• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ben daha hic bakmadıgim için iyi oldu bunu öğrendiğim çok sağol cnm benimde kaynanam ormus yastığına vatana kadar Çeyiz e koymuştu çok şükür bende evde gitmelik yüzde yüz pamuklu olsun yeter li benim için nevresim takımı aldınız mı bebise canım nereden almayi önerisin
Nevresim hiç alma bence çünkü yatağının içinde uyku seti oluyor yani ben olanından aldım odasıyla takım. Peluş baddaniye aldım Nohut baddaniye aldım zaten yaz bebeği olacak çok bi örtü almaya gerek yok. İlk zamanlar için uzun kollu al herşeyini. İç çıtçıtlı badi bolca aldım. En çok onlar kullanılıyormş. Evde kullanmak için babynest yaptırıyorum. Yastıkla yorgan yaptırıyorm bide ama kumaşım kaldığı için :) daha aklıma gelirse yazarm cnm :)

Nevresim hiç alma bence çünkü yatağının içinde uyku seti oluyor yani ben olanından aldım odasıyla takım. Peluş baddaniye aldım Nohut baddaniye aldım zaten yaz bebeği olacak çok bi örtü almaya gerek yok. İlk zamanlar için uzun kollu al herşeyini. İç çıtçıtlı badi bolca aldım. En çok onlar kullanılıyormş. Evde kullanmak için babynest yaptırıyorum. Yastıkla yorgan yaptırıyorm bide ama kumaşım kaldığı için :) daha aklıma gelirse yazarm cnm :)
Canim cok detaylı yazmışsin çok teşekür edErim ilk çocukta insan deneyimsiz oluyormuş bu bile güzel aslında ne almalıyım ne yapmalıyım araştırıyorum yeni doğum yapmış eşimin kuzenlerine soruyorum ne kullanıyorsunuz die deneyimlenicez jns sağlıkla doğsunlarda olmayanda alınır Rabbim hepimizin bebeğini korusun sizin erkek mi isim düşündünüz mu ?

Kizlar ben bi kac takim giysi, 1 havlu, 1 batanye, aventin yeni dogan biberon takimi, bebek bodasi takimini siparis ettim ve bebek arabasi aldim bide perdelerimi siparis ettim :) bide bebek yatagi icin oyuncak müzikli ayicikli havada dönen :) simdilik bukadar daha eksiklerim coook. ben yorgan ve yastik kulanmicam uyku tulumu (torba) tek kulancam bogulma ihtimaline karsi en iyisi buymus doktorlarin önerdigi. bide islak bezi cok ararstirdim en iyisi penaten markasininmis pampersde falan cok katki madde varmis zaten ilk aylar evde olunca su ve pamukla temizlenmesi gerekiyormus :) simdi acaba salon icin salanan kücük bi besik alsammi diye düsüniyorum cok kararsiz kaldim siz ne diyorsunuz?

Canim cok detaylı yazmışsin çok teşekür edErim ilk çocukta insan deneyimsiz oluyormuş bu bile güzel aslında ne almalıyım ne yapmalıyım araştırıyorum yeni doğum yapmış eşimin kuzenlerine soruyorum ne kullanıyorsunuz die deneyimlenicez jns sağlıkla doğsunlarda olmayanda alınır Rabbim hepimizin bebeğini korusun sizin erkek mi isim düşündünüz mu ?
Bende çok araştırıyorm canım benim o yüzden ona göre alışveriş yapıyorum gereksiz şeyler almak istemiyorum. amin canım cümlemizinkini inşallah. Kız olacak bitanem bizim isim ZÜMRA koyacağız rabbim nasip ederse :)

Kizlar ben bi kac takim giysi, 1 havlu, 1 batanye, aventin yeni dogan biberon takimi, bebek bodasi takimini siparis ettim ve bebek arabasi aldim bide perdelerimi siparis ettim :) bide bebek yatagi icin oyuncak müzikli ayicikli havada dönen :) simdilik bukadar daha eksiklerim coook. ben yorgan ve yastik kulanmicam uyku tulumu (torba) tek kulancam bogulma ihtimaline karsi en iyisi buymus doktorlarin önerdigi. bide islak bezi cok ararstirdim en iyisi penaten markasininmis pampersde falan cok katki madde varmis zaten ilk aylar evde olunca su ve pamukla temizlenmesi gerekiyormus :) simdi acaba salon icin salanan kücük bi besik alsammi diye düsüniyorum cok kararsiz kaldim siz ne diyorsunuz?
Bende aventin ikili biberonunu, iki tane nuk cam biberon ve iki tane nuk emzik aldım canım. Ben 2 sene geceleri yanımda yatmasını istediğim için mobilyadan ayrı park yatak alacağım yatak odasına koymak için. Hem taşınabiliyor ve hafif istediğim odaya da çekerim sonra. Senin dediğin sepet beşik tarzında 1 sene kullanılıyor anca kullanım süresi çok az olduğundan ben park yatak düşündüm. Sanada fikir olsun.

Bende aventin ikili biberonunu, iki tane nuk cam biberon ve iki tane nuk emzik aldım canım. Ben 2 sene geceleri yanımda yatmasını istediğim için mobilyadan ayrı park yatak alacağım yatak odasına koymak için. Hem taşınabiliyor ve hafif istediğim odaya da çekerim sonra. Senin dediğin sepet beşik tarzında 1 sene kullanılıyor anca kullanım süresi çok az olduğundan ben park yatak düşündüm. Sanada fikir olsun.
Yatak odama mobilyasindan koyacam daha rahat olur bence 1-2 yil sonrada bebek odasina tasirim mobilyayi. ben sadice salon icin düsündügüm icin acaba alimmi almiyimmi cok kararsiz kaldim fuzuli gibi geliyor bi yandanda diyom bu bebek salona gelince nerde durur hep kucagimizdami koltukda uzatsam sert degilmi düsüne düsüne isin icinden cikamdim :D

Yatak odama mobilyasindan koyacam daha rahat olur bence 1-2 yil sonrada bebek odasina tasirim mobilyayi. ben sadice salon icin düsündügüm icin acaba alimmi almiyimmi cok kararsiz kaldim fuzuli gibi geliyor bi yandanda diyom bu bebek salona gelince nerde durur hep kucagimizdami koltukda uzatsam sert degilmi düsüne düsüne isin icinden cikamdim :KK70:
O zaman hiç alma canım benden söylemesi babynest yaz internete araştır ben o yataktan yaptırıyorm kızıma hem korunaklı hem yumuşak olacak inşallah oturma odasında ona yatırcam yanımda hem taşınabiliyorda mutfağa gidince de masanın üstüne yatırcam haha

O zaman hiç alma canım benden söylemesi babynest yaz internete araştır ben o yataktan yaptırıyorm kızıma hem korunaklı hem yumuşak olacak inşallah oturma odasında ona yatırcam yanımda hem taşınabiliyorda mutfağa gidince de masanın üstüne yatırcam haha

Aynen onu bende düsündüm canim ama bakdim fiyat farki pek yok sepet besikle burda zaten babynest 100.- sepet besikde 140.- yani okadar para veriyorsam sebet besik daha mantikli degilmi diye düsüniyorum annemde diyor bosver alma bisey ben emzirme yasigi aldim diyor icine bitane yastik veya batanye koyarsin al sana babynest öyle kulanirsin diyor koltukda

Aynen onu bende düsündüm canim ama bakdim fiyat farki pek yok sepet besikle burda zaten babynest 100.- sepet besikde 140.- yani okadar para veriyorsam sebet besik daha mantikli degilmi diye düsüniyorum annemde diyor bosver alma bisey ben emzirme yasigi aldim diyor icine bitane yastik veya batanye koyarsin al sana babynest öyle kulanirsin diyor koltukda
Aaa burda çok fark var cnm 350 en uygunu. Sen ordan bize yollasana hahaha :))
Doğru demiş aslında ama çokta bi uçul fiyatı yok içinde kalacaksa al gitsin o para nelere gitmiyo ki

BABYNEST HEDİYE GELİCEK:) ODAMA PARK YATAK KOYUCAM ABLAMDAN ALICAM ODA ODA YAPICAM SADECE NEVRESİM TAKIMI LCW CIKARMIS ONDAN ALDIM ÇOK GÜZELLER 2TAKIMDA 5Lİ TAKIMI VAR OKADAR HİÇBİŞEY ALMADIM:) HE BATTANYELER GELİCEK HEDİYE HİÇ BATTANİYE ALMICAM SAĞOLSUN HALAMLAR MENDİLLERİYDİ BİŞEYLER HAZIRLIYO

Aaa burda çok fark var cnm 350 en uygunu. Sen ordan bize yollasana hahaha :))
Doğru demiş aslında ama çokta bi uçul fiyatı yok içinde kalacaksa al gitsin o para nelere gitmiyo ki

Hahaha karim olsa öyle bi ise mi girsem ne dicem :D ama yok bizim 100 frankimiz 350 tl ediyor ayni hesapmis.
Bilmiyorum bi türlü bi yandan diyom saklarim ikinci cocuk icinde kulanirim iste bi yandanda fuzuli oldugu icin vicdan yapiom kudurma milett ac diye :D herhalde almam zaten ilk 3 ay falan cok kulanir sonra zaten oyun halisi almisdim ve salanan oyuncakli ana kucagi gibi bisey ismi ne bilmiyom bildinmi hangisi? onlara koyarim diye düsüniyorum

Hahaha karim olsa öyle bi ise mi girsem ne dicem :KK70: ama yok bizim 100 frankimiz 350 tl ediyor ayni hesapmis.
Bilmiyorum bi türlü bi yandan diyom saklarim ikinci cocuk icinde kulanirim iste bi yandanda fuzuli oldugu icin vicdan yapiom kudurma milett ac diye :KK70: herhalde almam zaten ilk 3 ay falan cok kulanir sonra zaten oyun halisi almisdim ve salanan oyuncakli ana kucagi gibi bisey ismi ne bilmiyom bildinmi hangisi? onlara koyarim diye düsüniyorum
Bildim bildim bilmem mi deli gibi araştırıyorum. Onu aldıysan ona hiç gerek yok o zaman boşuna masraf yapma zaten gider çok :)
Bugün hastaneye gittik kızımın yüzünü gördüm çok şükür :) aynı baba tarafına benziyor :) şekerde bakıldı çok şükür açlığım normal çıktı ama b12 çok düşükmüş iğne verdi haftada bir..

BABYNEST HEDİYE GELİCEK:) ODAMA PARK YATAK KOYUCAM ABLAMDAN ALICAM ODA ODA YAPICAM SADECE NEVRESİM TAKIMI LCW CIKARMIS ONDAN ALDIM ÇOK GÜZELLER 2TAKIMDA 5Lİ TAKIMI VAR OKADAR HİÇBİŞEY ALMADIM:) HE BATTANYELER GELİCEK HEDİYE HİÇ BATTANİYE ALMICAM SAĞOLSUN HALAMLAR MENDİLLERİYDİ BİŞEYLER HAZIRLIYO
Bizde sele olur yeni doğana sele götürür yakınları. Ben rahat 10 kişiye sele götürdüm ama içinde yok yok. Bakım seti pijaması baddaniyesi dış kıyafeyi hatta bazıları çok yakındı ikişer tane götürdüm. Zaten onlar bana gelirse ben rahat 1 yaşına kadar kıyafet almam haaha :)) zaten şuan sadece evde giyeceği ilk 20 gün için aldım hep. Anneannesi dayanamayıp dış giymelik tulumlar alsa da :) babynest bi tanıdık var benimde dikiş yapan kumaş elyaf aldım ona verdim o hallediyor inşallah :) hediye gibi bişi bizimkide :)

Bildim bildim bilmem mi deli gibi araştırıyorum. Onu aldıysan ona hiç gerek yok o zaman boşuna masraf yapma zaten gider çok :)
Bugün hastaneye gittik kızımın yüzünü gördüm çok şükür :) aynı baba tarafına benziyor :) şekerde bakıldı çok şükür açlığım normal çıktı ama b12 çok düşükmüş iğne verdi haftada bir..

Evet dügmeye basiyorsun kendini sallaniyor keyfine düskün anna olcam :D
Ay masallah kuzucuga saglik olsunda kime benziyorsa benzesin:) hmm iyi bari haftada bi igneyle hal oliyorsa internetden arastir b12 neyde cok ona göre beslen canim :) ben daha ocakin 7 sindeydi galiba gitcem doktora ozaman bakilcak sekere ama tahmin etmiyorum yüksek cikicagina fazla kilo falan almadim bakcaz görcez :P

Evet dügmeye basiyorsun kendini sallaniyor keyfine düskün anna olcam :KK70:
Ay masallah kuzucuga saglik olsunda kime benziyorsa benzesin:) hmm iyi bari haftada bi igneyle hal oliyorsa internetden arastir b12 neyde cok ona göre beslen canim :) ben daha ocakin 7 sindeydi galiba gitcem doktora ozaman bakilcak sekere ama tahmin etmiyorum yüksek cikicagina fazla kilo falan almadim bakcaz görcez :p
En çok balıkta var ama gram ağzıma koyamıyorum çok tiksiniyorum. O yüzden muhtemelen bu kadar düştü. İğne 1000 lik maşallah kurtarır herhalde. İnşallah çıkmaz canım kadının ailesinin genlerinde varsa çıkıyomş genelde ama tam bilmiyorum yinede. Dikkat etmek lazım çok şükür çıkmadı benm

En çok balıkta var ama gram ağzıma koyamıyorum çok tiksiniyorum. O yüzden muhtemelen bu kadar düştü. İğne 1000 lik maşallah kurtarır herhalde. İnşallah çıkmaz canım kadının ailesinin genlerinde varsa çıkıyomş genelde ama tam bilmiyorum yinede. Dikkat etmek lazım çok şükür çıkmadı benm

Ay bende hic balik yemiyom zar zor ayda 1-2 defa yiyiorum ins bende bisey yoktur :)

Sen yine yiyebiliyormşsun ben yanına yaklaşamıyorum resmen o koku beni mahvediyo pişmemişini bile görsem irkiliyorm çok tiksindim :)
Seninki baya hamilelikden dolayi tiksinmek olmus balik yagi kapsülleri var diye biliyorum canim önermedimi doktorun? bende istemisdim doktorum vermedi günlük igne vuruliyom diye yan etkimi ediyomus neymis. ama kulanan hamileler var :)

Seninki baya hamilelikden dolayi tiksinmek olmus balik yagi kapsülleri var diye biliyorum canim önermedimi doktorun? bende istemisdim doktorum vermedi günlük igne vuruliyom diye yan etkimi ediyomus neymis. ama kulanan hamileler var :)
Kuzum ben 3. Aydan beri kullanıyorm zaten 1200 lük ocean :) hergün içiyorum decavit ferrum kan hapı şimdi B 12 iğnesiyle magnezyum suda eritilen verdi kemiklerimin ağrısından bi suru oldu :)

Kuzum ben 3. Aydan beri kullanıyorm zaten 1200 lük ocean :) hergün içiyorum decavit ferrum kan hapı şimdi B 12 iğnesiyle magnezyum suda eritilen verdi kemiklerimin ağrısından bi suru oldu :)

Ay ona ragmen az cikmissa benimki kesin cok düsüktür ya.
Suda eritilen magneyzumu bende kulaniyorum bide gynoflor(elevitin aynisi gibi) bide günlük kan sulandirici igne baska bisey yok :) ama o magnezyum can kurtarici yaa süt falanda icemiyorum zaten bi gün unuttum yerimden kalkamadim faydasini cok göriyorum :)

Back