• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ay bu hamilelik ne zormus ya bukadar beklemezdim :KK70: kaynanm diyor ardindan hemen bitane daha getir töbe en az 1 yil ara olmali yaa tamam güzel tatli heycanda ben normal olmayi özledim tek banami öyle geliyor onuda bilmiyorumda ama baya bi skildim artik ne bilim evimi gönül rahatligiyla temizlemek istiyorum sigara icmek istiyorum karin üstü yatmak istiyorum cok sicak banyo yapmayi cok severim ama malesef oda yok artik istedigimi yemek istiyorum acaba bu zararlimi acaba su zararlimi diye düsün düsün bi hal oldum bide milettin aaay bu cocuk beslenmeeez hic kilo almadin deyisi var ya cinayet sebebi resmen tek benmi öyleyim ya sonrada vicdan yapiyorum cocugumu sevmiyormus gibi oliyor diye
Bazen bende özlüyorum rahatça hiç bişey yapamıyorm. Ama kesinlikle kurtulmak istemiyorum :)) tadını çıkarmak istiyorum her anımın çünkü tekrar bu duyguyu yaşayacağımın garantisi yok. Tekrar bi evladım olacak mı bilmiyorum. O yüzden keyfini çıkarmaya çalışıyorm bol bol. Varsın yapama yeme içme ama bu duygu çok başka bişey öyle düşün :)

Bazen bende özlüyorum rahatça hiç bişey yapamıyorm. Ama kesinlikle kurtulmak istemiyorum :)) tadını çıkarmak istiyorum her anımın çünkü tekrar bu duyguyu yaşayacağımın garantisi yok. Tekrar bi evladım olacak mı bilmiyorum. O yüzden keyfini çıkarmaya çalışıyorm bol bol. Varsın yapama yeme içme ama bu duygu çok başka bişey öyle düşün :)

Aynen sonra öyle düsününcede kötü oliyorum bebise ihanet etmis gibi :) ama yinede bazen cok özliyorum ya keske hamilelik sirayla olabilse 1 hafta ben 1 hafta esim cok güzel olurdu :D iyice sacmalamaya basladim bende hahaha

Aaay o ne ya düsüncesizlige bak ben 6 kisi misafira böyle oldum sen napcaksin ya allah sabir versin canim ben kendime ve esime yemek hazirlarken yorulur oldum resmen artik agir geliyor yavas yavas onlarda hamilelik gecirdi ne iyi onlar anlamali bizi aslinda

Aynen valla kucuck seylerde bile yoruluyoruz artik. Ve oyle birseyde denmiyor ki biz zamaninda hamileyken tarlalara giderdik deniliyor hemen :KK12:

Neeeee :oha::KK57:
Ben kesinlikle derdim anne ben hamileyim farkındaysan kendi yemeğimi bile zor yapıyorum kusura bakma sende toplanın diye. Ayy bak ben söyleyim insan hep sustuğundan kaybeder susma. Git eşine ve söyle ben kendime yapamıyorm nasıl yapçam o kadar insana servis ikram bilmemne de oda gitsin annesinle konuşsun cansu yapamaz sen neden öyle diyosun desin. Bu ne yaa şaka gibi. Benim eşim çok kızardı böyle bişeyde annesine. Anneside tavır yapar küserdi aman küssün valla :KK12:

Keske boyle pat diye cevabini verebilsem ama malesef boyle bi yetenek yok bende aliriz bi gun dedim gecistirdim ahh ahh keske hazir cevap olsaydim hep sustugumdan oluyor bunlar zaten.neyse ki esim yanimda bu gibi konularda

Aynen valla kucuck seylerde bile yoruluyoruz artik. Ve oyle birseyde denmiyor ki biz zamaninda hamileyken tarlalara giderdik deniliyor hemen :KK12:

Aaa bilmezmiyim o lafi sinir oliyorum ya bencede kaynana söyle kendi evinde hazirlayip getirsin bari herseyi öylece cok yorulmazsin tatli dilede söyle küsme darilma olmasin ne bilim anne ben cok yoruliyorum evi temizlicem yemegi yetisdiremem sen hazirlarmisin seninkiler zaten cok güzel oliyor ay canim cekti yapsana gibisine falan

Aaa bilmezmiyim o lafi sinir oliyorum ya bencede kaynana söyle kendi evinde hazirlayip getirsin bari herseyi öylece cok yorulmazsin tatli dilede söyle küsme darilma olmasin ne bilim anne ben cok yoruliyorum evi temizlicem yemegi yetisdiremem sen hazirlarmisin seninkiler zaten cok güzel oliyor ay canim cekti yapsana gibisine falan

Yok canim simdilik gecistirdim insallah bi daha soylemez :) y gecen toplanmisiz eltimler kaynanamlar falan dedim ki sabahtan beri temizlik yapiyorum yoruldum dedim haydiii basladilar biri diyor benim annem neler yapardi eltim diyor ben hamileyken calisiyodum. Iyiki yapiyorum yani bide yapamiyorum birsey desem kim bilir neler derler valla insanin kendi annesinden baska kimseden hayir yk annem elektrikli supurgeyi kullanmama izin vermez cok egilip kalkiyorum falan diye. Bunu soyluyorum kaynanam o kadar abartmayin diyor yaw bu cocugu ben 3 senede bulmusum dikkat edecem tabi ohhh icimi doktum rahatladim birazz

Keske boyle pat diye cevabini verebilsem ama malesef boyle bi yetenek yok bende aliriz bi gun dedim gecistirdim ahh ahh keske hazir cevap olsaydim hep sustugumdan oluyor bunlar zaten.neyse ki esim yanimda bu gibi konularda
Banada öyle zamanlarda kal geliyo bi sonrs toparlanıp söylüyorm o an olmasa bile bi şekilde söylüyorm. Ben zamanında çok sustum ama susunca olmadığını aslında konuşmak gerektiğini çok acı şekilde öğrendim o yüzden susmuyorm elimden geldiğince.

Banada öyle zamanlarda kal geliyo bi sonrs toparlanıp söylüyorm o an olmasa bile bi şekilde söylüyorm. Ben zamanında çok sustum ama susunca olmadığını aslında konuşmak gerektiğini çok acı şekilde öğrendim o yüzden susmuyorm elimden geldiğince.

En iyisini yapiyosun bende kendimi bu konuda gelistirecem insallhh:)

Yok canim simdilik gecistirdim insallah bi daha soylemez :) y gecen toplanmisiz eltimler kaynanamlar falan dedim ki sabahtan beri temizlik yapiyorum yoruldum dedim haydiii basladilar biri diyor benim annem neler yapardi eltim diyor ben hamileyken calisiyodum. Iyiki yapiyorum yani bide yapamiyorum birsey desem kim bilir neler derler valla insanin kendi annesinden baska kimseden hayir yk annem elektrikli supurgeyi kullanmama izin vermez cok egilip kalkiyorum falan diye. Bunu soyluyorum kaynanam o kadar abartmayin diyor yaw bu cocugu ben 3 senede bulmusum dikkat edecem tabi ohhh icimi doktum rahatladim birazz
Benim annemde öyledir gelir evimi dip temel temizler gider Allah razı olsun. Ama kv yemeğe gelir ağız ucuyla yardım edeymmi der yok gerek yok derim gider oturur yemeğe çağırırım gelir yer içeri gider annem olsa yemeği o yapar benm önüme koyar sonrada doğum zamanı görcez bakalım klasik sorunlar ben yapçam çocukla ben ilgilencem demeye başlar o zamab görürüm ben onu

Takma kafana onlari canim benimde esim izin vermez evi süpürmeme kendisi yapar gecen teyzem varken konusu gecti ay seninde bebegin ne kiymetliymis diye söylendi bende dedim evet kiymetli tabi 2 kaybim oldukdan sonra bunda dikkat etmicemde neyde etcem yasamayan bilmez dedim sana hava hos teyze dedim öyle sustu bogazlicakdim o an nerdeyse bizim milettin cogu düsüncesiz ucu kendine degmedikce konusurlar

Benim annemde öyledir gelir evimi dip temel temizler gider Allah razı olsun. Ama kv yemeğe gelir ağız ucuyla yardım edeymmi der yok gerek yok derim gider oturur yemeğe çağırırım gelir yer içeri gider annem olsa yemeği o yapar benm önüme koyar sonrada doğum zamanı görcez bakalım klasik sorunlar ben yapçam çocukla ben ilgilencem demeye başlar o zamab görürüm ben onu

Iste boyle canim kimse annemiz gibi olamiyor malesef cocuk dogduktan sonra aynen soyle olur zaten. Ben cocuga bakiyim sen temizligini yap .

Takma kafana onlari canim benimde esim izin vermez evi süpürmeme kendisi yapar gecen teyzem varken konusu gecti ay seninde bebegin ne kiymetliymis diye söylendi bende dedim evet kiymetli tabi 2 kaybim oldukdan sonra bunda dikkat etmicemde neyde etcem yasamayan bilmez dedim sana hava hos teyze dedim öyle sustu bogazlicakdim o an nerdeyse bizim milettin cogu düsüncesiz ucu kendine degmedikce konusurlar

Evet kimse basina gelmeden anlamaz konu kendi kizlari olunca is degisiyor ama

SLM KIZLAR PAZARTESİDN BERİ KOSTURUYORUM AYRINTILI ULTRASONDA BEBEĞİN BEYİNDEKİ 3DAMARINDAN 1 TANESİNDE GENİŞLEME SAPTANDI. SINIRA YAKIN CIKTI ARAŞTIRMA HASTANESİNE GÖNDERDİ ORDA BİRAZ DAHA DÜŞÜK ÖLÇTÜ ÖZELDEKİ DOKTORUMA GÖTÜRDÜM SUAN İÇİN YAPILCAK HİÇ BİRŞEY OLMADIGINI 1AY SONRA KONTROL EDİP BÜYÜYÜP BÜYÜMEDİĞİNE BAKILICAKMIŞ SONRA KENDİ HASTANEMDEKİ DOKTOR ÜNİVERSİTEDEKİNİ BEGENMEDİ 2DOKTOR ÖNERDİ PROFESÖR PERİNATALOJİ BÖLÜMÜ BAKIYO CUMA GÜNÜ İÇİN ONA RANDEVU ALDIM İNŞ. YANLIŞ ÖLÇMÜŞLERDİR EĞER GEN,ŞLEME DEVAM EDERSE BEBİŞ DOGDUGUNDA BEYİN AMELİYATI OLUP STENT TAKILIYOMUS GERÇİBEBEĞİN BASKA HİÇBİRŞEKİLDE HAYATINI ETKİLEMİYOMUS DUA EDİN NE OLUR :( İÇİMDEN BİŞEY YOKMUŞ GİBİ GELİYO AMA YİNEDE KURT DÜŞÜRDÜLER İÇİME

SLM KIZLAR PAZARTESİDN BERİ KOSTURUYORUM AYRINTILI ULTRASONDA BEBEĞİN BEYİNDEKİ 3DAMARINDAN 1 TANESİNDE GENİŞLEME SAPTANDI. SINIRA YAKIN CIKTI ARAŞTIRMA HASTANESİNE GÖNDERDİ ORDA BİRAZ DAHA DÜŞÜK ÖLÇTÜ ÖZELDEKİ DOKTORUMA GÖTÜRDÜM SUAN İÇİN YAPILCAK HİÇ BİRŞEY OLMADIGINI 1AY SONRA KONTROL EDİP BÜYÜYÜP BÜYÜMEDİĞİNE BAKILICAKMIŞ SONRA KENDİ HASTANEMDEKİ DOKTOR ÜNİVERSİTEDEKİNİ BEGENMEDİ 2DOKTOR ÖNERDİ PROFESÖR PERİNATALOJİ BÖLÜMÜ BAKIYO CUMA GÜNÜ İÇİN ONA RANDEVU ALDIM İNŞ. YANLIŞ ÖLÇMÜŞLERDİR EĞER GEN,ŞLEME DEVAM EDERSE BEBİŞ DOGDUGUNDA BEYİN AMELİYATI OLUP STENT TAKILIYOMUS GERÇİBEBEĞİN BASKA HİÇBİRŞEKİLDE HAYATINI ETKİLEMİYOMUS DUA EDİN NE OLUR :KK43: İÇİMDEN BİŞEY YOKMUŞ GİBİ GELİYO AMA YİNEDE KURT DÜŞÜRDÜLER İÇİME
Canım benim sen içini ferah tut ve onun sağlıklı olduğuna inan konuş evladına sağlıklı olduğunu biliyorum de ona şuan senin bütün duygularını hissediyo korktuğunu belli etme evladına. Nedense benim içime de hiç bişey olmadığı doğdu okuyunca hem olsa bile çok büyük bi problem değilmiş bak çok şükür rabbimee inşallah buda geçecek kuzum sen dualarını eksik etme babasıda bol bol etsin Allahım yardımcınz olsun inşallah

Kizlar napiyorsunuz bebisler nasil?
Benimki sanki 2 gündür eskisi gibi harekettli degil yerimi daraldi acaba basda cok harektli bi bebisdi :) bide sizin uyku düzeniniz nasil ben bi türlü uykuya dalamiyorum gece wcye kalkdim en az 1 saatde geri yatabiliyom.

Benimki sanki 2 gündür eskisi gibi harekettli degil yerimi daraldi acaba basda cok harektli bi bebisdi :) bide sizin uyku düzeniniz nasil ben bi türlü uykuya dalamiyorum gece wcye kalkdim en az 1 saatde geri yatabiliyom.

Slm canim sanki beni anlattin bugun cok.endiseliyim.bende nerdeyse hic.hissedemedim bugun geceleri hic rahat degilim ayniyiz yanı

İyyiz inşallah böbreklerim çok ağrıyo benim bugün pazartesi ayrıntılıya gircez bakalım bebiş nasıl bizde öyle iki gün hareketli iki gün sesi Yok öyle oluyormuş genelde uyku bendede hiç Yok çok tedirginim dediğin gibi uykuya dalmak bi saatimi alıyo on dakka sonra uyanıyorum zaten biz son aylarda ne yapacaksak artık inşallah o günleri görürüz

Benim bebiş geçen gece ödümü kopardı sağolsun karnıma bi ağrı girdi tatlı tatlı sonra birden hareketi kesildi gözüme doğru düzgün uyku girmedi neler yaptım kıpırdamadıda en son gece wc kalktım uğraştım braz öksürdüm eledim bastırdım falan sonra bi kaç kıpırdadı oh be dedim uyuyomuş uykucu meğersem. Şimdi iyiyiz çok şükür.
Canım bende de aşırı halsizlik var sürekli uykum geliyo nedense. Sürekli uykuluyum ve uykum var ve uyuyorumda. Dün gece de çok gerildi karnım ve şu son bi haftada karnım daha büyüdü. Kilom 80-81 gidip geliyo inşallah 7. Aya bu kilo ile girerim son üç ayada 5-6 kilo kalsın artık :)

Back