NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Bundan sonrasi icin diyorum bende neyseki baslangic kiloma 2 kilo var daha ama abur cubura dayanamadim evi doldurdum neyseki istahim sagolsun bitmek üzere bidaha almicam kararliyim max. 83 kilo falan bakalim yapabilcekmiyim
Bende dün gece eşime cips aldırdım yine hapur hupur yedim ya evde çok bulundurmuyorum ama yinede aldırıyorm :) bu sabah tartıya bi çıktım 80. Gözlerime inanamamdım şimdi yine çıkçam bakalım inşallah inmiştir :)

Kızlar tetanos asisina ne zaman gideceksiniz?
ben bugun gidim diyorum öğleden sonra

Ay napdin kiz 80 mi yanlislik vardir bence dikkat et 30 kilo alanlardan olursun vermesi cok zor olur

SOLA YAPIYOLAR BENDE GEÇEN HAFTA YAPTIRDIM YAPTIRDIKTAN SONRA BUZ KOYUN KOLUNUZA BENİM 2 GÜN HAFİF AĞRIM OLDU

Kızlar tetanos asisina ne zaman gideceksiniz?
ben bugun gidim diyorum öğleden sonra
Ben perşembe günü gideceğim hem kan alınacak,hem aşı olacağım hemde miniğimin kalp atışını dinlicez Allahın izniyle. Ordan da ayrıntılı usg ye gideceğim sonrada kendi doktoruma sonuç göstereceğim :)

Ay napdin kiz 80 mi yanlislik vardir bence dikkat et 30 kilo alanlardan olursun vermesi cok zor olur
Vallahi bir günde nasıl 1 kilo aldım bilmiyorum ama karnım birden çok büyüdü ve çok susuyorum gece kalkıp su içiyorum o derece. 79,5 çıktım vallahi. ( 5 kilo almış oldum böylece. napıcaaam. Ama 24.ve 26. Haftada 16 kilo alanlar varmış yaa yazıyolar şok oluyorum :)

Su icmisen cok ondanda olabilir canim :) ay öyle deme kiz allah korusub bide diyorlar son aylar cok aliyorsun 24 haftada okadar alsak sonumuz ne olcak :) gecen okudum biri 60 kilo almis yuh yani

Kızlar hayırlı akşamlar hepinizi öpüyorum.
İki gündür karnımda canımı yakan bi toplanma oluyor miniğim ne yapıyosa içerde. Birde bikaç gecedir kalça kemiğim ve afedersinz ama vajinanın ordaki Kemiklerim ağrıyor çok. Sonrada böyle sulu beyaz bi akıntı geliyor. Sizde de varmı böyle şeyler

Yok canim bende sadice asiri akinti var normaldir ama bence yerini genisletiyordur o toplanma bendede olmustu bi kac defa ama yinede bi doktora git allah korusun bisey varsa önlemini al ne bilim vajina kemigin kasilmasi dogum belirtisi gibi kalmis aklimda yanlis bilgi vermeyimde

Yok kuzum kasılmıyo ara ara ağrı giriyo benzetmek istemiyorum da adette ağrır ya kemikleri bile sızlar onun gibi bişey. Doktora gidiyorum yarın canım soracağım inşallah. Akıntıyıda soraym aklımızda kalmasın :)

Tamam canim buraya yaz sonra :) bebisime bugün bebek odasi almaya gittik 2 ay sonra geliyor :) bebek arabasinada promosion vardi onuda aldik uygun fiyatta :) aslinda erken diyordum daha bi corab bile almdim gittim koca yatak odasini aldim

Ayyy çok güzelmiş canım benim Rabbim iyi hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Olsun olsun böyle başlamakta iyi şimdi aklında bişey var en azından ona göre alırsın diğerlerinide.
Bende bugn çok tırsıyorum bu bebiş erkek dicekler diye bi sürü şey aldım hepsinin değişmesi gerekçek sonra :)) inşallah öyle bişi olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…