• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ama çok erken değilmi bu ağrılar için daha en iyi günlerimizdeyiz ben en sonları hayal Bile edemiyorum naparsam artık :KK43:
Bende öyle düşünüyorum çok erken ya hele benim acımı hisssetseniz mahvoluyorm ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Sırt ağrısı olsa eşime masaj yaptırcam geççek ama bunun masajıda yok ki :( dua edin kızlar inşallah ciddi bişey yoktur :(

Bende öyle düşünüyorum çok erken ya hele benim acımı hisssetseniz mahvoluyorm ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Sırt ağrısı olsa eşime masaj yaptırcam geççek ama bunun masajıda yok ki :KK43: dua edin kızlar inşallah ciddi bişey yoktur :KK43:
Korkma canım hiçbişey olmayacak emin ol dedimya ben 22 haftadır çekiyorum işte her an değişik şeyler yaşıyoruz Allah yavrularımızı korusun inşallah bugün bende çok fenayım Üf akıntım hala devam ediyo suyu falanmı sızıntı yapıyo diye düşünüp kafayı yiycem bende kasığımda iğnelenme oluyo sızı şeklinde ne bileyim işte hergün bir evhamla geçiyor Allah bugünlerimiz aratmasın...

Korkma canım hiçbişey olmayacak emin ol dedimya ben 22 haftadır çekiyorum işte her an değişik şeyler yaşıyoruz Allah yavrularımızı korusun inşallah bugün bende çok fenayım Üf akıntım hala devam ediyo suyu falanmı sızıntı yapıyo diye düşünüp kafayı yiycem bende kasığımda iğnelenme oluyo sızı şeklinde ne bileyim işte hergün bir evhamla geçiyor Allah bugünlerimiz aratmasın...
Canım çok yoğun bi sıvıysa ve kokusu değişikse doktorunu ara söyle olmazsa git hastaneye. Bnde öyle ya kendi kendime evham yapıyorm azcık bişey olsa. Allah hepimizin yardımcısı olsun ya. Allahım sabır versin ağrılarımız sancılarımz günahlarımıza kefaret olsun inşallah

Canım çok yoğun bi sıvıysa ve kokusu değişikse doktorunu ara söyle olmazsa git hastaneye. Bnde öyle ya kendi kendime evham yapıyorm azcık bişey olsa. Allah hepimizin yardımcısı olsun ya. Allahım sabır versin ağrılarımız sancılarımz günahlarımıza kefaret olsun inşallah
Valla enfeksiyon hala devam ediyo sanırım ondanmı oluyo bilmiyorum sarı su yani kıvamlı bişey değil kokusuda çok rahatsız etmiyo geçen konuştuğumda demiştim doktora bol su iç bişey olmaz dedi ama kim evham yapacak demi ben bunları düşünmezsem :)

Icinizi rahat tutun uzanın bebeginizle konuşun o zaman her şey düzeliyor

Kızlar devamlı kötü rüyalar görüyorum sizde görüyomusunuz günüm kötü geçiyo zaten evhamlıyım birde şehitler beni mahvediyo ağlamaktan nefes alamıyorum...

Canlar benim plasanta aşağıdaymış. Doktor ağrının bebeğinin kafası aşağıda o baskı yapıyodur dedi. Kilo boy olarakta önde gidiyor oda olabilirmş ama burda herkes plasanta aşağıda olunca ağrı çekmş. Kendi doktoruma görünemedim izinliymş moralim bozuk :(

Canlar benim plasanta aşağıdaymış. Doktor ağrının bebeğinin kafası aşağıda o baskı yapıyodur dedi. Kilo boy olarakta önde gidiyor oda olabilirmş ama burda herkes plasanta aşağıda olunca ağrı çekmş. Kendi doktoruma görünemedim izinliymş moralim bozuk :KK43:
aşağıda olmasının bi zararı varmıymış peki? bişey dedimi. bide geriye doğru gittim ama nerenizde nasıl bir ağrı vardı acaba?

Canlar benim plasanta aşağıdaymış. Doktor ağrının bebeğinin kafası aşağıda o baskı yapıyodur dedi. Kilo boy olarakta önde gidiyor oda olabilirmş ama burda herkes plasanta aşağıda olunca ağrı çekmş. Kendi doktoruma görünemedim izinliymş moralim bozuk :KK43:
Benimkide aşşağıda kuzum korkma evet sancılar oluyomuş benimde zaten sancım var işte bol bol dinleneceksin fazla ayakta kalmayacaksın erken Doğum olabilir bol bol dinlen canım sende Allah iyilik versin inşallah...

Back