• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Bide paltolonunu yani alt kısmını giyinirken oturarak giyin canım ayakta giyme daha çok ağrı oluyor tecrübeyle sabit :) zaten giyemezsin büyük ihtimalle :)
ayyy evet yaa bağırasım geliyo acıdan. kapıya tutunup giyiyodum bende. böyle duruşu olunca da bebeğin mesaneye de baskı çok oluyo sende de olmuşmuydu?

ayyy evet yaa bağırasım geliyo acıdan. kapıya tutunup giyiyodum bende. böyle duruşu olunca da bebeğin mesaneye de baskı çok oluyo sende de olmuşmuydu?
Ah canım ah çok iyi anlıyorm seni. Yok cnm oturarak giy tutunsan bile çok acıyor. Ah uh gidiyorm evde koca karı gibi oldm diyorm :)
Canm benim kız hiç poposu aşağıda olmadı kafası hep aşağıdaydı bu ağrıyı ben 4,5 5 aylıkkenden beri çekiyorm. Mesaneye baskı aşırı oluyo tuvaletm geldikçe vuruyo resmen oraya :) geceleri bi ara kalkmıyordm wcye şmdi her gece kalkıyorm.. Hele hıçkırık tutunca çok fena oluyo bütün alt taraf titriyo :)

gecmis olsun canım ben gece yatinca ağrıyor eşime sirt kemiklerime masaj yaptiriyorum geçiyor . nefes darlığı da uzaninca oluyor sonra geçiyor ama bunlar normal şeyler canım seninki nasıl oluyor ?

Ay keske benimkiside gecse öyle saatlerce masaj yapsanda fayda yok anca iki üc saat uzaninca geciyor biraz ayakda durunca falan bi is yapmaya korkar oldum resmen

Ay keske benimkiside gecse öyle saatlerce masaj yapsanda fayda yok anca iki üc saat uzaninca geciyor biraz ayakda durunca falan bi is yapmaya korkar oldum resmen
agirlasiyoz artık normal bunlar çok yorma kendini bol bol yay dinlen

Ah canım ah çok iyi anlıyorm seni. Yok cnm oturarak giy tutunsan bile çok acıyor. Ah uh gidiyorm evde koca karı gibi oldm diyorm :)
Canm benim kız hiç poposu aşağıda olmadı kafası hep aşağıdaydı bu ağrıyı ben 4,5 5 aylıkkenden beri çekiyorm. Mesaneye baskı aşırı oluyo tuvaletm geldikçe vuruyo resmen oraya :) geceleri bi ara kalkmıyordm wcye şmdi her gece kalkıyorm.. Hele hıçkırık tutunca çok fena oluyo bütün alt taraf titriyo :)
Ayyyyy aynen yaaa :)) bazen vc ye yetişemicrm sanıyorum :) çok bekledim onu razıyım ağrılara ama azcık arada beni de rahat ettirse hiç fena olmaz :)

Ayyyyy aynen yaaa :)) bazen vc ye yetişemicrm sanıyorum :) çok bekledim onu razıyım ağrılara ama azcık arada beni de rahat ettirse hiç fena olmaz :)
Ahahahaha :)) bende aynen senin gibi düşünüyorum ama o sağlıklı olsun iyi olsunda ben en fazla 2,5 ay daha çekçem o yeterki iyi olsun.

Ay kızlar sizde de ara ara mide bulantısı oluyor mu acaba? Bende ara ara olıyo böyle bazen öğürtüde geliyo ama çıkamıyorm neden ki acep?

Insallah canim bencede sevmiyor olabilir :) onu bunu bilmem de bizim kiz arabaya binince basliyor oynamaya donmeye hic durmuyor simdiden gezmeyi seviyor cadi :)
benim ki de öyle oğluşum araba gezmesine bayılıyor elim gobisime gidiyor .mide bulantısı bende geçen hafta coktu bu hafta düzeldi biraz tatlı türleri mide yakar uzak durun o yüzden

Insallah canim bencede sevmiyor olabilir :) onu bunu bilmem de bizim kiz arabaya binince basliyor oynamaya donmeye hic durmuyor simdiden gezmeyi seviyor cadi :)
Ayy bizimkide öyle kuzum genelde :) hoplayıp zıplanıyor ya bence onunda etkisi var :) benimki kalabalığa çok tepki veriyo artık mutlu mu oluyo sevmiyo mu anlamadım tek başımayken çok kıpırdamıyp mesela ama biri gelsin babası veya toplu bi yere gireym aman yarabbim dört dönüyo :)

Ayy bizimkide öyle kuzum genelde :) hoplayıp zıplanıyor ya bence onunda etkisi var :) benimki kalabalığa çok tepki veriyo artık mutlu mu oluyo sevmiyo mu anlamadım tek başımayken çok kıpırdamıyp mesela ama biri gelsin babası veya toplu bi yere gireym aman yarabbim dört dönüyo :)

Bende anlamiyorum ya acaba tekme atinca sevmis mi oluyorlar yoksa hoslarina gitmiyor mu :KK48: bizimkide baba duskunu babasi kendiyle konuşunca hemen tepkiler veriyor

Bende anlamiyorum ya acaba tekme atinca sevmis mi oluyorlar yoksa hoslarina gitmiyor mu :KK48: bizimkide baba duskunu babasi kendiyle konuşunca hemen tepkiler veriyor
bence mutlu oldukları zaman hareketleniyor. dün bir arkadaşım bana güzel haberler verirken kendisiyle alakalı beni sevindim güldüm falan bizimki de başladı hemen hareketlere . bazen sinirleniyorum çok geriliyorum karnım sertleşiyor benim bebis üzülüyor hareket etmez oluyor bende hemen onu sevmeye başlıyorum bebeğim sana kızmadim seni seviyorum diye yumsak konuşunca karnim yumuşuyor hareket e basliyor daha sonra.
O yüzden tatlislar bebeginiz sizin psikolojinizle yoguruluyor bilmiş olun

Ay kızlar bugün kızımın kalan çeyizinide düzdüm çok şükür :)
Ama o kadar yoruldum ki anlatamam..
O kadar çok yoruldum maşallah subhanallah kızımda hiç rahat durmadı sağolsun çok heyecanlı herşeyini biran önce kullanmak istiyo galiba hahah :)

Ay kızlar bugün kızımın kalan çeyizinide düzdüm çok şükür :)
Ama o kadar yoruldum ki anlatamam..
O kadar çok yoruldum maşallah subhanallah kızımda hiç rahat durmadı sağolsun çok heyecanlı herşeyini biran önce kullanmak istiyo galiba hahah :)
acele etmesin daha 10 haftamiz var. iyi ya maşallah biz de hazırlıkları bitiririz insallah . tatlı heyecanlar bunlar şaka maka 2 buçuk ayimiz kaldı maşallah

Back