- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #2.481
Ayrıntılı ultrasona girdinizmi kızlar ben çok tedirginim pazartesi inşallah gidicem bide afp değerimiz yüksekti çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm canim sanki beni anlattin bugun cok.endiseliyim.bende nerdeyse hic.hissedemedim bugun geceleri hic rahat degilim ayniyiz yanı
İyyiz inşallah böbreklerim çok ağrıyo benim bugün pazartesi ayrıntılıya gircez bakalım bebiş nasıl bizde öyle iki gün hareketli iki gün sesi Yok öyle oluyormuş genelde uyku bendede hiç Yok çok tedirginim dediğin gibi uykuya dalmak bi saatimi alıyo on dakka sonra uyanıyorum zaten biz son aylarda ne yapacaksak artık inşallah o günleri görürüz
Benim bebiş geçen gece ödümü kopardı sağolsun karnıma bi ağrı girdi tatlı tatlı sonra birden hareketi kesildi gözüme doğru düzgün uyku girmedi neler yaptım kıpırdamadıda en son gece wc kalktım uğraştım braz öksürdüm eledim bastırdım falan sonra bi kaç kıpırdadı oh be dedim uyuyomuş uykucu meğersem. Şimdi iyiyiz çok şükür.
Canım bende de aşırı halsizlik var sürekli uykum geliyo nedense. Sürekli uykuluyum ve uykum var ve uyuyorumda. Dün gece de çok gerildi karnım ve şu son bi haftada karnım daha büyüdü. Kilom 80-81 gidip geliyo inşallah 7. Aya bu kilo ile girerim son üç ayada 5-6 kilo kalsın artık :)
Ayrıntılı ultrasona girdinizmi kızlar ben çok tedirginim pazartesi inşallah gidicem bide afp değerimiz yüksekti çok korkuyorum
O değer ne oluyo canım? Ben girdim çok şükür problem yoktu hatta az önden gitme vardı :) yani en son 25 cm.di boyu şmdi 30 A yaklaşmıştır tahminimce bizde genetik tabi anne baba uzun :) şuan normalde 20 cm falan olması gerekiyomş. Hiç korkulcak bişi yok ilk tedirgin oluyosun ama doktor herşeyi tek tek söylüyor olması gerekeni senin değerini falanAyrıntılı ultrasona girdinizmi kızlar ben çok tedirginim pazartesi inşallah gidicem bide afp değerimiz yüksekti çok korkuyorum
Numarada yapıyolar artık bize kuzum. Ne güzel senn durum :)Ay aynisini bende yasadim normal hergünki gibi uzandim tik yok normalde olsa rahat vermezdi bebisim allh allah bi dön bi dön yok baya korktum cikolata falan yedim yine yok tam aglicakdim korkudan atti bi kac tepik ben burdayim korkma dermis gibi :) ama baya azaldi eskisine göre bende ilk hallerine alisdigim icin halen tedirgin oliyorum acaba hersey yolundami diye :) ben hala 76 - 77 civarinda gidip geliyorum baslangic kiloma ulasmadim daha ama bi istahim varki daha fazla bekliyordum bende ama simdilik kilolar duriyor yerinde :) zaten bizim milettde her gören aaa 5 aylikmi karnin nerde falan cok normal bence cünkü benim eskiden hiiic göbegim yoktu onu varsayarsak baya cikmis karnim artik baya belide oliyor hamile oldugum cahil insanlar 9 aylik göbek bekliyorlar herhalde :)
Karaciğerde protein fazlalığıymış canım o yüzden tedirginim evet ayrıntılı ultrason dediğim senin dddiğin oluyor iç organları kemik ölçümleri yapılıyor inşallah bizde iyi haberlerle geliriz... Maşallah size o zaman bebişinle...O değer ne oluyo canım? Ben girdim çok şükür problem yoktu hatta az önden gitme vardı :) yani en son 25 cm.di boyu şmdi 30 A yaklaşmıştır tahminimce bizde genetik tabi anne baba uzun :) şuan normalde 20 cm falan olması gerekiyomş. Hiç korkulcak bişi yok ilk tedirgin oluyosun ama doktor herşeyi tek tek söylüyor olması gerekeni senin değerini falan
Bende bazen öyle oluyorum bu ara sersemlik var ama yinede uyuyamıyorum...Neyse napalım anne olmak kolaymıHmm demekki normalmis tek degilmisim bu sorunla :) vucud kendini acaba bebise mi hazirliyor bide örnek 2 saat uykuyla kalkiyorum sanki 10 saat uyumusum bi gram uyku yok gözümde sabah 3 de uyudum 5de uyandim turp gibiyim
İyiyiz şükürler olsun bugün detaylıya girdim bi sorun çıkmadı plesenta aşağıdaymış erken Doğum olabilir dedi ben ilk baştan beni yavaşım :)) yerim ben o kuzuları benimkide uykudan uyandırıyor öyle mutlu oluyorum ki kalk anne acıktım diyo bişeyler yiyip geri yatıyoruz... Göz rengini verene kurban olayım yaa ne renk olursa olsun sağlıklı olsunlarda inşallah...Kızlar nasılsınızzz?
Benim hareketlerim baya kısıtlandı artık çok hızlı yürüyen ben artık kaplumbağa gibiyim :) çok yürüyünce bacaklarımın iç kısmına kramp giriyor. Bu arada minik tırtılım maşallah subhanallah çok hareketlendi ve iyice midemde hisseder oldum tekmelerini bazen az göbeğime doğru yataym diyorm sanırım altta sıkışıyor o baskı olan kısma bi vuruyo anlatamam hahaha :) gece uykumda bile kıpırdadığını hissediyorum şimdiden başladı ilerde uykusuz geceler beni bekliyor :)
Rüyamda kızımın göz rengini gördüm yeşildi tabi rüyalarım hep tersine çıkar kahve falan olur haha :)
İyiyiz şükürler olsun bugün detaylıya girdim bi sorun çıkmadı plesenta aşağıdaymış erken Doğum olabilir dedi ben ilk baştan beni yavaşım :)) yerim ben o kuzuları benimkide uykudan uyandırıyor öyle mutlu oluyorum ki kalk anne acıktım diyo bişeyler yiyip geri yatıyoruz... Göz rengini verene kurban olayım yaa ne renk olursa olsun sağlıklı olsunlarda inşallah...Kızlar nasılsınızzz?
Benim hareketlerim baya kısıtlandı artık çok hızlı yürüyen ben artık kaplumbağa gibiyim :) çok yürüyünce bacaklarımın iç kısmına kramp giriyor. Bu arada minik tırtılım maşallah subhanallah çok hareketlendi ve iyice midemde hisseder oldum tekmelerini bazen az göbeğime doğru yataym diyorm sanırım altta sıkışıyor o baskı olan kısma bi vuruyo anlatamam hahaha :) gece uykumda bile kıpırdadığını hissediyorum şimdiden başladı ilerde uykusuz geceler beni bekliyor :)
Rüyamda kızımın göz rengini gördüm yeşildi tabi rüyalarım hep tersine çıkar kahve falan olur haha :)
Aynen canım benimm yaa sağlıklı olsunlar bi kavuşalımda sarıp sarmalamak istiyorm onu biran önceİyiyiz şükürler olsun bugün detaylıya girdim bi sorun çıkmadı plesenta aşağıdaymış erken Doğum olabilir dedi ben ilk baştan beni yavaşım :)) yerim ben o kuzuları benimkide uykudan uyandırıyor öyle mutlu oluyorum ki kalk anne acıktım diyo bişeyler yiyip geri yatıyoruz... Göz rengini verene kurban olayım yaa ne renk olursa olsun sağlıklı olsunlarda inşallah...
Kızlar nasılsınızzz?
Ömer ismini çok beğenirim benn ama söyleniş açısından ömer ayaz daha hoş oluyo sanki. Ayaz ömer daha zorluyo gibi yani böyle ömerin lakabıymış gibi duruyor :) sadece fikir kuzucum :) çok güzel ama adıyla yaşasın kuzucuk inşallah :)Masallah canim :) bizimki keyfine düskün herhalde yada yerimi daraldi bilmiyorum da aksamlari anca oyniyor biraz :) kiz bende ayni rüyayi görmüstüm 1-2 ay önce yesil gözlü kiraz dudakli cok tatliydi bakalim cikacakmi saglik olsunda gerisi önemli degil. bu arada bi isimde karar verdik gibiyiz sizce nasil: Ayaz Ömer ?
Ayazi tek koymak istemedik anlamsiz olur diye o yüzden ömeride ekledik :)
Adıyla yaşasın inşallah kuzucuklar bende eymen Ege düşünüyorum nasıl sizce ablası Pamir istiyo baba ayrı telden çalıyo kesin bişey Yok bakalım hayırlısı inşallah... Ha bu arada bana benzerse yeşil gözlü olurda ilk ikiyi benzetemedim bunun gözler benzer inşallah...Söyleyince genelde iki isim söylenmiyor ya genel olarak ayazi kulanmak istiyoruz o yüzden ayaz ömer ama dogru dedigin gibi ömer ayaz kulaga daha hos geliyor :) ayaza zaten takmisdim anlamsiz diye tedirgindim ama ömerle guzel tamamlandi sanki gibime geliyor :) bizimkinin her iki tarafda varda anne babada yok yani bizde :) belki yinede yesil gözlü olur.
Adıyla yaşasın inşallah kuzucuklar bende eymen Ege düşünüyorum nasıl sizce ablası Pamir istiyo baba ayrı telden çalıyo kesin bişey Yok bakalım hayırlısı inşallah... Ha bu arada bana benzerse yeşil gözlü olurda ilk ikiyi benzetemedim bunun gözler benzer inşallah...
İnşallah sağlıkla sıhhatle o günleri görelim...HEPSİ ÇOK GÜZEL İSİMLER BİZDE YİĞİT DÜŞÜNDÜK KULAĞINA ÖMER YİĞİT OKUTUCAZ