- 19 Mayıs 2013
- 908
- 480
- 303
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.301
Çok iyi diyomuşsun valla kuzum ya :) bende aksine sürekli acıkıyorum bikaç haftadır çokta geziyorum sürekli ikramlar falan gömüyorum ondan bu kadar aldım evde olsam almam bu kadar
Aynennnn bak evde öyle eşimde sever atıştırmalık kurabiye yaptım yok kimse dokunmuyor ona anca aklıma gelcek te isticem :) ama misafirlikte giderim bikaç daha alırım tabağıma :)) ayy nolcak bzm bu halimiz. Şmdide bende başkasının malına göz koyma olayı başladı. Hep başkasının tabağı daha hoş görünüyor gözüme istiyorm valla napayım :)Tabi misafirlige gidince insan ister istemez hep biseyler yiyior :) bendede o huy var kücük cocuk gibi evde yemediklerimi misafirlikde yerimorda tadi bi baska oliyor
Aynennnn bak evde öyle eşimde sever atıştırmalık kurabiye yaptım yok kimse dokunmuyor ona anca aklıma gelcek te isticem :) ama misafirlikte giderim bikaç daha alırım tabağıma :)) ayy nolcak bzm bu halimiz. Şmdide bende başkasının malına göz koyma olayı başladı. Hep başkasının tabağı daha hoş görünüyor gözüme istiyorm valla napayım :)
Ayyy kıyamam sana yaa bende de var o durum atıştırmalık bişylerle idare ediyorum geçiştiriyorum genelde :)Ay cok güldüm yaabendede bu diziler yüzünden gece yemesi var milett ne yiyorsa canim onu cekiyor ayni anda iki sey oluncada tartiyom hangisi daha agir basiyor hicde üsenmeden kalkip yapiom bide bi istahla yiyorlarki eskiden olsa üsengeclikden aclikdan ölsemde gece kalkip yemek yapmam
Yaa ben de hissetmek istiyorum artıkNasıl bir his anlasam, acaba hissediyorum da anlamıyor muyum.
Bir de bulantılar geçince, iştahım çok açıldı, ne yapacağım hiç bilmiyorum. yemek dışında başka bir şey düşünemiyorum. Güya fit anne olacaktım, ramazan pidesi annesi oldum.
Canım sen yurt dışında olduğun için orda nasıl oluyor bilmiyorum o yüzden bi yorum yapamıcam ama internetten istiyosan karar verip sipariş ver mademKizlar ben cok stress oldum ya daha zamanim cok diye umursamiyordum yengem bugün dedi yatak odasini siparis et 3 ay süriyor gelmesi inanmadim bakdim gercekdende 3 ay süriyor begendigim bitane var internettden siparis vercem bi yandanda kararsizim internettden kötü cikarsa diye ama yengemde orda siparis etmisdi memnun kaldida ama yinede aslinda cok erken daha ama bakdim bugün etsem siparisi 07.02.2017 de gelcek ne bilim gecikme falanda olabilir bi an önce kararirimi kesinlestirmeliyim off
Yakında hissedersin canım bak ben 19. Haftadayım şuan daha net hissediyorum sen muhtemelen 16. Haftanın içindesin çok normal daha net hissedememen doktorum bebek 300 gramı geçmeden hissetmeni bekleyemem demişti stres yapma :) bende fit olcaktım sözde aynı dediğin gibi bulantı bitince bendede iştah açıldı mubarek 3,5-4 kilo aldımYaa ben de hissetmek istiyorum artıkNasıl bir his anlasam, acaba hissediyorum da anlamıyor muyum.
Bir de bulantılar geçince, iştahım çok açıldı, ne yapacağım hiç bilmiyorum. yemek dışında başka bir şey düşünemiyorum. Güya fit anne olacaktım, ramazan pidesi annesi oldum.
Canm aman diyim çok dikkat et kıyamam çok geçmiş olsun ıhlamur iç ayaklarının altına sıcak su torbası koy iyi geliyorGünaydın şeker bal tatlı anneler Nasılsıniz bakalım ben grip oldum 3 gundur mücadele ediyorum atlatacagim inşaallah bakalım bugün pazara gidip mandalina alicam bana iyi geliyor salgın var ya boğaz burun ses gitti neyse gececek elbet beklemek lazım .
Canım sen yurt dışında olduğun için orda nasıl oluyor bilmiyorum o yüzden bi yorum yapamıcam ama internetten istiyosan karar verip sipariş ver madem
Günaydın şeker bal tatlı anneler Nasılsıniz bakalım ben grip oldum 3 gundur mücadele ediyorum atlatacagim inşaallah bakalım bugün pazara gidip mandalina alicam bana iyi geliyor salgın var ya boğaz burun ses gitti neyse gececek elbet beklemek lazım .
Kızlar ben bebisi az hissediyorum bu arada toplam 4 kg aldım sizde durumlar ne alemde ?
Genelde hepimizin kilo alımı aynı gibi. 4 kg üstünde alan yok ki internette de şu zamana kadar 3-5 kilo almanız normal yazıyor. Boru değil 5 Ayı doldurup 6 ya gireceğiz şimdiye kadar 3,5 kilo almışım. İyi bence ya. Hele @EbKa sen hiç konuşma. Senin kilon gayet iyi ki kaldığın kilonun üstüne bile çıkmadın. Biz napalım ölek mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?