NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Bana doktor d vitamini verdi ama kullanmak istemedim süt e yuklendim en az günde 2 bardak süt içmek gerekiyor kadının bir tanesi 1 litre tükettiğini söyledi 4 kg doğurmak için .
Bence her şeyin fazlası zarar 1 kilo süt nedir? Yoğurt sütten daha faydalıymş ayrıca doktorum dedi.
C cansucns22 canım muz, kaşar peyniri, bulgur pilavı, kırmızı et, kuruyemiş, fındık badem, ceviz çok aldırıyor. Ben en çok muz yiyorm dikkat ediyorum yememe 10 gün ilerde gidiyor kilosu. Sıkıntı yapma bi süre bu saydıklarıma yemeğe dikkat et. Bide omega 3 kullanıyo musun? Oda aldırıyomuş sanırım ben onuda kullanıyorum 3. Ayımdan beri

Ben sadece demir hapi kullaniyordum bugun doktor vitamin ve aspirin yazdi. Evet senin ve bebeginin masallahi var dikkat ediyosun yediklerine ben hic etmiyordum ama artik edecem yumurta sut peynir ceviz falan hic yemiyodum

Ben sadece demir hapi kullaniyordum bugun doktor vitamin ve aspirin yazdi. Evet senin ve bebeginin masallahi var dikkat ediyosun yediklerine ben hic etmiyordum ama artik edecem yumurta sut peynir ceviz falan hic yemiyodum
AA sen baya dikkat etmiyomuşsun cnm. Peynir ve yoğurt çok önemli. Ceviz bende yiyemiyorm ama kilo aldıracak şeyleri yemeye dikkat ediyorm. Saydığım şeylere dikkat et cnm. Doktor sana decavit veya elevit vermedimi

AA sen baya dikkat etmiyomuşsun cnm. Peynir ve yoğurt çok önemli. Ceviz bende yiyemiyorm ama kilo aldıracak şeyleri yemeye dikkat ediyorm. Saydığım şeylere dikkat et cnm. Doktor sana decavit veya elevit vermedimi

Decavit vermisti ben kullanmamistim ya ne kadar ihmal bi anne olmusum ben daha bugun farkina variyorum artik cok dikkat edecem

Decavit vermisti ben kullanmamistim ya ne kadar ihmal bi anne olmusum ben daha bugun farkina variyorum artik cok dikkat edecem
Canım decavitte bir sürü vitamin var günlük almamız gereken. Faydalı bi vitamin hapı tamam kilo aldırıyor ama içmemiz lazım bebişler için.. İhmal etme dikkat et kuzum :) kısa sürede toparlarsın korkma..

Kizlaar napiyorsunuz bebisleriniz nasil :)

Bu aralarda ne türlü skintilariniz var? Benim acayip sirtim agriyor öyle böyle degil ve nefesim daraliyor sizdede varmi bu durumlar?

Bu aralarda ne türlü skintilariniz var? Benim acayip sirtim agriyor öyle böyle degil ve nefesim daraliyor sizdede varmi bu durumlar?
gecmis olsun canım ben gece yatinca ağrıyor eşime sirt kemiklerime masaj yaptiriyorum geçiyor . nefes darlığı da uzaninca oluyor sonra geçiyor ama bunlar normal şeyler canım seninki nasıl oluyor ?

kızlar neler yaptınız ağrı durumlarınız nasıl hazırlıklar nasıl gidiyor :) ben cumartesi şeker yüklememi yaptırdım 97 çıktı. 2 aydırda felaket çatımda ağrı vardı. bebeğim başını dayamış oraya. gerçi rahim ağzı uzunluğum normal ve kapalı çıktı. ağrıyı çekicez artık yapıcak bişey yok :)) sizlerde durumlar nee.

canım fazla yürüme o zaman hareket etme . çok fazla duyar oldum çatı agrisini ve başını oraya koyan bebekleri. bol dinlen uzan canım .

hazırlık konusuna gelince iki hafta icinde besik alicaz annemler alicak onlarla bakicaz bakalım . kiyafetler tamam eksik yok. bakım ürünleri daha hiç almadik

ZelGN canım çatı ağrım var diyordun şimdi nasılsın iyi misin geçti mi ?
Yok canım hala aynı daha da artıyor çok yorunca kendimi. 15 dk yürüyemiyorm yolda. Ayakta kalamıyorm yürürken çok acıyor. Otururken bişey yok hareket edince fena.. Sizde durumlar nasıl

Gecmis olsun canm bende de var bel agrisi gece yatarken pencereyi acmazsam yatamiyorum nefes alamiyorum valla. Bugun indirekt cooms testi yaptirdim yarin da uyusmazlik ignesi vurulmaya gidecem

hadi yaa 2 gündür de hiç yürümediğim kadar yürüdüm ve yoruldum. bundan sonra dikkat ederim o zaman sağol canım.
Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah :)

Gecmis olsun canm bende de var bel agrisi gece yatarken pencereyi acmazsam yatamiyorum nefes alamiyorum valla. Bugun indirekt cooms testi yaptirdim yarin da uyusmazlik ignesi vurulmaya gidecem
Aaaa bizdede uyumsuzluk var ama ben ilk kürtajdan sonra vuruldum bidaha vurulmak gerekir mi acaba?

hadi yaa 2 gündür de hiç yürümediğim kadar yürüdüm ve yoruldum. bundan sonra dikkat ederim o zaman sağol canım.
Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah :)
Bide paltolonunu yani alt kısmını giyinirken oturarak giyin canım ayakta giyme daha çok ağrı oluyor tecrübeyle sabit :) zaten giyemezsin büyük ihtimalle :)

Bilmiyorum ki canim bi doktoruna sor istersen 28. Haftada yapiliyor dediler
Canm doktorum biliyor ama hiç böyle bişeyden bahsetmedi ve ben 29. Haftadaym zaten. 30. Haftada gel demişti bidahaki cuma gideceğim o zaman sorarım artık. Sen hiç olmadın dmi uyumsuzluk için iğne?

Canm doktorum biliyor ama hiç böyle bişeyden bahsetmedi ve ben 29. Haftadaym zaten. 30. Haftada gel demişti bidahaki cuma gideceğim o zaman sorarım artık. Sen hiç olmadın dmi uyumsuzluk için iğne?

Yok canim hic olmadim benim doktorda biliyor ama yine ben soyledim ne zaman vurulacam diye internetten de arastirdim 28. Haftada vurulmasi gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…