• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ayy kızlar bi dert ortağı arıyorum :)
Benim iki üç gündür acayip değişik aşağı tarafta bi ağrı var. Baskı gibi sızı gibi yürürken bile kemiklerim ayrılıyor gibi. Ay benm gibi olan varmı ki :KK43:
ben de de bazen oluyor bacaklarimi yukarı kaldırıp dinliyorum uzanarak. Geçiyor sonra dinlen sen de canim iki ay daha dinlenelim de sonra her gun bol bol yürüyüş yapariz

ben de de bazen oluyor bacaklarimi yukarı kaldırıp dinliyorum uzanarak. Geçiyor sonra dinlen sen de canim iki ay daha dinlenelim de sonra her gun bol bol yürüyüş yapariz
Ne yapsam geçmiyo canım ya :( yatakta dönemiyorm bile. Yürürken bile canım çok yanıyor. İnşallah önemli bişey değildir..

Ayy kızlar bi dert ortağı arıyorum :)
Benim iki üç gündür acayip değişik aşağı tarafta bi ağrı var. Baskı gibi sızı gibi yürürken bile kemiklerim ayrılıyor gibi. Ay benm gibi olan varmı ki :KK43:
Ben 22 haftalık oldum 22 haftadır ağrır İnan bazen ağrı geçince korkuyorum bişeymi oldu diye o kadar alışmışım ki ağrıyla günümü geçirmeye korkma rahim büyüdükçe olur diyorlar eğer çok kötüysen doktorunu ara bi tane için rahat etsin... birde bebeklerinizin hareketini hissediyormusunuz benimki bi gün hareketli üç gün kıpırdamıyo :( bide hiç kilo almadım ben bişey olurmu ki...

canım bir doktora git istersen bebeğin yerine baktir
Cuma günü gideceğim canım randevum cumaya yarın tekrar aşı için gideceğim ebeme soracağım bakalım ayrıntılıda doktor plazanta aşağıda gibi biraz demişti o aklıma takıldı. Bebek zaten her gittiğimde doğm pozisyonundaydı. Korkuyorum bazen :(

Ben 22 haftalık oldum 22 haftadır ağrır İnan bazen ağrı geçince korkuyorum bişeymi oldu diye o kadar alışmışım ki ağrıyla günümü geçirmeye korkma rahim büyüdükçe olur diyorlar eğer çok kötüysen doktorunu ara bi tane için rahat etsin... birde bebeklerinizin hareketini hissediyormusunuz benimki bi gün hareketli üç gün kıpırdamıyo :KK43: bide hiç kilo almadım ben bişey olurmu ki...
Ay kilo almamak daha iyi işte ne güzel bebişin sendekilerden besleniyo zaten. Ay benimde aksine maşallah subhanallah çok hareketli sabah uyurken bile hadi uyan diyo resmen. Ama senin 22. Hafta daha o zamanlar bende sürekli hissetmiyodum. Bide hissetmek bebeğin durduğu yerlede alakalı yani iç taraftaysa daha az hissedilirmiş.
Ağrı o benim dediğim tarif ettiğim ağrı gibimi canım ebemle görüşçem yarın cumada doktora gideceğiz. İnşallah yoktur bişey.

Ay kilo almamak daha iyi işte ne güzel bebişin sendekilerden besleniyo zaten. Ay benimde aksine maşallah subhanallah çok hareketli sabah uyurken bile hadi uyan diyo resmen. Ama senin 22. Hafta daha o zamanlar bende sürekli hissetmiyodum. Bide hissetmek bebeğin durduğu yerlede alakalı yani iç taraftaysa daha az hissedilirmiş.
Ağrı o benim dediğim tarif ettiğim ağrı gibimi canım ebemle görüşçem yarın cumada doktora gideceğiz. İnşallah yoktur bişey.
Sen kaç haftalık oldun canım birde plesenta aşşağıdaysa o yüzdende olur sancın dikkat et benimde aşşağıda inanki daha fazlası sancım var merak etme şu an Bile aşşağı taraftan çekiyolar düşecek sanıyorum öyle ağrıyo :( ama yinede doktorunla görüş haber et bize olurmu korkma inşallah kötü bişey yoktur...

Sen kaç haftalık oldun canım birde plesenta aşşağıdaysa o yüzdende olur sancın dikkat et benimde aşşağıda inanki daha fazlası sancım var merak etme şu an Bile aşşağı taraftan çekiyolar düşecek sanıyorum öyle ağrıyo :KK43: ama yinede doktorunla görüş haber et bize olurmu korkma inşallah kötü bişey yoktur...
25 haftadaym canm benim ağrı yeni başladı. Otururken, ayakta sabit dururken ağrı yok ama bir hareket edeym çok fena canm yanıyor. İçten içten ağrıyor. Vucüd doğuma hazırlanıyormş sözde.

Sen kaç haftalık oldun canım birde plesenta aşşağıdaysa o yüzdende olur sancın dikkat et benimde aşşağıda inanki daha fazlası sancım var merak etme şu an Bile aşşağı taraftan çekiyolar düşecek sanıyorum öyle ağrıyo :KK43: ama yinede doktorunla görüş haber et bize olurmu korkma inşallah kötü bişey yoktur...
24+3 şuan canım. Ebeme sordum bebeğin pozisyonuyla alakalı olabilir dedi. Bide bundan snra bu ağrılar normal ama plazanta ile alakalı da olabilir cuma günü doktoruna mutlaka söyle bunu bi baksın dedi. Ayy aşağıdan falan bakar mı acaba bunun için. Tırsıyorum :)

24+3 şuan canım. Ebeme sordum bebeğin pozisyonuyla alakalı olabilir dedi. Bide bundan snra bu ağrılar normal ama plazanta ile alakalı da olabilir cuma günü doktoruna mutlaka söyle bunu bi baksın dedi. Ayy aşağıdan falan bakar mı acaba bunun için. Tırsıyorum :)
Zaten bu alttan bakacak korkusuyla bende sesimi çıkarmıyorum :) bide doktorum çocukluk arkadaşım

Canim korkma bisey yoktur ama yinede dikkat et ev islerini falan yapma dinlen uzan cumaya kadar :) alttan baksin bisey olmiyor ben ilk 3 ay sadice altan ultrasona giriyordum iki kerede altandan ilhtap varmi diye bakmisdi kasilma yeterki kasilinca agrir :)

Zaten bu alttan bakacak korkusuyla bende sesimi çıkarmıyorum :) bide doktorum çocukluk arkadaşım
Aaa ne kadar güzel ya keşke benimde öyle olsa :) ya ben korkmuyorum ama çekiniyorum kürtaj olduğum için o zaman birçok doktor alttan bakmıştı. Bu gebeliğimde de ilk zaman ağrım olduğu için gittiğimde doktorlar alttan baktı araştırma hastanesiydi. Bildiğin aletle açıp baktılar ya çok sinir olmuştum. Doktorum bayan ama yinede gına geldi artık :)

Canim korkma bisey yoktur ama yinede dikkat et ev islerini falan yapma dinlen uzan cumaya kadar :) alttan baksin bisey olmiyor ben ilk 3 ay sadice altan ultrasona giriyordum iki kerede altandan ilhtap varmi diye bakmisdi kasilma yeterki kasilinca agrir :)
Yok kuzum ya kasmıyorum hiç ama gına geldi artık bakmasın ultrasonla baksın haha :)

Nasıl oldun canım geçtimi biraz sancın...
Canım merhaba bugün ebemle görüştüm ebem bu ağrıları normal görüyor çatımız bitişikken doğum zamanına kadar 11 cm açılırmış bu açılmadan kaynaklı ağrın büyük ihtimalle dedi. Ama cuma günü doktoruna mutlaka söyle onada baksın ultrasondan en olmadı nts ye bağlayıp ağrının nedenini bulmaya çalışır dedi. Ama ona göre normalmiş ağrılar. Kanda verdim kalsiyumuma falan baktıraym dedm acaba ondan mı diye öğleden sonra alcam sonuçlarımı bakalım.

Back