- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.341
noldu canım ne yaşadın istersen anlat Rabbim bebeğini korusunBENİM KALÇALARIMDA EN BASINDAN BERİ Bİ AĞRI VAR ARA ARA KASILIYO VAJİNA KISMINDA 2 GÜNDÜR TEK TARAFLI YÜRÜYÜNCE ARADA Bİ UFAK AĞRI OLUYO BİŞEY YOKTUR DİE DÜŞÜNÜYORUM İNŞ. BU SIRA OKADAR COK SEY YASADIM Kİ ASLINDA COK KORKUYORUM
Kızlar selamın aleyküm hepinize :)
Rabbime şükürler olsun hamd olsun bugünümüze.
Sabah sağlık ocağına gidip kan ve idrar verdim. meleğimin kalp atışını dinledim, tetanos aşımı oldum çok şükür.
Biraz önce de detaylı usg den çıktım. Çok şükür hamd olsun rabbime meleğimde hiç bi problem çıkmadı herşeyimiz normal. Hatta kilo olarak 5 boy olarak 10 gün önden gidiyomuş benim biricik kızım. Boyumuz da 25 cm miş :)
Çok nazlı ama yüzünü göstermedi secde pozisyonunda duruyordu namaz kılıyo benim kızım :)) bir daha gideceğiz randevu verdi.
Bugün farklı doktor baktı söylemedim cinsiyeti siz söyleyin dedm oda kız bebişin dedi :)) şükürler olsun rabbime.
O kadar içim rahatladı ki.
Yanlız plazanta biraz aşağıda gibi bidahaki geldiğinde yine bakalım ona dedi. O kafama takıldı azcık ama korkma o yine düzelebilir ilerde dedi kesin bişey yok doğm içn dedi. Bide doğum pozisyonundaydı kafa aşağıda sanırım kemiğe o yzden baskı yapıyo olabilir.
Kızlar selamın aleyküm hepinize :)
Rabbime şükürler olsun hamd olsun bugünümüze.
Sabah sağlık ocağına gidip kan ve idrar verdim. meleğimin kalp atışını dinledim, tetanos aşımı oldum çok şükür.
Biraz önce de detaylı usg den çıktım. Çok şükür hamd olsun rabbime meleğimde hiç bi problem çıkmadı herşeyimiz normal. Hatta kilo olarak 5 boy olarak 10 gün önden gidiyomuş benim biricik kızım. Boyumuz da 25 cm miş :)
Çok nazlı ama yüzünü göstermedi secde pozisyonunda duruyordu namaz kılıyo benim kızım :)) bir daha gideceğiz randevu verdi.
Bugün farklı doktor baktı söylemedim cinsiyeti siz söyleyin dedm oda kız bebişin dedi :)) şükürler olsun rabbime.
O kadar içim rahatladı ki.
Yanlız plazanta biraz aşağıda gibi bidahaki geldiğinde yine bakalım ona dedi. O kafama takıldı azcık ama korkma o yine düzelebilir ilerde dedi kesin bişey yok doğm içn dedi. Bide doğum pozisyonundaydı kafa aşağıda sanırım kemiğe o yzden baskı yapıyo olabilir.
kızlar selam :) ben hamile yogasına başladım dün. mental açıdan sağladığı rahatlama ile birlikte doğru nefes teknikleri ve vücudu esnetme ile doğuma da oldukça katkısı oluyormuş :) ancak dün akşam yoga'da bile bebeğin hareketlerini hissediyordum ancak eve geldiğimden bu saate kadar pek bişi hissetmedim. bu aralar otururken sürekli hissettiğim için biraz huzursuzlandım açıkçası. doktorum 24. haftaya kadar düzenli olarak hissedemeyebilirsin sakın telaşlanma dedi ama kazın ayağı öyle değil işte :) siz ne sıklıkta hissediyorsunuz hareketlerini?
Ben daha 4 gündür tepiklerini hissediyorum canim oturunca dinlenince falan ama örnek dün cok yoruldum bi iki atti pes etti oda yorlmus herhalde :) simdi canavar gibi yine masallah. yormusundur kendini dün ondandir
Canm hiç korkma aynısını bende yaşıyorum. Çok yorulunca öyle oluyor benim pek kıpraşmıyor bende bazen korkuyorm sonra güm diye bi tekme yiyince anlıyorm yani orda baya kuvvetli maşallah :)muhtemelen :) günlerdir bıdır bıdır hareket eden bebek gitti, uyuşuk, hareketsiz bebek geldi resmen :)
Sağolasın canm benim. Bende bdahaki ay gitçem bakılcak bakalım inşallah düzelir tabi.Cok sukur canim gozun aydin bana da doktor plesenta asagida dedi simdi bende gidiyorum doktora bakalim duzelmis mi senin adina cok sevindim
Sağolasın canm benim. Bende bdahaki ay gitçem bakılcak bakalım inşallah düzelir tabi.
Merhaba Çok güzelmiş ben bayıldım sağlıkla kulanmak nasip olsun fiyatları ne kadar nereden aldıniz acaba ?
Merhaba Çok güzelmiş ben bayıldım sağlıkla kulanmak nasip olsun fiyatları ne kadar nereden aldıniz acaba ?
Kızlar alışverişe ne zaman baslicaksiniz ben 25. haftadan sonra başlayayım diyorum daha cinsiyetini bilmiyorum
Anladım cnm Güle güle kulasin inş çok güzeller ☺Sağol cevabın içinSagol canim :) ben yurtdisinda yasiyorum türkiyede yoktur muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?