• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kramplarınız başladımı arkadaşlar...
Aşırı başladı hemde. Dün gece uykumda kasıldı çok fena. Geçen gün kemik ve bacak ağrısından öldüm kıvrandım. Adım atamıyodum nerdeyse. Bugünde ayaklarım dizlerimden aşağısı çok tuttu. Magnezyuma da başladım halbuki içiyorum sürekli her gün. İnşallah devam etmez böyle

Kramplar basladi okudum bu haftalarda yalanci sancilar basliyabiliyormus acaba omu :) gece uyurken cok kötü oliyor ya
Valla o yalancılar bende oluyo bazen. Resmen kemiklerim ayrılıyor aşağı tarafın. O tam orası işte diyemiyorum burda sanki kemikler esniyo wc otururken bile çok sancıyor. Ama sonra hemen geçiyor çok şükür

Valla o yalancılar bende oluyo bazen. Resmen kemiklerim ayrılıyor aşağı tarafın. O tam orası işte diyemiyorum burda sanki kemikler esniyo wc otururken bile çok sancıyor. Ama sonra hemen geçiyor çok şükür

Benimkiler normal kasilmaymis ozaman :) daha yasamadim dediklerini sadice birden kramp giriyor bi kac saniyelik kasiliyorum okadar :)

Benimkiler normal kasilmaymis ozaman :) daha yasamadim dediklerini sadice birden kramp giriyor bi kac saniyelik kasiliyorum okadar :)
O ayrı bi kasılma maalesef oda oluyo ah ah ahhh diyip kalıyorum eşimde bakıyo noluyo sakin diyo tabi gel sen sakin ol diyorm haha :)

Bende almadim dün baya bakindim internetden bitürlü bisey bulamadim bende zaten fikir almak icin sormusdum :KK70:
Ay ben onu burda çarşıya çıkarım gezerim aklıma yatanı alırım diye düşündüm hiç internetten bakmadım bikaç denk gelmiştim beğendiğim modeller çok pahalıydı birazda ben bebek arabasına da uysun istiyorum daha bebek arabası yok ortada ondan şmdilik duruyo :)

Ay ben onu burda çarşıya çıkarım gezerim aklıma yatanı alırım diye düşündüm hiç internetten bakmadım bikaç denk gelmiştim beğendiğim modeller çok pahalıydı birazda ben bebek arabasına da uysun istiyorum daha bebek arabası yok ortada ondan şmdilik duruyo :)

Aynen canim bende takim olsun istiyorum ama sanki benim bebek arabasinin cantasi kücük gibi geldi bi magzaya gidip bakmak gerek :) bi arkadasim gögüs ucu kremine simdiden basla dedi dün yara olmasin diye varmi senin bi bilgin?

Aynen canim bende takim olsun istiyorum ama sanki benim bebek arabasinin cantasi kücük gibi geldi bi magzaya gidip bakmak gerek :) bi arkadasim gögüs ucu kremine simdiden basla dedi dün yara olmasin diye varmi senin bi bilgin?
Yok canım benim bi akrabamda sezeryan olacaksan doğuma gitmeden önceki gece göğüslerine soğan bağla öyle uyu dedi sabah kalkınca duşunu alırsın öyle gidersin dedi. Ben yapçağımı sanmıyorum :)

Yok canım benim bi akrabamda sezeryan olacaksan doğuma gitmeden önceki gece göğüslerine soğan bağla öyle uyu dedi sabah kalkınca duşunu alırsın öyle gidersin dedi. Ben yapçağımı sanmıyorum :)

Ay o ne öyle sogan baglamak falan kokudan nasil yatilacak :D bu sefer kokar bebis emek istemez :olamaz:

Ay o ne öyle sogan baglamak falan kokudan nasil yatilacak :KK70: bu sefer kokar bebis emek istemez :olamaz:
Bende öyle dedim ama koku gidiyomuş. Ben yapamam yaa. Bilmiyorum inşallah öyle bi problem yaşamam. Bugün sol göğsümün ucu çok acıyor :(

Bende öyle dedim ama koku gidiyomuş. Ben yapamam yaa. Bilmiyorum inşallah öyle bi problem yaşamam. Bugün sol göğsümün ucu çok acıyor :KK43:

Benimkide bide ucundan deri soyiliyor gibi acaba bu gögüsucu kremlerini simdiden kulanmayami baslasak belki faydasi olur sen ne diyorsun?

Benimkide bide ucundan deri soyiliyor gibi acaba bu gögüsucu kremlerini simdiden kulanmayami baslasak belki faydasi olur sen ne diyorsun?
Ay ben unuturum onu sürmeyi :)) nasıl bi kremmiş ki onlar. Sanki bir ay öncesinden başlamak daha iyi gibi biraz erken şmdi sanki

Ay ben unuturum onu sürmeyi :)) nasıl bi kremmiş ki onlar. Sanki bir ay öncesinden başlamak daha iyi gibi biraz erken şmdi sanki

Hmm oda dogru daha erken gibi :) normal pisik kremi gibi bisey herhalde daha canli görmedim sadice nettde gördüm :) gözüme carpinca aliyim 30 haftalarda falan baslarim benimkiler yara olcak gibi sendede soyulma varmi?

Hmm oda dogru daha erken gibi :) normal pisik kremi gibi bisey herhalde daha canli görmedim sadice nettde gördüm :) gözüme carpinca aliyim 30 haftalarda falan baslarim benimkiler yara olcak gibi sendede soyulma varmi?
Yok canım bende acı var ağrı var sadece.. Ve kopkoyu siyah gibi rengi çok garipsiyorum..

Ayy kızlar bi dert ortağı arıyorum :)
Benim iki üç gündür acayip değişik aşağı tarafta bi ağrı var. Baskı gibi sızı gibi yürürken bile kemiklerim ayrılıyor gibi. Ay benm gibi olan varmı ki :(

Back