• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Benimkide aşşağıda kuzum korkma evet sancılar oluyomuş benimde zaten sancım var işte bol bol dinleneceksin fazla ayakta kalmayacaksın erken Doğum olabilir bol bol dinlen canım sende Allah iyilik versin inşallah...
Kızlar ağrılar sıklaştı bende mevburen acile geldim sıra bekliyorm haberdar edicem sizi dualarınızı esirgemeyin

Enfeksiyon falanmı var aceba canım sabah tahlil falan yapmadımı dr bi tahlil yaptır istersen korkma hiçbişey olmayacak....
Tahlillerim temz çıktı cnm idrarda bişey yok. Plasenta aşağıda olduğu için doktor her an tetikte olmalısın iş yapmıcan ağor kaldırmıcan yormucan bütün gün yatçan dedi en ufak bi kanamada gel dedi kanama olabilir dedi zorlu bi süreç seni bekliyor dedi kızlar gerçekten başladı o sürecim Allah yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin. Nts normal sancım çok yok bebeğimde iyi hamd olsun ama böyle olursa normal doğum olmaz yukarı çıkabilir de çıkmayabilirde dedi ama internette de hep erken doğum olablr yazıyor korkuyorum ister istemez. Allah m hepimizin yardımcısı olsun..

Tahlillerim temz çıktı cnm idrarda bişey yok. Plasenta aşağıda olduğu için doktor her an tetikte olmalısın iş yapmıcan ağor kaldırmıcan yormucan bütün gün yatçan dedi en ufak bi kanamada gel dedi kanama olabilir dedi zorlu bi süreç seni bekliyor dedi kızlar gerçekten başladı o sürecim Allah yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin. Nts normal sancım çok yok bebeğimde iyi hamd olsun ama böyle olursa normal doğum olmaz yukarı çıkabilir de çıkmayabilirde dedi ama internette de hep erken doğum olablr yazıyor korkuyorum ister istemez. Allah m hepimizin yardımcısı olsun..

Gecmis olsun canm benim dikkat et kendine birak 3 ayda evin kirli olsun esin yapsin idarelik her isi sen otur keyfine bak :) insallah biseycik olmaz sap saglam alirsin minik zümrayi kucagina

Gecmis olsun canm benim dikkat et kendine birak 3 ayda evin kirli olsun esin yapsin idarelik her isi sen otur keyfine bak :) insallah biseycik olmaz sap saglam alirsin minik zümrayi kucagina
Sağol canım benim. Eşim evin işini yapar sıkıntı değilde mutfak olayında çok marifetli değil maalesef :( annem veya kv yemek yapmaya gelecek muhtemelen ben kötü olursam daha çok. İnşallah sağlıkla alırım meleğimi. Bugüne dair tek güzel şey meleğimin gelişiminin güzel hatta ileride gitmesi. Maşallah subhanallah yavruma. İnşallah meleklerimizi sağ salim alırız kucağımıza. Hayırlısıyla bi geçse şu haftalar..

Sağol canım benim. Eşim evin işini yapar sıkıntı değilde mutfak olayında çok marifetli değil maalesef :KK43: annem veya kv yemek yapmaya gelecek muhtemelen ben kötü olursam daha çok. İnşallah sağlıkla alırım meleğimi. Bugüne dair tek güzel şey meleğimin gelişiminin güzel hatta ileride gitmesi. Maşallah subhanallah yavruma. İnşallah meleklerimizi sağ salim alırız kucağımıza. Hayırlısıyla bi geçse şu haftalar..

Kiz ac kalcak degilsiniz ya olmadi en kötü hazir corba ve bi salata yapar yersiniz :D 7

Insallah canim az kaldi

Kiz ac kalcak degilsiniz ya olmadi en kötü hazir corba ve bi salata yapar yersiniz :KK70: 7

Insallah canim az kaldi
Ya kızlar vallahi anlatsam ne günler geçirdim bulantım çok fazlaydı kimsemiz Yok yanımıza gelecek çocuklar aç eşim işten geliyo hazır bişeyler getiriyo ama hiç evdeki yapılan yemeğe benzermi çok zor günler geçti şimdi bu halime hamdolsun yinede riskli tencere kapağı Bile kaldırmıycaksın dedi dr ama annesin işte iki tane çocuk bana bakıyo mecburen şimdi yavaş yavaş yapıyorum sende dikkat et canım ailen varmış şükür hiç canını sıkma yat keyfini çıkar bebişinle vakit geçir ohhh yapsın anneler...

Ya kızlar vallahi anlatsam ne günler geçirdim bulantım çok fazlaydı kimsemiz Yok yanımıza gelecek çocuklar aç eşim işten geliyo hazır bişeyler getiriyo ama hiç evdeki yapılan yemeğe benzermi çok zor günler geçti şimdi bu halime hamdolsun yinede riskli tencere kapağı Bile kaldırmıycaksın dedi dr ama annesin işte iki tane çocuk bana bakıyo mecburen şimdi yavaş yavaş yapıyorum sende dikkat et canım ailen varmış şükür hiç canını sıkma yat keyfini çıkar bebişinle vakit geçir ohhh yapsın anneler...
Ayy canım benim çok geçmiş olsun inşallah bu günlerimizde geçecek meleklerimizi kucağımıza aldığımız zaman herşey bitecek tek korkum erken olmaması inşallah zamanında gelir meleğim. Evet o konuda şanslıyım eşim çok yardımcı olur yeterki seninle meleğim iyi olun der annemde öyle bütün herşeyini bırakıp gelmeye hazır Allah onlardan razı olsun inşallah bi şekilde atlatıcaz bendede bi huy var herşey istediğim gibi olsun istiyorum en çok kendi yaptığımı beğeniyorum o yüzden duramıyorum kalkıyorum illahaki yönlendirmeye çalışıyorum :) tamamen bırakmam lazım kendimi :)

Kızlar plesentasi aşağıda olanlar lütfen durumu ciddiye alın. ALLAH sizi ve bebeginizi korusun. Ben ilk gebeligimde plesenta ve kanamadan dolayı 22 haftalık doğum yaptım .25 haftalık öncesi malesef bebekler yaşamıyor. Allah im bu durumu kimseye göstermesin. Sadece su ve wc ihtiyaclariniz için kalkın bırakın is kalsın yemek hallolsun siz bir şey yapmayın ÖNCE TEDBİR SONRA TEVEKKÜL

Kızlar plesentasi aşağıda olanlar lütfen durumu ciddiye alın. ALLAH sizi ve bebeginizi korusun. Ben ilk gebeligimde plesenta ve kanamadan dolayı 22 haftalık doğum yaptım .25 haftalık öncesi malesef bebekler yaşamıyor. Allah im bu durumu kimseye göstermesin. Sadece su ve wc ihtiyaclariniz için kalkın bırakın is kalsın yemek hallolsun siz bir şey yapmayın ÖNCE TEDBİR SONRA TEVEKKÜL
Ay sana sormaya çekiniyodum :( Allahım meleğini şefaatçi kılsın sana inşallah. Tekrar yaşatmasın inşallah rabbim. Sen böyle dedin iyice korktum :( doktorda bana aynı şeyi söyledi çok dikkat etmen lazım kanamanın gelmemesi için hiç bişey yapmamalısın dedi. İki gündür paso yatıyorum. Ben 25. Haftayı doldurdum ama ona rağmen korkuyorum ne olur ne olmaz diye. Çok şükür ki şmdiye kadar olmadı, inşallah bundan sonrada olmaz. Dualarını esirgeme canım benim..

Ay sana sormaya çekiniyodum :KK43: Allahım meleğini şefaatçi kılsın sana inşallah. Tekrar yaşatmasın inşallah rabbim. Sen böyle dedin iyice korktum :KK43: doktorda bana aynı şeyi söyledi çok dikkat etmen lazım kanamanın gelmemesi için hiç bişey yapmamalısın dedi. İki gündür paso yatıyorum. Ben 25. Haftayı doldurdum ama ona rağmen korkuyorum ne olur ne olmaz diye. Çok şükür ki şmdiye kadar olmadı, inşallah bundan sonrada olmaz. Dualarını esirgeme canım benim..
kanaman yoksa korkma canım benim ki surekli kanamaliydi pregestan kullaniyodum . ama cinsel ilişki ve fazla hareket kanama yapabilir .
şurada 3 ayimiz kaldı canım biraz daha dikkatli olalım. Ben bu gebeligimde sürekli yattım sırf plesenta aşağıda olmasın diye. Ama su da bir gerçek ki aşağıda olsa bile sürekli yatınca yukarı çıkıyor. ALLAH im kimseyi evlat acısıyla sinamasin

kanaman yoksa korkma canım benim ki surekli kanamaliydi pregestan kullaniyodum . ama cinsel ilişki ve fazla hareket kanama yapabilir .
şurada 3 ayimiz kaldı canım biraz daha dikkatli olalım. Ben bu gebeligimde sürekli yattım sırf plesenta aşağıda olmasın diye. Ama su da bir gerçek ki aşağıda olsa bile sürekli yatınca yukarı çıkıyor. ALLAH im kimseyi evlat acısıyla sinamasin
Yok canım ama çok tedirginim. Her an olabilirmiş gibi tedirginim yani. Çok dikkat edicem inşallah ağrılarımda artmaz böyle devam eder. İnşallah çıkar yukarı tabi tek istediğim o ve bebeğim sağlıklı olsun inşallah. Allahım hepimzin yardımcısı olsun inan zor yani

Sezeryan mi dusunuyorsun canım
Yok canım ama çok tedirginim. Her an olabilirmiş gibi tedirginim yani. Çok dikkat edicem inşallah ağrılarımda artmaz böyle devam eder. İnşallah çıkar yukarı tabi tek istediğim o ve bebeğim sağlıklı olsun inşallah. Allahım hepimzin yardımcısı olsun inan zor yani

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞ. SAĞLIKLI GÜZEL BİR ŞEKİLDE ZAMNINDA BEBİŞİNİ ALIRSIN KUCAGINA

Back