- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.441
İşte o yağ sana yetmez dedi doktorum canım kremi sürünce iki gün vücudum nemli kalıyor çokta kötü değil yani. Ama yinede çatlıyo işte..Yagla bence canim sonucta krem daha kuru gibi bence bende her banyodan sonra giyinmeden kalca bacak karin gögüs popo ve üst kollarimi yagliyorum okadar simdilik catlama yok doktorumun tavsiyesi saydigim heryerde catlama oliyormus yagda normal bebeklerin kulandigi yag al
İşte o yağ sana yetmez dedi doktorum canım kremi sürünce iki gün vücudum nemli kalıyor çokta kötü değil yani. Ama yinede çatlıyo işte..
Bende işte tam senin gibi oldummKiz sen öyle diyince dedim bende bi bakim bakdima bin pisman oldum benimkilerde catlamis hic fark etmemisdim yaaa
AKRABAM GECEN HAFTA CUMA DOĞUM YAPICAKTI PERŞEMBE SABAHI KALKTIGINDA GAZ SANCISI GİBİ SANCISI OLMUS DOKTORUNU ARAMIŞ HEMEN GEL DOĞUMUN BAŞLAMIŞ OLABİLİR DEMİŞ ODA GİTMİŞ GİTTİĞİNDE BEBEĞİNİN SABAHA KARŞI KALBİNİN DURDUĞUNU ÖĞRENMİŞ HERŞEY NORMAL GİDERKEN DOKTOR DA ŞAŞIRMIŞ HERŞY NORMAL DOĞDUKTAN SONRA BELLİ OLUR DEMİŞ SEZERYANA ALDILAR SONRADAN BEBEK DIŞKISINI YİYİP BOĞULDUGUNU ÖGRENMİŞLER GÜNÜNÜ YANLIŞ HESAPLAMIŞ SANIRIM ÇOK ETKİLEDİ BENİ ODA BAKIYODUM BAKMIYORUM ARTIK BEBEĞİN HERŞEYİ HAZIRDI 1GÜN İLE BEBEĞİNİ KAYBETTİ BANA SONRADAN SÖYLEDİLER ETKİLENMYM DİE AMA MÜMKÜN DEĞİL BİRAZ HAREKETLERİNİ DUYMAYINCA TEDİRGİN OLUYORUM ZOR BİŞEY
Ohh çok şükür canm benm sevindim. Ay inanır mısın bende ne zaman bulaşıkla makinayla mutfakta uğraşsam hep bi yerime ağrı giriyo bugünde göbek deliğim çok acıdı ve kaburgalarım sabah uyandığımdan beri ağrıyo sanırım genişliyo içimiz göğüslerime zaten zor dokunuyorm fena acıyoZelGN canim doktordan geldim hersey yolundaymis bundan sonra olabilirmis böyle seyler bebek agirlasiyor diye bide ben dün bulasik makinasini bosaltmisdim ondanda olabilir dedi doktorum
Ohh çok şükür canm benm sevindim. Ay inanır mısın bende ne zaman bulaşıkla makinayla mutfakta uğraşsam hep bi yerime ağrı giriyo bugünde göbek deliğim çok acıdı ve kaburgalarım sabah uyandığımdan beri ağrıyo sanırım genişliyo içimiz göğüslerime zaten zor dokunuyorm fena acıyo
Ayy cnm neden çağırdın misafirleri yaa çok zorlanırsın ben ailemi bile zorla çağırıyorum valla :)Bundan sonra eyilmemeye özen göstermeliyiz bence. aynen bende öyleyim hergün biyerim agrir hale geldi Bide hafta sonu yemege misafirim var ilk defa gelcekler artik hemencik yoruliyorum hicde isime gelmdi valla napcam bilemedim yakin akraba falanda degil.. ay gördünmü unuttum sormaya kusura bakma canim.. ilerde not alip gidecem hale geldim5 hafta sonra seker yüklemesi icin cagirdi sen yapmismiydin onu?
Ayy cnm neden çağırdın misafirleri yaa çok zorlanırsın ben ailemi bile zorla çağırıyorum valla :)
Doktorum bana şeker yüklemesinin gereksiz bi uygulama olduğunu söyledi sadece konrtole geldiğinde açken kan alcam bakçam bide tokken bakçam eğer şekerin varsa çıkar zaten yoksa aynen böyle devam dedi..
Ayy bence de fazlaca düşüncesizlik benim kuzenim var çocuğu oldu yumurta toplamaya gelecekti çocuk 8-9 aylık oldu kaç kez çağırdım denk gelmedi olsun sen hamilesin yorulursun gelmeyelim diyolar sağolsunlar..Ay benimkide ondan galiba almanca türkce olunca hangisi hangisi ayirt edemiyorum anlatirken
Cagirmadim ki taa 2-3 ay önce yeni evlilerdi hayirli olsuna gitmisdik adetdendir diye bizde bekleriz diye bi cümle kurmus oldum bugün aradi müsaitmisiniz haftasonu aksam geliyoruz diye bide tek cift gelsede iyidi büyükleride geliyor ne alakaysa artik üstelik hamile oldugumuda biliyorlar düsüncesizce buldum biraz ama yapacak bisey yok cilesini cekcez :)
Ayy bence de fazlaca düşüncesizlik benim kuzenim var çocuğu oldu yumurta toplamaya gelecekti çocuk 8-9 aylık oldu kaç kez çağırdım denk gelmedi olsun sen hamilesin yorulursun gelmeyelim diyolar sağolsunlar..
Ahahah haklısın valla olsun belki onlarda yardım eder hiç olmadı eşin yardım etsin benm eşim çok sever yardım etmeyi bana çok şükür :)Ya ben aslinda misafiri severim kuzenlerim hep gelir ama onlar yabanci degil cayi bitince kendi kalkip doldururlar örnek yemegi birlikde hazirlayip birlikde yeriz kusuruma bakmazlar.
ama bunlar ben 2,5 yilik evliyim bugüne kadar nerdeydiler sanki bilerek yapiyorlar bari bekleyin cocugu dogurayim hayirli olsuna gelirdiniz
Ahahah haklısın valla olsun belki onlarda yardım eder hiç olmadı eşin yardım etsin benm eşim çok sever yardım etmeyi bana çok şükür :)
Ayy evet aynen bende öyleyim cnm sanki herkes bana gıcık bişeyler söylüyomş gibi hissediyorum :)Yok kiz ilk defa gelen biri kalkip ne yardim etcek okadar yakinda degiliz :) esim yapar tabiki ama yinede ister istemez baya bi gicik oldumhamilelik hormonu herhalde bu saatden sonra ne yapsalar yaranamazlar bana :) hayirlisi diyip bekleyip görcez ölcek degiliz
Ayy evet aynen bende öyleyim cnm sanki herkes bana gıcık bişeyler söylüyomş gibi hissediyorum :)
Ben bazen eşime bile gıcık oluyorum oda ne ki :) söyledim hatta böyle.böyle oluyo ona göre alttan al diye :)Ay bende, bende bi annormalik var diyordum demekki normalmisbütün sülaleme gicik oliyorun herkez dahil :)
Ben bazen eşime bile gıcık oluyorum oda ne ki :) söyledim hatta böyle.böyle oluyo ona göre alttan al diye :)
Canim yine sizin uzaktan tanidiginiz dusuncesizlik yapmis benim bizzat kaynanam dusuncesizlik yapti kardesleriyle yigenleriyle falan gun yapiyolar beni de cagirdi gittim orda konusurken bi de demezmi haftaya da cansu da toplaniriz hepiniz gelirsiniz diye cildiracaktim bi gelmeye 15 kisi geliyolar en az hem yemek yapiliyor hem tatlilar falan filan nasil bir dusuncesizlik buu allah askina
NeeeeeCanim yine sizin uzaktan tanidiginiz dusuncesizlik yapmis benim bizzat kaynanam dusuncesizlik yapti kardesleriyle yigenleriyle falan gun yapiyolar beni de cagirdi gittim orda konusurken bi de demezmi haftaya da cansu da toplaniriz hepiniz gelirsiniz diye cildiracaktim bi gelmeye 15 kisi geliyolar en az hem yemek yapiliyor hem tatlilar falan filan nasil bir dusuncesizlik buu allah askina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?