NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ben de yarın sutcumu arayıp süt alicam içmek için. Biraz da yoğurt mayalarim
İç canım ama yoğurtta sütten daha fazla kalsiyum varmış süte göre daha faydalıymş bilgin olsun doktorum bana süt içmen şart değil ama yoğurt peynir bol ye dedi

Kizlar bugün oglumu görmeye gittik ay yüzü ayni belliydi cok büyümüs en son 6 hafta önce görmüsdüm yiyesim geldi cok tatli ya :) kilosu 840 gram 25+5 haftaligiz iyimi sizce? Seker testi ve yüklemeside yapildi cok sükür sonuclar temiz cikti :) bide cocuk hastaliklarina karsi asi yapildi adi aklima gelmiyor suan.. alisverisimizde bitti sayilir bi halimiz kaldi cok sükür :) siz napiyorsunuz bebisler nasil ?

Masallah canim normal bence ben 25+1 iken 839 gram di

Ohh çok sevindim canm bu güzel haberlere :) oyy kız böyle anlatınca bende minik kızımı çok özledim göresim geldi :) ben 25+6 da gittiğimde 976 gramdı ( maşallah subhanallah) boyuda 35 cm di. Ama bizimki önden gidiyor her gittiğimde. Seninki normal yani kuzum olması gerektiği gibi. Herşeyi halletmende çok iyi olmuş. Gelip kuruldu mu mobilyan? Bende bu ay sonu kalanları halletmeyi düşünüyorum inşallah.. Hazır olsun istiyorum herşey biran önce yaaa bi beklemesi kalsın.
Bu arada.. Kapı süsü yaptırmıştım pleksiden süsledimde onu çok güzel oldu hemen heves edip kapısına yapıştırdım çift taraflı ile. Durdu durdu bi haftadan fazla dün gece düşmüş kenarları kırılmış nazar değdi resmen çok üzüldüm. Yapıştırcam artık (

Baya sabirsizlasdim bi an önce nisan olsunda dogsun seveyim diyom :) minik zümrayada masallah :) annesi iyi bakiyor.
Burda mobilyayi kendin kuriyorsun esim kurdu iste dolabin bi kapagi kaldi onuda yarin falan yapar artik silmesi kaldi herseyini yerlestirim pampers ve bakim ürünleri bile aldim yani gercekden aklina gelebilcek herseyi aldim :) ay kaldir dolaba koy canim dogdukdan sonra as bence nazar olmasin. Odayida herkeze gösterme cekemeyen cok valla

Bende bakım malzemelerini aldım şimdiden 4 tane emzik 6 tane biberonu varrr 
Kv alma dememe rağmen Biberonla emzik almış. Hele ki almaaaaa dememe rağmen şimdiden oyuncak alışı beni öldürüyor..
Bi Bebek bezi, çantası ıvır zıvırı kaldı benim. Son alıncak şeyler yani. Odayıda daha gelip bizzat kimse görmedi yakınlara fotoğraf gösterdim sadece ama nazar değmiş resmen kapı süsüme

Hic şikayet etme canim alsin iste daha ne istiyosun benim kv den hic hayir yok biz daha alisveris yapmadik diyoruz ki 1 ay sonra herseyini alacaz kv ne dese beğenirsin acele etmeyin bu kadar sanki dogar dogmaz besikte mi yatacak dedi cokk bise almayin dedi

Benimde 3 tane emizigim ve 4 tane biberonum var ogluma aldigim cocuk belki emzik bile tutmaz ama heves yapdim baya bebek dedigin biberonlu ve emzikli olur haha :) oyuncak almadim daha belki gözüme güzel biseyler carpinca alirim :) bana soran olunca oda hazir degil bitmedi resmi yok diye gecisdiriyom gercekdende hazir degilde ama olsada göstermem sende dikkatli ol canim

Yerdemi yatacakmis bebek soraydin keske ay sinir oldum

Ayy alacaksa da gereksiz şeyler almasın bi sürü bandana ayakkabı resmleri gösterdim param yok cart curt dedi gidip oyuncak alıyor ben ona kızıyorm daha ihtiyaç olan şeyi alsın bari ben napaym şmdiden oyuncağı ki bi sürü oyuncağım var zaten benim onları napçam ben? ee bizimde öyle ona bakarsan kp den hiç ses çıkmıyor. Görümcem arabasını alacak ondanda ses yok. Bekliyoruz bakalım. Daha alıncak bi sürü şey var Allah razı olsun şmdiye kadar çoğu şeyi annem yaptı aldı durumu çok çok iyi olmamasına rağmen insanın içinden gelecek özenecek işte..

Oyuncak son iş be gülüm yaa ihtiyaç olan bi sürü şey var onları alsa keşke. Aman gösterme cnm bak nazar değdi güzelim kapı süsüme kv gitti geldi ay çok güzel dedi o mu değdirdi bilemedim..

Aynenn benim de annem babam yapiyor hep

Bide sonra herşeyi onlar biliyormş gibi davranmazlarmı. Aman şu lohusalık dönemini de biran önce atlatmak istiyorum vallahi. ne varsa kız ana babasında var zaten

Ahh ahh lohusalikta neler cekecez bakalm cocugu ince giydirmissin sutun azmi cocuk doymuyor yok soyle yok boyle susmazlar artik

Oyuncak son iş be gülüm yaa ihtiyaç olan bi sürü şey var onları alsa keşke. Aman gösterme cnm bak nazar değdi güzelim kapı süsüme kv gitti geldi ay çok güzel dedi o mu değdirdi bilemedim..

Annenin kendi cocuguna degen nazari en kötü nazarmis diye okumusdum biyerde olabilir yani kötü niyetle olmasada olabiliyor. Kiz bosver hic yokdan iyi benim kayinvalidemgil türkiyede onlarda bisey almadi almasinlarda beklemiyorum zaten annemgilinde durumu cok iyi ona ragmen hic biseyde yardim etmediler beklemiyorumda dogumda istedikleri hediyeyi takarlar verirler beklentim sifir yani :)

Ahh ahh lohusalikta neler cekecez bakalm cocugu ince giydirmissin sutun azmi cocuk doymuyor yok soyle yok boyle susmazlar artik
Ben çok karıştırtmam ne kendime ne çocuğuma Allâhın izniyle ama çok sinir olurum o ayrı. İnşallah sorunsuz atlatırız

Bide beni dusun cildiracam yakinda hem birseye hayirlari olmaz hem bizim aldigimiza karisirlar

Benim annemde ayni öyle aay alma ne gerek var ay daha erken ay zirt pirt doktora gitme falan filan en sonunda hic bisey anlatmadim göstermedim kaynanamda cok hevesli herseyi sorar falan cok kafa dengi annemde gördü tabi bunu onun üstüne düzeldi kiskandi herhalde

Anladım canım, sizin durumunuz iyiyse yardıma gerek yoksa sıkıntı olmaz zaten ama insana bi ucundan tutmaları bile destek moral oluyor düşünüyolar en azından dersin yani bilemiyorum ben sabit fikirliyim herhalde yada ailemden öyle gördüğüm için bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…