• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

bende 68le kaldım :)) kilomuş aynı şuan ama sağlıklı olan senin ki aslında sen benm kadar almamışsın ben maşallah hamilelik lafını bi duydum kıtlıktan çıkmış gibi oldum başlarda :) şimdi az yiyorum ama olmuyo :KK70:

Suan bakdim ilk 3 ay 1-2 kilo sonra ikinci 3 ay 4 -6 kilo son 3 ay 5 kilo alinmasi normalmis :D simdilik ben uyuyiorumda bu duruma ama son 3 ay 5 kiloyu külahima anlatsinlar :D ama bazilarida senin gibi ilk zamanlar aliyormus sonrasinda kilo almi duriyormus ins seninkide öyle olur

Suan bakdim ilk 3 ay 1-2 kilo sonra ikinci 3 ay 4 -6 kilo son 3 ay 5 kilo alinmasi normalmis :KK70: simdilik ben uyuyiorumda bu duruma ama son 3 ay 5 kiloyu külahima anlatsinlar :KK70: ama bazilarida senin gibi ilk zamanlar aliyormus sonrasinda kilo almi duriyormus ins seninkide öyle olur
ayyyyyyyyy inşallahhhh :)) benmde tek temennim o :D

Kızlar günaydın, vallahi eskiden kiloyu takardım kafama ama ne kadar gereksiz bi takma olduğunu anladım ağrılar başlayınca. Yani insan onu düşünemiyor bile kıpırdamak bile istemiyorum :) bunada şükür hamd olsun şikayetçi değilim yeterki bebeğim iyi olsun. O yüzden şmdiden yok çatlakmış yok kiloymuş hiçççç takmayın kafanıza tadını çıkartın. Bir daha kim bilir ne zaman hamile kalcaz bu günleri özlücez bile :) ben en son 7 kilo almıştım ebe gayet iyi demişti. Sonrada tartılmayı bıraktım :)

Hepinizin yeni yilli kutlu olsun canlar :)

Napiyorsunuz bebislerin durumu nasil?
Bu arada kac kilo aldiniz simdiye kadar? Ben ilk aylar 3,7 kilo verdim suanda o 3,7 kiloyu geri almis durumdaydim arti 3,5 kilo yani toplam 7 kilo civari almisim 26. Haftada sizce cokmu bu ara istahim bayaa acildi ya durduramiyom kendimi cuma günü doktora gitcem kesin fircayi yicem 6 haftada 3-4 kilo almisim en son 20 haftalik gitdigimde tek o ilk verdigimi almisdim yani baslangic kilomdaydim :)

Ben 75 kg ile hamile kaldim ilk aylar 3 kilo verdim 72 oldum suan 26+4 uz 74 kiloyum gecen hafta gittigimde kizim 850 gr di.iyi mi.kotu mu bilemedim :)

Ben 75 kg ile hamile kaldim ilk aylar 3 kilo verdim 72 oldum suan 26+4 uz 74 kiloyum gecen hafta gittigimde kizim 850 gr di.iyi mi.kotu mu bilemedim :)
İyidir canım ya. Ben 25+6 da gittiğimde 976 gramdı. Ama bizimki önden gidiyor hem boy olarak hem kilo olarak. Senin tam zamanında normal ilerliyor sanırım. Maşallah subhanallah kuzularımıza

Kızlar size de sorayım. Arada böyle seyirme gibi pıt pıt pıt derinden bişey oluyo. Sizde de oluyo mu hıçkırıklar başlıyomuş galiba öyle bişey mi acaba diyorum.

Kızlar size de sorayım. Arada böyle seyirme gibi pıt pıt pıt derinden bişey oluyo. Sizde de oluyo mu hıçkırıklar başlıyomuş galiba öyle bişey mi acaba diyorum.

Evet canim bendede oliyor bende diyorum acaba icerye dogru tepik falanmi atiyor tam ne oldugunu cikaramadim daha :)

Ayy ama çok uzun sürüyor belli aralıklarla pıt pıt pıt diye :)

Ya ben sanki karnimin sürekli atdigini göriyorum böyle bakinca kalb atisi olabilirmiki acaba :) bide iki gündür kaburgalarimda biseyler hissediyorum sanki ara sira artik sigmiyor minik herhalde :D

Ya ben sanki karnimin sürekli atdigini göriyorum böyle bakinca kalb atisi olabilirmiki acaba :) bide iki gündür kaburgalarimda biseyler hissediyorum sanki ara sira artik sigmiyor minik herhalde :KK70:
Ayyy ön taraf dimi nasıl batıyo sanki birbirine geçiyo gibi. Kız o ondan değil karnımızdan geçen atardamardan kaynaklı diye biliyorum ben kalp atışını ebe bile zor buluyor çok hareket edince :)

Ayyy ön taraf dimi nasıl batıyo sanki birbirine geçiyo gibi. Kız o ondan değil karnımızdan geçen atardamardan kaynaklı diye biliyorum ben kalp atışını ebe bile zor buluyor çok hareket edince :)

Hmm mantikli olabilir bende diyom acaba bebismi vuriyor oraya :D artik normal esin kulagini dayasa duyabilirmis diye okudum denemedim tabi esimede söylemedim yoksa 5 dkda bir karnini ac dinlicem der :D ondan olabilir diye düsüniyorum bizimkide cok hareketli masallah :)

Hmm mantikli olabilir bende diyom acaba bebismi vuriyor oraya :KK70: artik normal esin kulagini dayasa duyabilirmis diye okudum denemedim tabi esimede söylemedim yoksa 5 dkda bir karnini ac dinlicem der :KK70: ondan olabilir diye düsüniyorum bizimkide cok hareketli masallah :)
Ayy benimkine hiç söylemedim öyle bişey ama kendi istedi bugün gel bakim dinleyim dedi dinledi tık yok :) ama bugün hareket etmiyor çok fazla yeri daraldı herhalde :) evet ya geçen gün şimdi kaburdamdan çıkacak dedim o derece :)

Ayy benimkine hiç söylemedim öyle bişey ama kendi istedi bugün gel bakim dinleyim dedi dinledi tık yok :) ama bugün hareket etmiyor çok fazla yeri daraldı herhalde :) evet ya geçen gün şimdi kaburdamdan çıkacak dedim o derece :)

Yoga pozisyonunda oturunca duyuliyormus canim :) aynen yeri daralmisdir

Masallah senin bebis baya iyimis beslenmene dikkat ediyo musun
Evet canım ediyorum yani ona kilo yapacak faydalı şeyler yemeye çalışıyorum ondan olabilir mesela muz, et, meyveli süt, kuruyemiş, yoğurt peynir bunları yemeğe özen gösteriyorum bide tahin pekmeze sardım bu ara fena :) boy kısmı genetikmiş sanırım bende eşimde uzunuz sülalemizde uzun hehe ondan :)

Evet canım ediyorum yani ona kilo yapacak faydalı şeyler yemeye çalışıyorum ondan olabilir mesela muz, et, meyveli süt, kuruyemiş, yoğurt peynir bunları yemeğe özen gösteriyorum bide tahin pekmeze sardım bu ara fena :) boy kısmı genetikmiş sanırım bende eşimde uzunuz sülalemizde uzun hehe ondan :)

Bizim kizda.uzun olacakmis :) ne guzel dikkat ediyosun beslenmene ben hic dikkat edemiyorum ne gunluk sutumu içiyorum ne de peynir yiyorum :(

Bizim kizda.uzun olacakmis :) ne guzel dikkat ediyosun beslenmene ben hic dikkat edemiyorum ne gunluk sutumu içiyorum ne de peynir yiyorum :KK43:
Ben zorla yapmıyorum ama isteyerek yapıyorm canm normal süt içemiyorm eşim meyveli tek paket olanlardan alıyo çok zevkli içmesi. Peynir zaten kahvaltıda hep yediğim şeydi en sevdiğim peynirden alıyorm zevkle yiyorm

Ben de yarın sutcumu arayıp süt alicam içmek için. Biraz da yoğurt mayalarim

Back