokmu mutlu olican yada kendi agzinla istediginde anlami kalmaz bence
Kesinlikle ne anneme derim al yap et diye ne kv ne kp dediğin gibi ben söylersem ne anlamı var kendim yaparım en azından brn yaptım derim zorla güzellik olmaz

Kizlar bugün misafirlige gittim herkez ay masallah karnin nekadar güzel ay hic kilo almamissin ay cok güzellesmisin falan filan derken birden karnima gaz sancisi girdi cok kötü ya ama son zamanlarda hic böyle yasamadim yoktu böyle bi skintim nazar falanmi acaba yada bu haftalarda normalmi?

Bence normal canim 2 gun once bende de oldu felaket bi gaz sancisi girdi.bugun bana da cok dediler ne guzel hic kilo almamissin karnin cok tatli olmus falan sevdiginin de nazari dokunurmus

Ayy çok sinir oluyorum böyle olunca insan maşallah der. Bazıları maşallah diyince bile nazarlarları değiyor nasıl bi göz varsa. Bana da çok değiyor fark ediyorm. Dünde bana dediler öyle göbeğin baya büyümüş falan diye. Sancılar oluyor canım bende karında değilde genelde aşağı tarafta ağrı var yürürken çok zorlanıyor.
Bu arada kilo demişken :) 86,8 olmuşum şok oldum. 12 kilo almışım yani. Yarın yine bakacağım bakalım ama böyle giderse üç ayda 20 kiloyu bulcam gibi. 90 da kalsa bari

Bence normal canim 2 gun once bende de oldu felaket bi gaz sancisi girdi.bugun bana da cok dediler ne guzel hic kilo almamissin karnin cok tatli olmus falan sevdiginin de nazari dokunurmus

Insallah öyledir canim ya böyle olmadim hic kac aydir cok fena oldum oturup kalkamiyom bile

Insallah nazar degildir ya cok korkarim böyle seylerden milettin midesi pis.. kiz seninki zor 90da durur aman bosver minik zümraninda masallahi var yariyor demekki annesi sonra verirsin yine takma :)

Insallah öyledir canim ya böyle olmadim hic kac aydir cok fena oldum oturup kalkamiyom bile
fazla göz önünde olmayalım ne yâpicaz başka . Gaz sancısı ben de de bu ara çok var skmayın kendinizi. Müsait bir yer bulup gazinizi yapın.

Ya kızlar en önemli zamanda hasta oldum öksürük var 3 gündür doğal her yolu deniyorum ınşallah yarına bir şey kalmaz bir de bu ay istahim kesildi hiç kg almadım biraz moralim bozuldu 65 de kaldım öyle

fazla göz önünde olmayalım ne yâpicaz başka . Gaz sancısı ben de de bu ara çok var skmayın kendinizi. Müsait bir yer bulup gazinizi yapın.
Ay nasıl güldüm varya panik atak geçiriyordum şu an iyi geldi bana müsait bir yerden önce o gazın çıkabilmesi Lazım çıkmıyo bide ısrarla

Ya kızlar en önemli zamanda hasta oldum öksürük var 3 gündür doğal her yolu deniyorum ınşallah yarına bir şey kalmaz bir de bu ay istahim kesildi hiç kg almadım biraz moralim bozuldu 65 de kaldım öyle
Devamlı sıcak ılık şeyler iç canım geçmiş olsun bende kilo almadım kafana takma bebişler iyi olsun yeterki...

Neyse kızlar uyuyan eşimin yanında güldürmeyin beni ben de artık ona eşlik edim bebisiniz ve eşinizle iyi geceler tatlı huzurlu uykular

Insallah nazar degildir ya cok korkarim böyle seylerden milettin midesi pis.. kiz seninki zor 90da durur aman bosver minik zümraninda masallahi var yariyor demekki annesi sonra verirsin yine takma :)
İnan varya hiç umrumda bile değil. İnsanın en önemli şeyi sağlık. Ağrılar başladıktan sonra hiç bişeyi gözüm görmüyor biran önce sağlıkla doğurayım evladımı kilo alaym çatlayım hiç bişey düşünüpte boş yere kendime bu günlerimi zehir etmicem. En güzel şeyleri yaşıyorz ve bu herkese nasip olan bişey değil o yüzden herşeyi doğumdan sonraya erteliyorum :)) 90 ıda geçeyim hiç fark etmez yeterki evladım sağlıklı olsun ben sağlıklı olayım kilo verilir Allahın izniyle.. :)

Kizlar bugun kontrole gittim ultrasona gore bebegim 1 hafta geri cikti gelisimi.doktor sen beslenmene dikkat etmiyor musun dedi normalde 28 haftalik olduk ama ultrason 27 haftalik gosterdi kilosu 1082 gr cikti cok canim sıkıldı ne yemem gerekiyor kilo almasi icin

sıkma canını canım bir şey olmaz bir haftadan bana da başından beri bir hafta geri deyip duruyorlardı şimdi 2 gün e düştü bu. Bol su ve süt iç canım

Bana doktor d vitamini verdi ama kullanmak istemedim süt e yuklendim en az günde 2 bardak süt içmek gerekiyor kadının bir tanesi 1 litre tükettiğini söyledi 4 kg doğurmak için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…