- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.601
Geçer inşallah ondandır bence tedirgin olma canım bana multivitamin verdi çok iyi geldi o...Hayır kullanmıyorum canım şikayetlerimi söyleyince magnezyum verdi kalsiyum vermedi. İnşallah benimde geçer ya çok fenaym.
İnşallah bakalım bidahaki kontrolüm ocakta ama cuma günü gidicem tahlil sonuçlarını göstericem bakalım yazsın ne yazacaksada.Geçer inşallah ondandır bence tedirgin olma canım bana multivitamin verdi çok iyi geldi o...
Bütün vucüd ağrısı çeken var beennnnn :)Ay kızlarr sırt ağrısı çeken varmı çok kötüyüm yatıp kalkamıyorum...
Ay kızlarr sırt ağrısı çeken varmı çok kötüyüm yatıp kalkamıyorum...
Kızdada kalça oluyo kanımcaAynen canim öldürdü beni bu sirt agrisii erkek bebekde cok olurmus zaten..
Kızdada kalça oluyo kanımca
Ama çok erken değilmi bu ağrılar için daha en iyi günlerimizdeyiz ben en sonları hayal Bile edemiyorum naparsam artıkAynen mantikli kizda kalcadanda aliyon kiloyu erkekde daha cok karin olabilir yani:)
Bende öyle düşünüyorum çok erken ya hele benim acımı hisssetseniz mahvoluyorm ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Sırt ağrısı olsa eşime masaj yaptırcam geççek ama bunun masajıda yok kiAma çok erken değilmi bu ağrılar için daha en iyi günlerimizdeyiz ben en sonları hayal Bile edemiyorum naparsam artık
Korkma canım hiçbişey olmayacak emin ol dedimya ben 22 haftadır çekiyorum işte her an değişik şeyler yaşıyoruz Allah yavrularımızı korusun inşallah bugün bende çok fenayım Üf akıntım hala devam ediyo suyu falanmı sızıntı yapıyo diye düşünüp kafayı yiycem bende kasığımda iğnelenme oluyo sızı şeklinde ne bileyim işte hergün bir evhamla geçiyor Allah bugünlerimiz aratmasın...Bende öyle düşünüyorum çok erken ya hele benim acımı hisssetseniz mahvoluyorm ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Sırt ağrısı olsa eşime masaj yaptırcam geççek ama bunun masajıda yok kidua edin kızlar inşallah ciddi bişey yoktur
Canım çok yoğun bi sıvıysa ve kokusu değişikse doktorunu ara söyle olmazsa git hastaneye. Bnde öyle ya kendi kendime evham yapıyorm azcık bişey olsa. Allah hepimizin yardımcısı olsun ya. Allahım sabır versin ağrılarımız sancılarımz günahlarımıza kefaret olsun inşallahKorkma canım hiçbişey olmayacak emin ol dedimya ben 22 haftadır çekiyorum işte her an değişik şeyler yaşıyoruz Allah yavrularımızı korusun inşallah bugün bende çok fenayım Üf akıntım hala devam ediyo suyu falanmı sızıntı yapıyo diye düşünüp kafayı yiycem bende kasığımda iğnelenme oluyo sızı şeklinde ne bileyim işte hergün bir evhamla geçiyor Allah bugünlerimiz aratmasın...
Ama çok erken değilmi bu ağrılar için daha en iyi günlerimizdeyiz ben en sonları hayal Bile edemiyorum naparsam artık
Valla enfeksiyon hala devam ediyo sanırım ondanmı oluyo bilmiyorum sarı su yani kıvamlı bişey değil kokusuda çok rahatsız etmiyo geçen konuştuğumda demiştim doktora bol su iç bişey olmaz dedi ama kim evham yapacak demi ben bunları düşünmezsem :)Canım çok yoğun bi sıvıysa ve kokusu değişikse doktorunu ara söyle olmazsa git hastaneye. Bnde öyle ya kendi kendime evham yapıyorm azcık bişey olsa. Allah hepimizin yardımcısı olsun ya. Allahım sabır versin ağrılarımız sancılarımz günahlarımıza kefaret olsun inşallah
Ah kuzum hiç öyle olmuyor dün gece acıdan ağladım dayanamadım. Bugün gidiyorum inşallah doktora dualarınızı esirgemeyin inşallah ciddi bi durum yokturIcinizi rahat tutun uzanın bebeginizle konuşun o zaman her şey düzeliyor
Korkma canım benim inşallah herşey yolundadır gelir gelmez haber et merak ediyorum...Ah kuzum hiç öyle olmuyor dün gece acıdan ağladım dayanamadım. Bugün gidiyorum inşallah doktora dualarınızı esirgemeyin inşallah ciddi bi durum yoktur
aşağıda olmasının bi zararı varmıymış peki? bişey dedimi. bide geriye doğru gittim ama nerenizde nasıl bir ağrı vardı acaba?Canlar benim plasanta aşağıdaymış. Doktor ağrının bebeğinin kafası aşağıda o baskı yapıyodur dedi. Kilo boy olarakta önde gidiyor oda olabilirmş ama burda herkes plasanta aşağıda olunca ağrı çekmş. Kendi doktoruma görünemedim izinliymş moralim bozuk
Benimkide aşşağıda kuzum korkma evet sancılar oluyomuş benimde zaten sancım var işte bol bol dinleneceksin fazla ayakta kalmayacaksın erken Doğum olabilir bol bol dinlen canım sende Allah iyilik versin inşallah...Canlar benim plasanta aşağıdaymış. Doktor ağrının bebeğinin kafası aşağıda o baskı yapıyodur dedi. Kilo boy olarakta önde gidiyor oda olabilirmş ama burda herkes plasanta aşağıda olunca ağrı çekmş. Kendi doktoruma görünemedim izinliymş moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?